TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία προγνωστικά: Κερδίζει και για τον Ζέελερ το Αμβούργο

Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ
Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα θα διεξαχθεί το σημερινό ματς του Αμβούργου με τη Χάνσα, λόγω του θανάτου του θρυλικού Ούβε Ζέελερ. Μεγάλο το κίνητρο των "δεινοσαύρων" απόψε για μία πειστική νίκη.

Πολύ ιδιαίτερη η σημερινή αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Χάνσα Ροστόκ (14:30 Live από το SPORT24), καθώς θα διεξαχθεί στη σκιά της απώλειας του Ούβε Ζέελερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 85 ετών.

Ο Ζέελερ αναδείχθηκε πρωταθλητής με το Αμβούργο το 1960 και κυπελλούχος το 1963. Ήταν μέλος των εθνικών ομάδων της Δυτικής Γερμανίας, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και την τρίτη το 1970. Αναδείχθηκε τρεις φορές κορυφαίος Γερμανός παίκτης (1960, 1964, 1970) και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην πρώτη ιστορικά Bundesliga, το 1964.

Ο εμβληματικός επιθετικός είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Αμβούργου, με τη φανέλα του οποίου σημείωσε 404 γκολ σε 476 συμμετοχές! Είχε επίσης σκοράρει 43 φορές με τη εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, φορώντας το εθνόσημο σε 72 παιχνίδια.

Αναπόφευκτα το πένθος στο σύλλογο είναι βαρύ. Την επομένη κιόλας του θανάτου του Ζέελερ άνοιξε η κουβέντα για την αλλαγή στο όνομα του γηπέδου. Παρότι υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες, στο Αμβούργο πιστεύουν ότι το "Φολκσπαρκστάντιον" πρέπει να μετονομαστεί άμεσα σε "Ούβε Ζέελερ".

Γερμανία Προγνωστικά

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Χάνσα, όπου ο τεχνικός των "δεινοσαύρων', Τιμ Βάλτερ, παρότι δεν είχε γνωρίσει από κοντά τον Ζέελερ, δάκρυσε όταν αναφέρθηκε σε αυτόν. Επίσης, τόνισε πόσο μεγάλη κληρονομιά κουβαλάει το Αμβούργο και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα φέτος για να επιστρέψει επιτέλους ο σύλλογος στην Bundesliga, κάτι που ήταν επιθυμία και του ίδιου του Ζέελερ, πριν φύγει από τη ζωή.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το έντονα φορτισμένο κλίμα, το Αμβούργο θα υποδεχθεί τη Χάνσα παρουσία 50.000 και πλέον οπαδών του. Οπως καταλαβαίνετε, οι παίκτες του Βάλτερ θα τα δώσουν όλα σήμερα για να κερδίσουν τη Ροστόκ και να αφιερώσουν τη νίκη στη μνήμη του θρυλικού Ζέελερ.

Ο άσος είναι λογικά χαμηλά στο 1.50, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 2.05 σε συνδυασμό με το Over 2,5. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, οι "δεινόσαυροι" είχαν κερδίσει με 3-0 εντός έδρας τη Χάνσα.

Γενικά, το Αμβούργο έχει επιθετική νοοτροπία, δημιουργεί πολλές φάσεις, αλλά αφήνει και κενά πίσω, επομένως δεν αποκλείεται να χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να κερδίσει. Στην πρεμιέρα με την Μπραουνσβάιγκ, μπορεί να επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, όμως επέτρεψε ένα σωρό ευκαιρίες στην αντίπαλο, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (3,32-1,64), που ήταν υπέρ της Αϊντραχτ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Χάνσα Ροστόκ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 14:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ