TIPS ΜΑΡΚΟ

Εξάποντο του 2.62 από τη Βραζιλία

Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana κόντρα στην Ντεπορτίβα Ουνιβερσιατάρια
Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana © 2021 DIEGO VARA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται η Serie A Βραζιλίας και τα ξημερώματα Μπαΐα και Γκρέμιο παίζουν τα ρέστα τους στο Σαλβαντόρ για τη μάχη της παραμονής.

Η μάχη στη Serie A της Βραζιλίας φουντώνει για τα καλά, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και ειδικά στην επικίνδυνη ζώνη το τοπίο δεν έχει ξεδιαλύνει και αναμένεται έντονο το ενδιαφέρον έως το τέλος, με εξαίρεση την Σαπεκοένσε που είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 15, δεν μπορεί να σωθεί και το έχει παρατήσει προ πολλού.

Στο Σαλβαντόρ διεξάγεται ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για την οικονομία του πρωταθλήματος. Μπαΐα εναντίον Γκρέμιο σ’ ένα ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου έτσι όπως έχει η κατάσταση στην διακεκαυμένη ζώνη (υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες).

Για άλλη μια φορά η Μπαΐα παρουσιάστηκε η Μπαΐα παρουσιάστηκα αποσυντονισμένη. Δεν μπόρεσε να χτυπήσει το ματς με την Κουιαμπά. To εντός έδρας 0-0 την κολακεύει, αφού ελάχιστες φορές απείλησε, ενώ στην αντίπαλο ακυρώθηκαν και δύο γκολ. Φανερά επηρεασμένη από τον τρόπο που έχασε από τη Φλαμένγκο στο Ρίο πριν δύο εβδομάδες, 3-0 και με κόντρα διαιτησία.

Η Γκρέμιο δείχνει στο ανέβασμα, ο Βάγκνερ Μαντσίνι είναι ένας έμπειρος και αξιόλογος προπονητής, μπορεί να άφησε στα κρύα του λουτρού την Αμέρικα Μινέιρο παρά την εξαιρετική δουλειά που είχε πετύχει. Ζει και αναπνέει για τις προκλήσεις και δείχνει ο ιδανικός άνθρωπος για να σώσει την κατάσταση. Στις τελευταίες προπονήσεις βασίστηκε πολύ στην ομιλία με τους παίκτες, προσπάθησε να φτιάξει το κλίμα και να τους εμψυχώσει ενόψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Στο τελευταίο χρονικά ματς φιλοξένησε τη Φλαμένγκο, η οποία έπαιξε με αναπληρωματικούς, και πήρε την ισοπαλία 2-2, κάνοντας μια μέτρια σε γενικές γραμμές. Είχε τις στιγμές της, έκανε φάσεις, θα μπορούσε να κερδίσει κιόλας, αλλά δεν μπόρεσε να το τελειώσει. Ώρες ώρες είναι και ζήτημα διαύγειας και αυτή τη φορά της έλειψε.

Η Μπαΐα βρίσκεται σε τέλμα, δεν έχει απόψε τον πολύτιμο μπακ χαφ Καπισάμπα, ενώ έχει πάψει να υφίσταται η θετική αύρα που επικρατούσε τον Οκτώβριο όταν ανέλαβε ο Γκούτο Φερέιρα.

Αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά η Γκρέμιο, διαθέτει πιο βαριά φανέλα, κυρίως όμως αυτό το διάστημα δυσκολεύεται λιγότερο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Στο 2.62 υπάρχει αξία στο διπλό, ενώ και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς η Γκρέμιο ήταν αυτή που κέρδισε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαΐα - Γκρέμιο: 2 (απόδοση 2.62), 00:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ