BET CORNER

Φουλ του MatchCombo από το 2.20 έως το 3.65

Ο Ζίβκοβιτς απογοητευμένος στη διάρκεια της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζίβκοβιτς απογοητευμένος στη διάρκεια της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Τελευταία στροφή στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League. Ανοιχτό ματς αναμένεται το Αντβέρπ – Ολυμπιάκος και αξίζει το 3.65. Ζίβκοβιτς και γκολ οδηγούν στο 3.60 στο ΠΑΟΚ – Λίνκολν.

(19:45) Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Europa League και για το Group D ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βέλγιο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ. Κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τους γηπεδούχους, που είναι οι ουραγοί του ομίλου. Οι Βέλγοι θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερη τύχη στη διοργάνωση. Όμως η Άιντραχτ δύο φορές στις καθυστερήσεις και το γκολ του Ρέαμπτσουκ στο 87' στην αναμέτρηση του Φαλήρου, στέρησαν από την Αντβέρπ βαθμούς που θα την έβαζαν στο κόλπο της πρόκρισης.

Θέμα εισιτηρίων πρόκρισης δεν τίθεται στον όμιλο. Αυτά έχουν ξεκαθαρίσει. Ωστόσο ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τις πιθανότητες του να προσπεράσει στο νήμα την πρωτοπόρο Άιντραχτ. Θέλει νίκη στην Αμβέρσα και ήττα των Γερμανών από τη Φενέρ στην Πόλη, προκειμένου να μπει απευθείας στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά όχι απίθανος.

Η Αντβέρπ διεκδικεί τον τίτλο στο Βέλγιο. Θα παίξει για το γόητρο της, ωστόσο αυτό που την 'καίει' περισσότερο είναι να διατηρήσει το μομέντουμ που έχει χτίσει στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση θα διατηρήσει το αγωνιστικό της προφίλ, που την θέλει επιθετική στο γήπεδο, ψάχνοντας το γκολ. Δεν είναι κακό αυτό για τον Ολυμπιακό, απεναντίας θα τον βοηθήσει να βρει με τη σειρά του χώρους για να απειλήσει.

Οι Πειραιώτες είναι σε καλή κατάσταση, έχουν ψυχολογία και μια σχετική άνεση να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση του 'Bosuilstadion'. Αφού πέρασαν με ανατροπή και από την έδρα του ΟΦΗ, με το τελικό 1-3 υπέρ τους και MVP τον Σισέ με δύο(!) γκολ, συνεχίζουν αήττητοι στην κούρσα της κορυφής στην Super League και στο +6 από την ΑΕΚ που τους καταδιώκει. Θα ρίξουν τη ζαριά τους στο Βέλγιο, οι Ρόνι Λόπες, Ελ Αραμπί και Μασούρας είναι ικανοί να πληγώσουν την άμυνα της Αντβέρπ και να δώσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ούτως ή άλλως ένα ανοιχτό παιχνίδι και το MatchCombo 2 ημίχρονο - 2 τελικό και over 1,5 γκολ στο 3.65 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(19:45) Σοθιεδάδ - Αϊντχόφεν: Πολύ μεγάλο ματς στη 'Reale Arena' του Σαν Σεμπαστιάν. Τελευταία αγωνιστική του Group B στο Europa League και ένα εισιτήριο πρόκρισης από την δεύτερη θέση του ομίλου (1η η Μονακό) παίζεται ανάμεσα σε Σοθιεδάδ και Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί έχουν 8 βαθμούς και οι Βάσκοι 6, επομένως για τους γηπεδούχους μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο διαφορετικά θα συνεχίσουν στο Conference League.

Σε κάμψη εσχάτως η Σοθιεδάδ, τουλάχιστον όσο φανερώνουν τα αποτελέσματα της. Στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της είχε το 0-0 με τη Βαλένθια, ήττες από Μονακό, Εσπανιόλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ενδιάμεσα κατάφαρε να κάμψει μονάχα την αντίσταση της Παναντέρια για το Κύπελλο Ισπανίας. Πάντως η πορεία της μέχρι στιγμή κρίνεται θετική στο σύνολο της, καθώς με 29 βαθμούς είναι στην 5η θέση της La Liga, ισόβαθμη με την 4η Ατλέτικο και διεκδικεί για την ώρα ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Μερίνο, Μονρεάλ, Σίλβα και Φερνάντεθ θα λείψουν από το ματς με την Αϊντχόφεν.

Η ολλανδική ομάδα είναι γερά στο κόλπο του τίτλου της Eredivisie. Με 34 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση, στο -1 από την δεύτερη Φέγενορντ και το -2 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Η αποστολή της στο Σαν Σεμπαστιάν πάντως έχει πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει έως και 12(!) πιθανές απουσίες παικτών. Γκέτσε, Κρέκελς, Μίλερ, Πρέπερ, Ρομέρο, Σάμπο, Τόμας και Ζάχαβι είναι στο ιατρικό δελτίο. Και αμφίβολοι παραμένουν οι Ντουντά, Φοφανά, Λεντέσμα, Έπεγκαρντ και Φαν ντε Μπλακ! Εφόσον επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι απουσίες, δύσκολα θα καταφέρει να παρατάξει μια αξιόμαχη 11άδα στη 'Real Arena'.

Η Σοθιεδάδ αρέσκεται σε σετ παιχνίδι, χωρίς φρενήρη ρυθμό. Βολεύεται καλύτερα και καταφέρνει να κρατά τον έλεγχο όταν έχει τη μπάλα, προστατεύοντας και την άμυνα της. Δεν είναι ομάδα πάντως που έχει και πολύ εύκολο το γκολ. Για την Αϊτχόφεν το τοπίο είναι θολό με όλα αυτά τα προβλήματα. Όταν αγωνίζεται πλήρης έχει εξαιρετική ικανότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά και κενά στην άμυνα. Τώρα; Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας οδηγούν σε ένα παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται στα μέτρα της Σοθιεδάδ, η οποία έχει την ικανότητα να επιβληθεί στο Σαν Σεμπαστιάν. To MatchCombo 1 & under 4,5 γκολ στο 2.20 της Stoiximan, έχει λογική βάση.

(22:00) ΠΑΟΚ - Λίνκολν: Στην τελευταία αγωνιστική του Group F στο Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση. Και είναι καλές. Η Κοπεγχάγη με 12 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, Σλόβαν και ΠΑΟΚ ακολουθούν με 8, ουραγός η Λίνκολν χωρίς βαθμό. Ο 'Δικέφαλος' θέλει νίκη με πολλά γκολ, έτσι ακόμη και στο σενάριο που οι Σλοβάκοι περάσουν νικηφόρα από τη Κοπεγχάγη, να περάσει αυτός ως δεύτερος χάρη στο goal average όπου για την ώρα υστερεί (+3 η Σλόβαν, +2 ο ΠΑΟΚ).

Για τη Λίνκολν δεν χρειάζονται πολλά. Μια ομάδα από το Γιβραλτάρ, με ημιεπαγγελματίες, που χαίρονται τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Φιλότιμη ομάδα, προσπαθεί για το καλύτερο αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί κάτι παραπάνω. Για τον ΠΑΟΚ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τρεις σερί ήττες στη Super League, στο 1-3 από την κορυφή και ο στόχος του πρωταθλήματος έχει κάνει ήδη φτερά. Ισοπαλία με το ζόρι στο Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, ωστόσο η ρεβάνς είναι στην Τούμπα.

Η σύγκριση των αριθμών με τις δύο προηγούμενες σεζόν, φανερώνει την αγωνιστική καθίζηση. Όμως κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν δεν χωρούν δικαιολογίες και είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ρσαβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να φτιάξουν λίγο την ψυχολογία τους με μια μεγάλη -όσον αφορά την έκταση του σκορ- νίκη και την πρόκριση. Έχει βάση το MatchCombo της Stoiximan με την επιλογή over 1,5 γκολ ο ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, νίκη με χάντικαπ -3 και anytime score o Ζίβκοβιτς να προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ