ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Η ευκαιρία του Κομάν και ο "ζεστός" Κράμαριτς

Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν σε αναμέτρηση για την Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Αϊντραχτ και της Χοφενχάιμ με την Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με μουρμούρα και γκρίνια μπήκε το 2023 για την Μπάγερν, η οποία στα πρώτα δύο ματς για το νέο έτος έφερε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1, πραγματοποιώντας εμφανίσεις πολύ κάτω από τα συνηθισμένα στάνταρ της.

Στη Λειψία, ολοκλήρωσε το ματς με μόλις επτά τελικές και για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν δεν έπιασε τη μονάδα στα xGoals (1,03-0,81). Την Τρίτη, ακολούθησε νέα γκέλα, αυτή τη φορά απέναντι στην Κολωνία, όπου έκανε το χειρότερό της πρώτο ημίχρονο από τότε που ανέλαβε ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν. Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί ανέβασαν στροφές, όμως και πάλι η εικόνα τους δεν ήταν πειστική. Τελικά, οι πρωταθλητές έσωσαν την ισοπαλία, με μία... φωτοβολίδα εκτός περιοχής του Κίμιχ.

Ειδικά για το παιχνίδι με τους "τράγους" το... ανάθεμα έπεσε κυρίως στον Σερτζ Γκνάμπρι, ο οποίος πλήρωσε την απόφασή του να κάνει ένα ταξίδι αστραπή την Κυριακή στο Παρίσι για να παραβρεθεί σε επίδειξη μόδας. Ο Νάγκελζμαν τον ξεκίνησε κανονικά στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο τον έκανε αλλαγή με τον Κομάν στο ημίχρονο. Αμέσως μετά το ματς, ο αθλητικός διευθυντής, Σαχάν Σαλιχάμιτζιτς "κάρφωσε" τον διεθνή εξτρέμ, δηλώνοντας πως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όταν έχει υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα δεν κάνει ταξίδι στο ρεπό του, αλλά ξεκουράζεται.

Η ουσία είναι ότι το νέο έτος δεν βρίσκει και ιδιαίτερα μονιασμένη την Μπάγερν. Οι απαιτήσεις των Βαυαρών είναι πολύ υψηλές, όμως ακόμη και λάθος να έκανε ο ποδοσφαιριστής, οι χειρισμοί διοίκησης και Νάγκελζμαν ήταν χοντροκομμένοι και όλο αυτό δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα, που ασφαλώς δίνει έξτρα τροφή στα γερμανικά ταμπλόιντ, που δεν ήθελαν και πολύ να... μεγαλοποιήσουν το θέμα.

Απόψε, η Μπάγερν υποδέχεται την Αϊντραχτ, την οποία κατά κανόνα την κερδίζει στο Μόναχο (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Την περσινή σεζόν, η ομάδα της Φρανκφούρτης επικράτησε κατά τύχη στην Αλιάντς Αρένα κι έσπασε ένα αρνητικό σερί 16 αγώνων, όπου είχε μία ισοπαλία και 15 ήττες στη βαυαρική πρωτεύουσα.

Το σύνολο του Όλιβερ Γκλάζνερ πραγματοποιήσει πολύ δυνατό πρώτο γύρο και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά τετράδας. Επίσης, έκανε την υπέρβαση στους ομίλους του Champions League και στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου, κατάφερε να προκριθεί στους “16”.

Στα πρώτα δύο ματς του 2023, η Αϊντραχτ μάζεψε τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Σάλκε και Φράιμπουργκ, ωστόσο οι εμφανίσεις της ήταν μέτριες όπως μαρτυρούν και τα xGoals. 1,68-2,38 στο ματς με τη Σάλκε, όπου το τελικό 3-0 ήταν μαγική εικόνα. 1,79-0,26 στο εκτός έδρας 1-1 με τη Φράιμπουργκ, όπου σκόραρε στη μοναδική της σημαντική ευκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρότι λοιπόν, η Μπάγερν δίνει αφορμές μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, η εικόνα της Αϊντραχτ στα πρώτα δύο παιχνίδια του 2023, δεν δίνει το απαιτούμενο πάτημα για να κυνηγήσουμε την κόντρα.

Αναγκαστικά λοιπόν, πρέπει να γίνει στροφή στα ειδικά, αφού ο άσος είναι πολύ χαμηλά, στο 1.30. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Γκνάμπρι, είναι δεδομένο πως ο Νάγκελζμαν θα τον αφήσει απόψε στον πάγκο. Το δήλωσε κιόλας, λέγοντας πως o Γκνάμπρι είχε την ευκαιρία του κόντρα στην Κολωνία, αλλά δεν την αξιοποίησε. Τη θέση του 27χρονου άσου στην ενδεκάδα της Μπάγερν θα πάρει ο Κομάν, ο οποίος φέτος είναι συνήθως επιλογή πάγκου, αλλά οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί του δίνουν τώρα το δικαίωμα να προσπεράσει τον Γκνάμπρι στο ροτέισον. Ο Κομάν κάνει τις περισσότερες φορές καλά ματς απέναντι στην Αϊντραχτ, μετρώντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, σε συνολικά 12 παιχνίδια εναντίον της. Στο 4.00 να δώσει και απόψε μία τελική πάσα ο Γάλλος εξτρέμ.

Λίγο νωρίτερα, η Χοφενχάιμ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ σε μία κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η μεν Χοφενχάιμ είναι χωρίς νίκη επτά αγωνιστικές (0-2-5) κι έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σάλκε στα τελευταία 11. Η δε Γκλάντμπαχ ξεκίνησε με δύο ήττες (Αουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν) το 2023 και είναι χωρίς διπλό δέκα σερί αγώνες (0-6-4).

Και οι δύο λοιπόν καίγονται απόψε για τη νίκη. Υπάρχουν συνεπώς οι προϋποθέσεις να ανοίξει το ματς και να δούμε μεγάλο σκορ. Ούτως ή άλλως, παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι χορταστικά (επιβεβαιώνουν το Goal/Goal έξι σερί αγώνες).

Οι αποδόσεις βέβαια είναι πολύ διαβασμένες και ως τούτου μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η αναζήτηση κάποιου σκόρερ. Η επιλογή από την πλευρά της Χοφενχάιμ είναι προφανώς, καθώς ο Αντρέι Κράμαριτς έδειξε σε άριστη κατάσταση μετά το Μουντιάλ, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του στην ισοπαλία με τη Στουτγάρδη. Μάλιστα, το δεύτερο ήρθε με εξαιρετικό σουτ στο 90+4' και ουσιαστικά γλίτωσε τη Χοφενχάιμ από μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα την Τρίτη. Στο 2.80 το anytime του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος έχει σκοράρει έξι φορές σε 12 παιχνίδια κόντρα στην Γκλάντμπαχ, στο παρελθόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Γκλάντμπαχ: Κράμαριτς Anytime (απόδοση 2.80), 16:30
  • Μπάγερν – Αϊντραχτ Φρ.: Κομάν να δώσει ασίστ (απόδοση 4.00), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ