XGOALS BET

Γερμανία Προγνωστικά: Η υπεροχή της Φράιμπουργκ και η προβληματική Χέρτα

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ
Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο σε παιχνίδι της Bundesliga ©2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Με οδηγό τα xGoals καταλήγουμε σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Bundesliga περιλαμβάνει απόψε έξι αναμετρήσεις. Στο Φράιμπουργκ, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ υποδέχεται τη Μάιντς, σε ένα ματς που άσος είναι φαβορί στο 2.20 (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε τη σεζόν με αήττητο σερί 10 αγώνων, στη συνέχεια όμως έχει γνωρίσει έξι ήττες σε 11 ματς. Η απόδοσή της πάντως παραμένει σταθερή, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φράιμπουργκ - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εντός έδρας, η Φράιμπουργκ έχει απολογισμό 5-3-2, ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι, πως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος, ήταν ανώτερη με βάση τα xGoals, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Εντός έδρας η Φράιμπουργκ έχει συνολικά 18,97 xGoals υπέρ και 10,23 κατά. Χειρότερα xGoals, τελείως οριακά, έγραψε μόνο στο 1-1 με τη Λειψία (1,64-1,66), σε ένα ματς βέβαια, που είχε δοκάρι στο φινάλε για να κερδίσει. Στα υπόλοιπα εννιά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, με Στουτγάρδη, Αρμίνια, Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ, Γκρόιτερ Φιρτ, Αουγκσμπουργκ, Κολωνία και Ντόρτμουντ τα xGoals μίλησαν για εικόνα υπεροχής της Φράιμπουργκ.

Πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο δείγμα, δεδομένου ότι σε αυτή τη σειρά αγώνων συμπεριλαμβάνονται και πολύ δυνατοί αντίπαλοι, όπως η Ντόρτμουντ και η Λεβερκούζεν, που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η Μάιντς μετράει φέτος οχτώ ήττες σε 10 ματς μακριά από την έδρα της στην Bundesliga και έχει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή στο πρωτάθλημα, μετά την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ. Μάλιστα, αν συνυπολογίσουμε και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπόχουμ, έχει έξι σερί ήττες εκτός έδρας. Στο χέρι λοιπόν της Φράιμπουργκ να επιβεβαιώσει τον καλοπληρωμένο άσο στο 2.20.

Γκρόιτερ Φιρτ - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέρουσα στοιχηματικά μονομαχία προκύπτει και στα χαμηλά στρώματα ανάμεσα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ και τη Χέρτα (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Η νεοφώτιστη Γκρόιτερ δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τα πατήματά της στην Bundesliga και πρακτικά πέταξε στα σκουπίδια ολόκληρο τον πρώτο γύρο. Μετά τη χειμερινή διακοπή πάντως, οι Φράγκοι παρουσιάζουν πιο ανταγωνιστική εικόνα και δεν είναι πλέον σάκος του μποξ.

Η ομάδα του Στέφαν Λάιτλ, είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (2-2-0) εντός έδρας με Ουνιόν, Αουγκσμπουργκ, Στουτγάρδη και Μάιντς, ένα σερί που σίγουρα της έχει δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Η Γκρόιτερ Φιρτ έχει μαζέψει φέτος μόλις 10 βαθμούς, με xPoints 16,45. Ta xGoals δηλαδή λένε πως αναμένεται περαιτέρω βελτίωση στη βαθμολογική της συγκομιδή, αφού το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε ακόμη και έξι πόντους παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, η Χέρτα είναι ένας αντίπαλος που δεν τρομάζει. Μέσα στο 2022 έχει δώσει πέντε ματς και δεν έχει καμία νίκη (0-2-3), μαζί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη συμπολίτισσα Ουνιόν.

Ειδικά στα τέσσερα παιχνίδια του β' γύρου για το πρωτάθλημα, εμφάνισε πολύ σοβαρό δημιουργικό πρόβλημα. Έχασε 1-3 από την Κολωνία με xGoals 0,79-2,47, έφερε 0-0 στο Βόλφσμπουργκ με xGoals 1,80-0,31, ηττήθηκε 1-4 από την Μπάγερν με xGoals 0,85-5,19 και την προηγούμενη εβδομάδα κόλλησε εντός έδρας στο 1-1 με την άλλη νεοφώτιστη Μπόχουμ, με xGoals 0,44-0,99. Έβαλε δηλαδή σε τέσσερις αγώνες τρία γκολ, έχοντας συνολικά μόλις 2,39 xGoals.

Με αυτήν την εικόνα, είναι λογικό που οι μπουκ έχουν αρχίσει να ρίχνουν τον άσο από τιμές στο 3,10 προς το 2,85 κατά μέσο όρο. Στο 2.00 το combo 1Χ και Under 3,5 στη λογική ότι αναμένεται κλειστό ματς, αφενός διότι η Χέρτα δυσκολεύεται πολύ στο γκολ, αφετέρου γιατί η Γκρόιτερ Φιρτ, δέχθηκε μόλις ένα τέρματα στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της εντός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Μάιντς: 1 (απόδοση 2.20): 16:30
  • Γκρόιτερ Φιρτ – Χέρτα: 1X & Under 3,5 (απόδοση 2.00): 16:30
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ