TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Πιο "ζεστή" η Βόλφσμπουργκ, αξίζει το 2.85

Ο αρχηγός της Βόλφσμπουργκ, Μαξιμιλίαν Αρνολντ
Ο αρχηγός της Βόλφσμπουργκ, Μαξιμιλίαν Αρνολντ © 2023 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Βόλφσμπουργκ.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Τα παιχνίδια Μπόχουμ – Στουτγάρδη και Χοφενχάιμ – Σάλκε είναι πολύ κρίσιμες μάχες για την παραμονή. Στοιχηματικά πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κόντρα στης Γκλάντμπαχ με τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η Γκλάντμπαχ φέτος πραγματοποιεί μία παντελώς αδιάφορη σεζόν και απλά θα τερματίσει κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Ούτε πρόκειται να κινδυνεύσει, ούτε θα διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε περισσότερο για να μη χάσει στο ντέρμπι του Ρήνου με την Κολωνία και έφυγε τελικά ικανοποιημένη με το 0-0 από το ΡάινΕνεργκι, σε ένα ματς με xGoals 1,05-0,52.

Συμπλήρωσε πάντα πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, τρέχει δηλαδή το χειρότερό της σερί με τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο. Συν τοις άλλοις, μεσοβδόμαδα υπήρξε επεισόδιο στην προπόνηση μεταξύ του γκολκίπερ Όμλιν και του επιθετικού Τουράμ. Οι δύο άσοι των "πουλαριών" λογομάχησαν, αλλά ως συνήθως επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και η... φωτιά έσβησε σχετικά γρήγορα.

Είναι εμφανές πάντως, ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ούτως ή άλλως, στην Γκλάντμπαχ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Σημειώνεται ότι λήγουν τέσσερα συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών (Στιντλ, Βάιγκλ, Μπενσεμπαϊνί, Τουράμ), ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν και ορισμένες πωλήσεις.

Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ είναι σαφώς πιο ζεστή για το φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό φίνις για να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή της έξοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική γκέλαρε εντός έδρας (2-2) με την Αουγκσμπουργκ. Έτσι βέβαια όπως εξελίχθηκε το ματς, η ισοπαλία στο τέλος ήταν επιτυχία, αφού ισοφάρισε με γκολ στο 84' και στο 96'. Προηγουμένως βέβαια, ο αρχηγός Αρνολντ τα είχε κάνει όλα λάθος, αφού έβαλε μπροστά την αντίπαλο με αυτογκόλ (2') και έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 21'. Παρότι πάντως, το παιχνίδι στράβωσε τελείως για τους "λύκους", στο τέλος επιβραβεύτηκαν για την επιμονή τους και έσωσαν δικαίως τον πόντο, σε μία αναμέτρηση που τα xGoals ήταν 3,94-0,92!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν ολίγοις, από τη μία έχουμε την Γκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται σε μέτρια φόρμα. Έχει ξεμείνει από χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα. Το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι το καλύτερο δυνατό και απόψε θα παίξει χωρίς τον κορυφαίο της χαφ Κονέ, που είναι τιμωρημένο.

Και από την άλλη τη Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει βγάλει πέντε διπλά στις τελευταίες εννιά εξόδους της κι αν κερδίσει απόψε θα βάλει από κάτω τη Μάιντς και την Αϊντραχτ. Θα σκαρφαλώσει δηλαδή στην έβδομη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει εισιτήριο για το Europa Conference League. Στο 2.85 η νίκη των "λύκων".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 2.85), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ