ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία προγνωστικά: Χωρίς Νάρεϊ η Φορτούνα, χωρίς φορ το Μαγδεμβούργο

Ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντρέ Χόφμαν
Ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντρέ Χόφμαν © 2022 JAN WOITAS-POOL IMAGE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και τη Φορτούνα για την πρώτη αγωνιστική της Β' Γερμανίας.

Το αποψινό πρόγραμμα στη Β' Γερμανίας ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Εδώ παρατηρείται σημαντική διόρθωση στο σετ, αφού ο άσος άνοιξε σε τιμές άνω του 2.90 και πλέον έχει αρχίσει να περνάει οριακό φαβορί στο 2.60.

Μαγδεμβούργο - Φορτούνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μαγδεμβούργο θα παίξει φέτος για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Τσβάιτε. Είχε ανέβει ξανά τη σεζόν 2018/19, αλλά υποβιβάστηκε άμεσα. Πέρυσι πάντως έκανε περίπατο στην τρίτη κατηγορία, κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα. Ο κόσμος αδημονεί για την πρεμιέρα με τη Φορτούνα και απόψε στην MDCC-Arena αναμένεται φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, αφού στο γήπεδο θα βρεθούν πάνω από 21.000 θεατές.

Στον πάγκο παραμένει ο άλλοτε τεχνικός του Αμβούργου, Κρίστιαν Τιτς, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και μετράει 33 νίκες σε 52 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της. Στο ρόστερ έγιναν αρκετές αλλαγές. Έφυγαν τρεις παίκτες του βασικού κορμού και ήρθαν εννιά νέα πρόσωπα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού αναζητείται ακόμη ένας καλός σκόρερ. Το Μαγδεμβούργο πάντως έδειξε έτοιμο για την πρεμιέρα, κερδίζοντας στο τελευταίο φιλικό του με 4-2 την ολλανδική Καμπούρ.

Από την άλλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ θεωρείται φέτος το δεύτερο φαβορί για την άνοδο, παρότι δεν έχει κάνει κάποια ηχηρή μεταγραφή. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν έφτασε σε σημείο να ανησυχεί για την παραμονή της, ωστόσο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντάνιελ Τιούν μεταμορφώθηκε. Έτρεξε αήττητο σερί 12 αγώνων (6-6-0) και έκλεισε τις τελευταίες 13 αγωνιστικές με την τρίτη καλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία, πίσω μόνο από τις Βέρντερ και Σάλκε, που τελικά προβιβάστηκαν.

Η πρεμιέρα πάντως για τη Φορτούνα στη Σαξονία-Ανχαλτ μόνο εύκολη δεν αναμένεται. Αυτό τουλάχιστον κατέδειξε η πρόβα τζενεράλε των "κόκκινων", οι οποίοι συνετρίβησαν με 5-1 από την Τβέντε.

Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την απώλεια του Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος εξτρέμ ήταν πέρυσι εκ των κορυφαίων παικτών στην κατηγορία με 8 γκολ και 15 ασίστ. Η Φορτούνα είναι υποχρεωμένη τώρα να ψάξει στην αγορά για έναν ικανό αντικαταστάτη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από την άλλη, το Μαγδεμβούργο έχει τραυματίες και τους δύο επιθετικούς του ρόστερ του. Επίσης, από τραυματισμό έρχεται και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ατίκ (19 γκολ και 22 ασίστ πέρυσι) και είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να ξεκινήσει βασικός απόψε.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για πρεμιέρα και κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει με ήττα, είναι πολύ πιθανό να δούμε δύο επιφυλακτικές ομάδες. Ειδικά η Φορτούνα, που προβλημάτισε στα φιλικά και έχει έναν προπονητή όπως ο Τιούν, που ρίχνει πρώτα το βάρος στην αμυντική λειτουργία. Συμπερασματικά, για τα δεδομένα του αγώνα, το Under 2,5 στο 2.26 (σε αρκετές εταιρίες παίζει πολύ πιο χαμηλά, οριακά πάνω από το 2.00) έχει λογική και μπορεί να "πληρώσει" ακόμη και με cash out αν δεν ανοίξει νωρίς το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγδεμβούργο – Φορτούνα Ντ.: Under 2,5 (απόδοση 2.26), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ