TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η υποχρέωση της Σάλκε και το... φεστιβάλ του Μονάχου

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άιντραχτ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άιντραχτ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα στις δύο πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας. Ματς για over 3,5 στο Μόναχο, υποχρεωμένη να κερδίσει η Σάλκε τη Χάνσα Ροστόκ.

Το παιχνίδι του Μονάχου (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), ανάμεσα στην πρωτοπόρο της Bundesliga, Μπάγερν και την τρίτη της βαθμολογίας, Λεβερκούζεν, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής.

Η Μπάγερν έχει ξεφύγει οχτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και πλέον δεν αισθάνεται ουσιαστική απειλή για τον τίτλο, συνεπώς θα αρχίσει πλέον να στρέφει κυρίως την προσοχή της στο Champions League. Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη, οι Βαυαροί υποδέχονται τη Σάλτσμπουργκ στη ρεβάνς του 1-1, στην Αυστρία.

Γερμανία Προγνωστικά: Μπάγερν - Λεβερκούζεν

Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν πάντως, δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον σήμερα, δεδομένου άλλωστε ότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες, λόγω των απόντων που υπάρχουν (Ερναντές, Νόιερ, Τολισό, Ντέιβις, Γκορέτσκα).

Ο 34χρονος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει ξανά μία άκρως επιθετική μορφή του 3-4-3, ένα σύστημα με το οποίο καταφέρνει να χωράει στην ίδια ενδεκάδα τους Γκνάμπρι, Κομάν και Σανέ. Τα προηγούμενα χρόνια, όπου η Μπάγερν έπαιζε σταθερά 4-2-3-1, πάντα ένας εξ αυτών έμενε στον πάγκο. Τώρα, με τον Νάγκελζμαν αγωνίζονται πολλές φορές και οι τρεις μαζί.

Συν τον Μίλερ, τον Λεβαντόβσκι και τον Μουσιάλα, μιλάμε πρακτικά για έξι παίκτες επιθετικής φύσεως και μοναδικό κόφτη τον Κίμιχ, μπροστά από την τριάδα των στόπερ.

Με αυτή τη λογική, η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο ότι πάει να κερδίσει με την επίθεσή της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως έχει κάνει ρεκόρ φέτος με 75 γκολ σε 24 αγωνιστικές, έχοντας 21 over 2,5!

Επιθετική φιλοσοφία έχει ασφαλώς και η Λεβερκούζεν, η οποία έχει σκοράρει 63 γκολ φέτος, μετράει 12 σερί Over 2,5 κι έχει 18 G/G. Παρά την απουσία του Σικ (20 γκολ), οι "ασπιρίνες" έχουν τους παίκτες και την ταχύτητα με τον Ντιαμπί, τον Βιρτς και τον Αντλί για να απειλήσουν την Μπάγερν στην κόντρα επίθεση.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως θα δούμε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, αφού τίθεται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες της Bundesliga με τις περισσότερες τελικές στο στόχο και τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι στον πρώτο γύρο, η Μπάγερν είχε κερδίσει με 5-1, σκοράροντας πέντε γκολ μέχρι το 37ο λεπτό!

Φυσικά δεν προξενεί εντύπωση ότι το over 3,5 προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.70. Μπορούμε ωστόσο να πάμε στο εύρος γκολ 4-6 για να πάρουμε αποδόσεις διπλασιασμού, ευελπιστώντας φυσικά ότι δεν θα ξεφύγει προς τα πάνω.

Σάλκε - Χάνσα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Β' Γερμανίας, η Σάλκε υποδέχεται τη Χάνσα Ροστόκ (14:30 Live από το SPORT24) σε ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Για τη Σάλκε η άμεση επάνοδος στην Bundesliga είναι αυτοσκοπός, συνεπώς δεν επιτρέπονται απώλειες σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη βρίσκεται στο -3 από την τριάδα, στο -4 από τη δεύτερη Βέρντερ, που πηγαίνει τρένο στο β' γύρο και στο -7 από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ, η οποία την Παρασκευή πέτυχε μία επική ανατροπή επί της Χαϊντενχάιμ, γυρίζοντας το ματς από το 0-2 σε 3-2.

Καταλαβαίνετε, ότι όσο οι ανταγωνιστές της Σάλκε κερδίζουν, τόσο θα πρέπει και αυτή να απαντάει. Απόψε, οι "βασιλικοί μπλε" θα έχουν πάνω από 41.000 κόσμο στη Veltins Arena, λόγω της χαλάρωσης των μέτρων για τον κορονοϊό στη Γερμανία, συνεπώς αναμένεται να πάρουν έξτρα ώθηση κόντρα σε μία Χάνσα, η οποία έχει ρεκόρ 1-5-5 στα τελευταία 11 ματς και σε 24 αγωνιστικές φέτος, έχει κρατήσει το μηδέν μόλις τρεις φορές. Επιλογή ο άσος στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Χάνσα Ροστόκ: 1 (απόδοση 1.80), 14:30
  • Μπάγερν – Λεβερκούζεν: 4-6 γκολ (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ