TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Κρύβει παγίδες το ματς της Λεβερκούζεν με τη Χέρτα

Ο Φέλιξ Μάγκατ στο Craven Cottage πριν από ματς της Φούλαμ κόντρα στην Έβερτον | 30 Μαρτίου 2014
Ο Φέλιξ Μάγκατ στο Craven Cottage πριν από ματς της Φούλαμ κόντρα στην Έβερτον | 30 Μαρτίου 2014 @2022 SANG TAN/AP IMAGES

Με σημαντικά προβλήματα η Λεβερκούζεν κόντρα στη Χέρτα, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της, τον Φέλιξ Μάγκατ.

Κάθε αγωνιστική μετά από διακοπή για τις εθνικές κρύβει παγίδες, αλλά μπορεί να προσφέρει και στοιχηματικές ευκαιρίες. Άλλες ομάδες παίρνουν ανάσες και γεμίζουν μπαταρίες, άλλες πάλι, ελέω των πολλών διεθνών, βγαίνουν εκτός ρυθμού και κάνουν ελλιπή προετοιμασία.

Λεβερκούζεν - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λεβερκούζεν είχε δέκα διεθνείς στο τελευταία παράθυρο. Μάλιστα οι τρεις εξ αυτών, οι χαφ Αράνγκις (Χιλή), Παλάσιος (Αργεντινή) και ο αμυντικός Ινκαπιέ (Ισημερινός) πραγματοποίησαν ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συν τοις άλλοις, η Μπάγερ έχει μαζέψει σημαντικές απουσίες, αφού τρεις παίκτες του βασικού ροτέισον τέθηκαν νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο λόγος για τον ανερχόμενο σταρ, Φλόριν Βιρτς (7 γκολ/10 ασίστ φέτος), τον ανεβασμένο μέσα στο 2022 μεσοεπιθετικό Αντλί και τον εξαιρετικό στο επιθετικό κομμάτι μπακ Φρίμπονγκ.

Επίσης, ο Χεράρδο Σεοάνε θα στερηθεί απόψε λόγω καρτών τον κορυφαίο του δημιουργικά χαφ, Κερέμ Ντεμιρμπάι, ενώ αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Πάτρικ Σικ στο αρχικό σχήμα, αφού ο Τσέχος φορ έλειψε λόγω τραυματισμού 1,5 μήνα. Η επιστροφή του Σικ, ο οποίος φέτος έχει βάλει 20 γκολ, είναι σπουδαίο νέο για τη Λεβερκούζεν, ωστόσο μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, δύσκολα θα κάνει άμεσα τη διαφορά.

Παρότι λοιπόν, οι "ασπιρίνες" είναι εμφανώς ανώτερη ποιοτικά ομάδα από τη Χέρτα, το αποψινό ματς (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) είναι από αυτά που μπορεί να γίνει η ζημιά, διότι και απουσίες υπάρχουν και πολλοί διεθνείς έλειψαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πάτημα βέβαια για την κόντρα μας δίνει και η Χέρτα, η οποία άλλαξε τεχνικό πριν τη διακοπή και στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απόλυση του αποτυχημένου Ταϊφούν Κορκούτ, κέρδισε 3-0 τη Χοφενχάιμ. Απόψε, στον πάγκο των Βερολινέζων θα κάτσει για πρώτη φορά ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος έλειψε στο προηγούμενο ματς λόγω κορονοϊού. Προφανώς, ο 68χρονος Μάγκατ δεν είναι μία λύση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, ωστόσο με την εμπειρία του, μπορεί να οδηγήσει τους πρωτευουσιάνους στο μίνιμουμ ζητούμενο της εφετινής σεζόν, δηλαδή στην παραμονή.

Με τη Χέρτα επομένως να έχει γυρίσει σελίδα, ποντάροντας στον πολύπειρο Μάγκατ και τη Λεβερκούζεν να παλεύει με τα προβλήματα απουσιών, η ψαλίδα στο σετ θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένη. Πολύ μεγάλα τα 8,00+ στο διπλό, μας δίνουν το δικαίωμα να ρισκάρουμε στη διπλή ευκαιρία σε αποδόσεις τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Χέρτα: Χ2 (απόδοση 3,00), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ