ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Φαβορί για την πρόκριση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις πρώτες αποδόσεις

Ο Κωνσταντέλιας με τον Τσέριν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο
Ο Κωνσταντέλιας με τον Τσέριν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο INTIME

Οι πρώτες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τις ευρωπαϊκές μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που έμαθαν σήμερα (21/6) τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αντίπαλο για τη σεζόν 2023/24.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους πρώτους ευρωπαϊκούς αντιπάλους τους για τη σεζόν 2023/24. Ο μεν Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με την δευτεραθλήτρια της Ουκρανίας, Ντνίπρο-1 στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δε ΠΑΟΚ με την κυπελλούχο του Ισραήλ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, τον ηττημένο από το ζευγάρι Γκενκ (Βέλγιο) – Σερβέτ (Ελβετία), ενώ ο Άρης θα διασταυρωθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League με τον νικητή από το ζευγάρι Αραράτ (Αρμενία) – Εγνατία (Αλβανία).

Όπως είναι φυσικό, για τα ματς του Ολυμπιακού και του Άρη δεν μπορούν ακόμη να βγουν στοιχηματικές αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός θα μάθει οριστικά αν θα παίξει με την Γκενκ ή τη Σερβέτ στις 1 ή 2 Αυγούστου, ενώ ο Άρης θα μάθει τον οριστικό του αντίπαλο στις 20 Ιουλίου.

Καθαρό φαβορί ο ΠΑΟΚ, προβάδισμα και ο Παναθηναϊκός

Αντίθετα, οι μπουκ ήδη έβγαλαν τις πρώτες αποδόσεις για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Για το πρώτο παιχνίδι των πράσινων με την Ντνίπρο-1, το οποίο θα διεξαχθεί εκτός Ουκρανίας για λόγους ασφαλείας, το "τριφύλλι" είναι αουτσάιντερ στο 3.25-3.35, ενώ η ουκρανική ομάδα προσφέρεται φαβορί κατά μέσο όρο στο 2.25. Πάντως, σε ό,τι αφορά στην πρόκριση, οι μπουκ δίνουν φαβορί τον Παναθηναϊκό στο 1.70-1.75, προσφέροντας στο 2.10 τους Ουκρανούς.

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του, κληρώθηκε να παίξει το πρώτο ματς στην Τούμπα, στις 27 Ιουλίου, και προσφέρεται γκράντε φαβορί στο 1.52 κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με το διπλό των Ισραηλινών να φτάνει ακόμη 6.50! Επίσης, σε ό,τι αφορά στην πρόκριση, ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρεται στο 1.30 και η Μπεϊτάρ παίζει από το 3.30 μέχρι το 3.70.

Σημειώνεται, ότι αυτή τη στιγμή η Ντνίπρο-1 είναι στην 166η θέση του UEFA Ranking και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στη 255η. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε παίξει με την Μπεϊτάρ και τη σεζόν 2000/01 στον πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA και την είχε αποκλείσει (3-1 στην Τούμπα, 3-3 στο Ισραήλ).

Από την άλλη, η Ντνίπρο-1 έπαιξε πέρυσι τρεις φορές με κυπριακές ομάδες. Αποκλείστηκε στα playoffs του Europa League από την ΑΕΚ Λάρνακας με δύο ήττες. Εν συνεχεία κέρδισε δύο φορές στον όμιλο του Conference League τον Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο στην πρώτη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, κληρώθηκε ξανά με την ΑΕΚ Λάρνακας και δεν μπόρεσε να προκριθεί στους “16” (1-0 στη Λάρνακα, 0-0 στο Κόσιτσε της Σλοβακίας).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ