TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με τον άσο της Μπάγερν, αλλά στο 2.10

Ο Μάνουελ Νόιερ πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν στο Champions League κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ | 8 Μαρτίου 2022
Ο Μάνουελ Νόιερ πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν στο Champions League κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ | 8 Μαρτίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπάγερν, πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ, υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ σε ένα ματς που μπορεί να μας δώσει ένα αξιόλογ combo σε τιμές άνω του 2.10.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Ανάμεσα σε αυτά η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερν ηττήθηκε την Τετάρτη στο "Θεράμικα" με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Champions League. Οι Βαυαροί εκτέθηκαν ουκ ολίγες φορές στις μεταβάσεις των Ισπανών από την άμυνα στην επίθεση και στο τέλος μάλλον έφυγαν ανακουφισμένοι, που το σκορ δεν πήρε διαστάσεις.

"Ήμασταν τυχεροί, που η Βιγιαρεάλ μας κράτησε ζωντανούς για τον επαναληπτικό", δήλωσε δίχως ίχνος ντροπής ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν, αντιλαμβανόμενος φυσικά πως για το επίπεδο της Μπάγερν, η εικόνα που είχε η ομάδα του την Τετάρτη, ήταν απαράδεκτη.

Μπάγερν - Αουγκσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Προφανώς, για τους πρωταθλητές Γερμανίας, όλο το βάρος έχει πέσει στη ρεβάνς της Τρίτης, στο Μόναχο, διότι σε περίπτωση αποκλεισμού, η σεζόν θα θεωρηθεί εντελώς αποτυχημένη. Για την Μπάγερν, η οποία πλέον κερδίζει σβηστά τη σαλατιέρα κάθε χρόνο εντός συνόρων, ο μίνιμουμ στόχος, που κρίνει αν μία σεζόν έχει στεφθεί με επιτυχία, είναι τα ημιτελικά του Champions League.

Οτι το μυαλό της Μπάγερν είναι στη Βιγιαρεάλ, δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το αποψινό ματς με την Αουγκσμπουργκ. Τουναντίον, οι Βαυαροί θα ψάξουν μία πειστική και ευρεία νίκη για να φτιάξουν την ψυχολογία τους εν όψει Τρίτης και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη μεσοβδόμαδη ήττα.

Η Αουγκσμπουργκ είναι μία ταπεινή ομάδα της Bundesliga, η οποία ανέβηκε το 2011 και έκτοτε έχει μονιμοποιηθεί στα μεγάλα σαλόνια, εκπληρώνοντας πάντα το στόχο της παραμονής. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, με Βόλφσμπουργκ και Μάιντς, πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη και θα παίξει χωρίς πίεση στο Μόναχο.

Το σύνολο του Μάρκους Βάιντσιρλ, παρότι δεν φημίζεται για την επιθετικότητά του, έχει τρομερή ρέντα μέσα στο 2022 και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του β' γύρου. Προφανώς, η Αουγκσμπουργκ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Βιγιαρεάλ για να προκαλέσει ξανά τόσα προβλήματα στην Μπάγερν. Ωστόσο, με τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, έχοντας την τελευταία γραμμή άμυνάς της στη σέντρα, δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν δεχθεί γκολ και από την Αουγκσμπουργκ. Άλλωστε, η Μπάγερν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές στα 12 προηγούμενα επίσημα παιχνίδια.

Φυσικά, αν βρει ένα γκολ η Αουγκσμπουργκ, τότε ο άσος της Μπάγερν, από το 1.15 εκτοξεύεται στο 2.10 σε combo με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Αουγκσμπουργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.10), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ