TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Περίπλοκη πρεμιέρα για την Μπαγέρν, αξίζει η κόντρα

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Europa League
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Europa League 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Bundesliga κάνει απόψε πρεμιέρα με τη δοκιμασία της Μπάγερν κόντρα στην Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Η ώρα για την εκκίνηση της Bundesliga έφτασε με την πρωταθλήτρια τα τελευταία δέκα χρόνια Μπάγερν, να ανοίγει απόψε την αυλαία στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Αϊντραχτ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερν ξεκινάει για ακόμη μία σεζόν ούσα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία. Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν θα διαχειριστεί την απώλεια του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Γερμανία Προγνωστικά: Στα πρότυπα της Λίβερπουλ η φετινή Μπάγερν

Ο Πολωνός στράικερ αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν στο Μόναχο, σημείωσε 344 γκολ και φυσικά ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της βαυαρικής κυριαρχίας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο να συνηθίσει η Μπάγερν χωρίς τον Λέβα στην κορυφή της επίθεσης, αν και ο Νάγκελζμαν φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση φέτος να παίξει χωρίς καθαρόαιμο στράικερ.

Με την έλευση του Σάντιο Μανέ και την ύπαρξη στο ρόστερ παικτών όπως ο Γκνάμπρι, ο Κομάν, ο Σανέ και ο Μουσιάλα, που ετοιμάζεται για χρονιά έκρηξης, ο Νάγκελζμαν θα έχει την ευχέρεια τη φετινή σεζόν να συνθέτει πολύ ευέλικτες επιθετικές τριάδες στα πρότυπα της Λίβερπουλ.

Σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ της Μπάγερν παραμένει το πιο ισχυρό και ποιοτικό εντός συνόρων. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πέρα από τον Σανέ, απέκτησε επίσης τον Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), αλλά και δύο παίκτες από τον Άγιαξ, τον Χράφενμπερχ και τον Μαζραουί, που αναμένεται κατά τη διάρκεια της σεζόν να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο.

Οσο για την επίθεση, οι Βαυαροί επένδυσαν στον 17χρονο Τελ από τη Ρεν, ο οποίος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, εντούτοις είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί άμεσος αντικαταστάτης του Λεβαντόβσκι.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άλλαξε στάτους η Αϊντραχτ

Στον αντίποδα, η Αϊντραχτ έχει πραγματοποιήσει αλματώδη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έχει αλλάξει στάτους ως σύλλογος. Από ένα μικρομεσαίο μέγεθος, που ξεκινούσε με στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες, έχει πλέον φτάσει να στοχεύει μίνιμουμ στην εξάδα.

Προέρχεται ασφαλώς από μία ονειρική σεζόν, όπου κατέκτησε το Europa League και φέτος ετοιμάζεται να διαβεί τους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στη Φρανκφούρτη ο ενθουσιασμός για το καμάρι της πόλης είναι διάχυτος και ασφαλώς οι "αετοί" θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις απέναντι σε δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Απόψε με την Μπάγερν για την Bundesliga και την Τετάρτη κόντρα στη Ρεάλ για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Φυσικά, στον πάγκο παραμένει ο απόλυτα επιτυχημένος Ολιβερ Γκλάζνερ. Επίσης, έχει διατηρηθεί αναλλοίωτος ο περσινός κορμός. Στο ρόστερ παραμένουν οι παίκτες κλειδιά, όπως ο γκολκίπερ Τραπ, ο στόπερ Εντικά, ο χαφ Σο, οι ακραίοι μπακ/χαφ Κόστιτς, Κνάουφ, οι μεσοεπιθετικοί Λίνστρεμ, Καμάντα και ο φορ Μπορέ.

Δίπλα σε αυτούς προστέθηκαν ο αναγεννημένος Γκέτσε (Αϊντχόφεν) και οι φορ Αλάριο (Λεβερκούζεν), Μουανί (Ναντ), αυξάνοντας κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και την ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Η πρεμιέρα της Μπάγερν λοιπόν στη φετινή Bundesliga δεν θα είναι απλή υπόθεση. Η Αϊντραχτ κουβαλάει την αύρα από τον ευρωπαϊκό τίτλο και το φανατικό κοινό της θα την σπρώξει για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί κόντρα στους πρωταθλητές.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί αρνηθεί ότι η Μπάγερν είναι το φαβορί. Φάνηκε αυτό και από την πρόσφατη κατάκτηση του γερμανικού Σούπερ Καπ, όπου κέρδισε με 5-3 μέσα στη Λειψία. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ" προβλέπεται πολύ πιο δύσκολο από αυτό που δείχνουν τα 1.50 στο διπλό. Άλλωστε, η Αϊντραχτ είναι από τις λίγες ομάδες τα τελευταία χρόνια που έχουν τα κότσια και κοντράρουν στα ίσα τους Βαυαρούς.

Την προηγούμενη τριετία, στα παιχνίδια που έγινε στη Φρανκφούρτη, η Αϊντραχτ πέτυχε δύο νίκες, το 2019 με 5-1 και το 2021 με 2-1! Επίσης, την περσινή σεζόν κατάφερε και έβγαλε διπλό (2-1) μέσα στο Μόναχο, ενώ το 2018 είχε κερδίσει την Μπάγερν με 3-1 στο Βερολίνο, στον τελικό του κυπέλλου.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για πρεμιέρα, άρα η πιθανότητα της έκπληξης είναι αυξημένη και υπολογίζοντας ότι η Αϊντραχτ είναι μία στρωμένη από πέρυσι ομάδα, αφού ο Γκλάζνερ, από τα νέα αποκτήματα, προορίζει απόψε για τη βασική 11αδα μόνο τον Γκέτσε, έχω την αίσθηση ότι η Αϊντραχτ θα είναι απόλυτα ανταγωνιστική.

Για αυτόν τον λόγο κλίνω προς τη διπλή ευκαιρία (1Χ) σε τιμές που ξεπερνούν το 2.50, δεδομένου ότι ο άσος είναι πάνω από το 5.00 (την Πέμπτη ήταν και στο 6.00+). Λογική επιλογή και το combo με το Over 2,5, σε απόδοση 4.30, καθώς η Μπάγερν πέρυσι είχε 28/34 Over 2,5 στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν: 1Χ & Over 2,5 (απόδοση 4.30), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ