TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Αμφίρροπη πρεμιέρα στην Τσβάιτε, αξίζει το 3.10

Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ
Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Πρεμιέρα απόψε στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2 με το παιχνίδι της Καϊζερσλάουτερν κόντρα στο Αννόβερο να μας δίνει μία καλοπληρωμένη στοιχηματική επιλογή σε τιμές άνω του 3.00.

Το πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας ξεκινάει απόψε με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Καϊζερσλάουτερν και το Αννόβερο, δύο παραδοσιακές ομάδες με δυναμική Bundesliga (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Καϊζερσλάουτερν επιστρέφει στην Bundesliga 2 έπειτα από τέσσερα χρόνια στην τρίτη κατηγορία, στην οποία υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της το 2018. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ταλαιπωρήθηκαν πολύ οικονομικά τα προηγούμενα χρόνια. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο χρεοκοπίας το 2020.

Μέσα σε μία διετία όμως, ο σύλλογος ανασυντάχθηκε και κατάφερε τον Μάιο να επανακάμψει στην Τσβάιτε, έστω με περιπετειώδη τρόπο.

Καϊζερσλάουτερν - Αννόβερο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Καϊζερσλάουτερν κρατούσε την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την απευθείας άνοδο, ωστόσο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος "λιποθύμησε" και γνώρισε ισάριθμες ήττες με συνέπεια να τερματίσει τρίτη. Η διοίκηση εκτιμώντας ότι μπορεί να χαθεί ο στόχος της ανόδου, αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάρκο Αντβέρπεν και να προσλάβει τον πολύπειρο Ντιρκ Σούστερ, ακριβώς πριν τα μπαράζ με την Ντινάμο Δρέσδης!

Η απόφασή της αποδείχθηκε ορθή, αφού η Λάουτερν επικράτησε της Ντινάμο (0-0 εντός έδρας, 2-0 εκτός έδρας) και κέρδισε τελικά τον προβιβασμό της. Φυσικά, ο Σούστερ παραμένει στον πάγκο και θέλει φέτος να οδηγήσει τους "κόκκινους διαβόλους" στην παραμονή. Ο πρώην τεχνικός της Ντάρμσταντ και της Άουε είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας και θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στη Γερμανία, σε αυτό το επίπεδο.

Η Καϊζερσλάουτερν έχει κινηθεί συνετά μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι. Έχει κάνει ορισμένες ηχηρές προσθήκες, όπως ο γκολκίπερ Λούτε (Ουνιόν Βερολίνου) και ο μπακ Ντουρμ (Αϊντραχτ), ωστόσο θα στηριχθεί κυρίως στο καλά δεμένο σύνολο, που έχτισε πέρυσι.

Στον αντίποδα, το Αννόβερο προχωράει φέτος σε μία επανεκκίνηση. Μετά από δύο αποτυχημένες σεζόν, όπου βρέθηκε εκτός δεκάδας, η διοίκηση πήρε τη στρατηγική απόφαση να επενδύσει πάνω σε έναν προπονητή, που αποδεδειγμένα μπορεί να αντέξει τον ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας.

Ο Στέφαν Λάιτλ, έπειτα από 3,5 απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στην Γκρόιτερ Φιρτ, αποφάσισε να αποδεχθεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας το Αννόβερο. Με τον Λάιτλ στον πάγκο, οι Σάξονες αναμένεται να βρουν επιτέλους μία ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία, ύστερα από δύο μίζερα χρόνια, όπου η ομάδα δεν ήξερε πού πηγαίνει και πού βρίσκεται.

Στο Αννόβερο φιλοδοξούν μέσα στην επόμενη διετία να επιστρέψουν στην Bundesliga. Φέτος, δεν μιλούν ανοιχτά για άνοδο, ωστόσο αν οι συγκυρίες ευνοήσουν δεν πρόκειται να πουν όχι. Άλλωστε, ο 44χρονος Λάιτλ γνωρίζει καλά τον πρωταθλητισμό στην Τσβάιτε, ανεβάζοντας στα μεγάλα σαλόνια την Γκρόιτερ Φιρτ, το 2021.

Το Αννόβερο είναι η μία από τις μόλις τρεις ομάδες της κατηγορίας, που άλλαξαν το καλοκαίρι τεχνικό. Προφανώς, η έλευση του Λάιτλ έφερε και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Οι Σάξονες προχώρησαν σε σημαντική ενίσχυση, ολοκληρώνοντας προσθήκες ουσίας, όπως ο στόπερ Νόιμαν (Χολστάιν Κιλ), ο χαφ Κούντσε (Αρμίνια Μπίλεφελντ), ο μεσοεπιθετικός Σάουμπ (Κολωνία) και ο φορ Νίλσεν (Γκρόιτερ Φιρτ).

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το Αννόβερο θα είναι φέτος πολύ πιο ανταγωνιστικό και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι προσφέρεται τρίτο φαβορί για την άνοδο, πίσω μόνο από το Αμβούργο και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η πρεμιέρα βέβαια με την Καϊζερσλάουτερν αναμένεται πολύ αμφίρροπη. Η Λάουτερν θα έχει στο πλευρό της πάνω από 40.000 οπαδούς απόψε και στις τάξεις της επικρατεί ενθουσιασμός για την επάνοδο στην Τσβάιτε. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για μία τυχαία νεοφώτιστη, αλλά για μία ομάδα που έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας στο παρελθόν.

Οι μπουκ εκτιμούν ότι είναι αρκετά πιθανό να επαληθευτεί το Goal/Goal, αφού το προσφέρουν οριακά πάνω από το 1.70. Δεν έχουν άδικο αν κρίνουμε από τις επιτυχημένες πρόβες τζενεράλε και των δύο, με την Λάουτερν να κερδίζει 4-1 την Έουπεν και το Αννόβερο 3-0 τη Χρόνινγκεν. Στοιχηματικά πάντως, είναι πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση το ενδεχόμενο να εμφανιστεί το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, χωρίς να μας νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η απόδοση εκτοξεύεται στο 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καϊζερσλάουτερν – Αννόβερο: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 3.10), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ