TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο στην πρόκληση της Ουνιόν

Ο Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 14 Απριλίου 2022
Ο Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ καλείται να διαχειριστεί τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και η Ουνιόν τον επερχόμενο ημιτελικό κυπέλλου με τη Λειψία. Δεδομένα για κλειστό ματς. Επιλογή στον διπλασιασμό.

Η Άιντραχτ κατάφερε να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη, με τη μεγαλειώδη πρόκριση που πέτυχε την Πέμπτη, επί της Μπαρτσελόνα, μέσα στη Βαρκελώνη, για το Europa League. Βέβαια, το ενδιαφέρον δεν στάθηκε μόνο στο αγωνιστικό, όπου οι "αετοί" ήταν εξαιρετικοί και κέρδισαν πανάξια με 3-2 τους μπλαουγκράνα, αλλά και στην... απόβαση των 30.000 οπαδών της, οι οποίοι μετέτρεψαν το Camp Nou σε Walstadion!

Ουνιόν Βερολίνου - Άιντραχτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα της Φρανκφούρτης έζησε την Πέμπτη μία από τις σπουδαιότερες βραδιές στην ιστορία της και απόψε καλείται να επιστρέψει στην πραγματικότητα της Bundesliga, όπου παίζει με την Ουνιόν, στο Βερολίνο (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ο Ολιβερ Γκλάζνερ παραδέχθηκε πως δεν είναι καθόλου εύκολο να επανέλθεις στο 100% τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η Άιντραχτ έχει απόψε μπροστά της ακόμη μία μεγάλη πρόκληση. Ναι μεν, η ψυχολογία της είναι στα ύψη, ωστόσο είναι επιβαρυμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και τώρα θα παίξει σε μία από τις ισχυρότερες έδρες της Γερμανίας.

Η Ουνιόν, έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στα τελευταία 30 παιχνίδια της εντός έδρας για το πρωτάθλημα, η μία από την Μπάγερν και η άλλη από την Ντόρτμουντ.. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε παρέλαση στο Ολυμπιακό Στάδιο, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τη Χέρτα, στο ντέρμπι του Βερολίνου. Άρα και η Ουνιόν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, αφού προέρχεται κι αυτή από πολύ σπουδαία νίκη.

Το αρνητικό για τους Βερολινέζους, είναι ότι την Τετάρτη έχουν τον ημιτελικό κυπέλλου με τη Λειψία, άρα το μυαλό αναπόφευκτα τρέχει και εκεί. Την ίδια ώρα, η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μέσω του πρωταθλήματος, έχει ανάψει για τα καλά, μετά τις νίκες της Κολωνίας και της Φράιμπουργκ, το Σάββατο.

Η Ουνιόν πλέον έχει υποχωρήσει στην όγδοη θέση, στο -2 από την εξάδα, ενώ η Άιντραχτ απέχει επτά βαθμούς από την έκτη Κολωνία, άρα απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί, αφού απομένουν μόλις πέντε ματς για το φινάλε της σεζόν στη Γερμανία.

Με τη μία λοιπόν να έρχεται από πολύ απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι και την άλλη να έχει μπροστά της σημαντικό ματς κυπέλλου, δύσκολα θα δούμε να ανοίγει το σκορ. Άλλωστε ανάμεσα στις πρώτες 11 ομάδες της βαθμολογίας, η Ουνιόν και η Άιντραχτ έχουν τις χειρότερες επιθέσεις με 38 και 40 γκολ αντίστοιχα σε 29 αγώνες.

Εξάλλου, η Άιντραχτ μετράει φέτος 22 Under 3,5 στην Bundesliga και η Ουνιόν 21. Η πλειονότητα δηλαδή των αγώνων τους δεν υπερβαίνει τα τρία γκολ. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορούμε να ζητήσουμε ως επιλογή το 2-3 γκολ σε αποδόσεις διπλασιασμού, αφού λογικά το ματς θα είναι κλειστό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως στον πρώτο γύρο, όπου είχε κερδίσει η Φρανκφούρτη 2-1 με γκολ στο 95'.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ