ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γερμανία προγνωστικά: Απουσίες η Ντάρμσταντ, φορτσάτη η Πάντερμπορν

Ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντρέ Χόφμαν
Ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντρέ Χόφμαν © 2022 JAN WOITAS-POOL IMAGE/ASSOCIATED PRESS

Μεταβολές στις αποδόσεις των σετ παρατηρούνται στα δύο παιχνίδια της Β' Γερμανίας, το Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν και το Ντάρμσταντ - Ζαντχάουζεν.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας. Στο Ντίσελντορφ, η Φορτούνα, που θεωρείται φέτος εκ των φαβορί για άνοδο, υποδέχεται την Πάντερμπορν (19:30 Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν με νίκη. Η Φορτούνα επικράτησε με 2-1 στο Μαγδεμβούργο, ενώ η Πάντερμπορν συνέτριψε την Καρλσρούη με 5-0 εντός έδρας.

Γερμανία Προγνωστικά

Η Φορτούνα μπορεί να κέρδισε στην πρεμιέρα, ωστόσο η εμφάνιση της δεν έβγαλε μάτια. Ειδικά στο πρώτο μισάωρο δέχθηκε σημαντική πίεση, αλλά άντεξε διότι είχε σε καλή βραδιά τον γκολκίπερ Καστενμάιερ.

Μάλιστα, κόντρα στη ροή, προηγήθηκε με πέναλτι-δώρο της αντίπαλης άμυνας στο 43'. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, κάνοντας το 2-0 στο 46' κι έκτοτε διαχειρίστηκε συνετά το προβάδισμά της.

Ο Ντάνιελ Τιούν παραδέχθηκε πως έμεινε ικανοποιημένος μόνο με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και πρόσθεσε ότι το ρόστερ χρειάζεται να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος για να ανταποκριθεί με επιτυχία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Προφανώς, στη Φορτούνα έχουν βάλει εμπρός για την απόκτηση ενός καλού ακραίου μεσοεπιθετικού, διότι μετά την πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, οι "κόκκινοι" του Ντίσελντορφ έχασαν τον κορυφαίο τους εξτρέμ. Από εκεί και πέρα πάντως, η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται πως δεν έχει την ίδια άποψη με τον Τιούν και δεν κρίνεται απαραίτητο να γίνουν περισσότερες μεταγραφές.

Στον αντίποδα, η Πάντερμπορν δεν ξεκινάει τη σεζόν με βλέψεις ανόδου, ωστόσο δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα, στην πρεμιέρα πέτυχε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν και το παιχνίδι με την Καρλσρούη ήταν πολύ πιο περίπλοκο από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Το ημίχρονο έληξε 0-0 και το σκορ ήταν 1-0 (56' πέναλτι) μέχρι το 65'. Μετά το 2-0 πάντως η αντίπαλος κατέρρευσε.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Λούκας Κβάζνιοκ ταξίδεψε στο γειτονικό Ντίσελντορφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πάντερμπορν διατηρεί θετική πρόσφατη παράδοση (8-7-3) κόντρα στη Φορτούνα και ότι πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων εκτός έδρας ομάδων της κατηγορίας, έχοντας ρεκόρ 9-5-3 μακριά από το Πάντερμπορν! Πιεσμένο το διπλό προς το 2.90 από τα αρχικά 3.00+. Στο 1.65 η διπλή ευκαιρία (Χ2).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πιθανή η μίνι έκπληξη κρίνεται και στο Ντάρμσταντ – Ζαντχάουζεν (19:30 Live από το SPORT24). Εδώ βοηθάει το ρεπορτάζ. Η Ντάρμσταντ έχει σοβαρά θέματα απουσιών. Είναι εκτός και οι δύο βασικοί της στόπερ, ο Πάτρικ Πφάιφερ (τιμωρημένος) και ο Ισεργουντ (τραυματίας). Επίσης, έχει νοκ άουτ τον καλό φορ Ζάιντελ (μηνιγγίτιδα), τον νεοφερμένο Σουηδό επιθετικό Βίλχεμσον, που θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και τον ταχύ εξτρέμ Χόνζακ. Επίσης, έχασε τον περσινό της πρώτο σκόρερ, Λούκας Πφάιφερ (έληξε ο δανεισμός του), ενώ είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να βοηθήσει απόψε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κρίνων", ο στόπερ Τσίμερμαν (Νόριτς).

Με αυτά τα δεδομένα, η σχεδόν πλήρης Ζαντχάουζεν έχει μία σπουδαία ευκαιρία απόψε να χτυπήσει αποτέλεσμα στο Μπελενφάλτορ. Η ομάδα του Αλόις Σβαρτς ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, με νίκη επί της Αρμίνια και τώρα αν πάρει έστω την ισοπαλία από την Ντάρμσταντ, θα έχει κάνει πρακτικά την τέλεια εκκίνηση στη σεζόν.

Λογικά μαζεύτηκε το σετ με το διπλό από το 4.50-4.60 να παρουσιάζει πτωτικές τάσεις κάτω του 4.00. Σε τιμές διπλασιασμού η διπλή ευκαιρία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορτούνα Ντ. - Πάντερμπορν: Χ2 (απόδοση 1.65), 19:30
  • Ντάρμσταντ – Ζαντχάουζεν: Χ2 (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ