ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Επιστρέφει ο Γιόβετιτς, ελπίζει η Χέρτα

Ο Στέφαν Γιόβετιτς με τη φανέλα της Χέρτα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ σε αγώνα για την Bundesliga
Ο Στέφαν Γιόβετιτς με τη φανέλα της Χέρτα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ Ⓒ 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Επιστρέφει ο Στέφαν Γιόβετιτς στην ενδεκάδα της Χέρτα και αυτόματα ανεβαίνει επίπεδο επιθετικά η ομάδα του Βερολίνου.

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς δράση, η Bundesliga επανέρχεται και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση της Χέρτα κόντρα στην Μπόχουμ, στο Βερολίνο, η οποία θα διεξαχθεί παρουσία 3.000 θεατών, λόγω των μέτρων που ισχύουν στη Γερμανία για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Χέρτα - Μπόχουμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά και έχει χαρακτήρα εξάποντου, διότι τόσο η Χέρτα, όσο και η Μπόχουμ έχουν ως στόχο την παραμονή. Ειδικά, για τους Βερολινέζους το αποψινό ματς έχει χαρακτήρα «must win», δεδομένου ότι βρίσκονται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Υπενθυμίζεται, ότι η Χέρτα άλλαξε τεχνικό τον περασμένο Νοέμβριο, φέρνοντας στη θέση του Παλ Ντάρνταϊ, τον Ταϊφούν Κορκούτ. Ο Τούρκος προπονητής, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ψάξει μία λειτουργική επιθετική φόρμουλα, διότι το μεγάλο πρόβλημα της Χέρτα από το ξεκίνημα της σεζόν είναι το γκολ.

Σχημάτισε λοιπόν επιθετικό δίδυμο με τον Γιόβετιτς και τον Μπελφοντίλ και πόνταρε στις μεταξύ τους συνεργασίες. Αμεσα είδε αποτελέσματα, αφού πρόκειται για τους δύο πιο καταρτισμένους τεχνικά παίκτες του ρόστερ. Ο Γιόβετιτς σκόραρε τρία γκολ στα ματς με Στουτγάρδη (2-2) και Αρμίνια (2-0) και ο Μπελφοντίλ μοίρασε στα ίσα ματς δύο ασίστ.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Μαυροβούνιος άσος τραυματίστηκε και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όπου έπαιξε μόνο με την Μπάγερν ως αλλαγή για 20 λεπτά, η Χέρτα γνώρισε τρεις ήττες και πήρε μόλις μία ισοπαλία 0-0 στο Βόλφσμπουργκ, έχοντας υπερβολικά παθητική στάση.

Απόψε όμως, ο Γιόβετιτς αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα και αυτή η εξέλιξη ασφαλώς αυξάνει τις πιθανότητες της Χέρτα για νίκη. Ο 32χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος των Βερολινέζων με πέντε γκολ και θα είναι ο πιο απειλητικός παίκτης για την άμυνα της Μπόχουμ, η οποία σε 10 εκτός έδρας ματς, έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της. Σε τιμές τριπλασιασμού να σκοράρει ο μοναδικός αξιόπιστος σκόρερ της Χέρτα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Μπόχουμ: Γιόβετιτς να σκοράρει (απόδοση 3.00), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ