BET CORNER

EuroLeague: Το πράσινο δίδυμο και οι άμυνες

Ο Μάριο Χεζόνια σε φάση από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν
Ο Μάριο Χεζόνια σε φάση από το παιχνίδι με την Μπάγερν EUROKINISSI

Η (πρώτη) σύμπραξη του Μάριο Χεζόνια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου είναι από μόνη της αρκετή για να συγκεντρώσει τη στοιχηματική προσοχή του διημέρου στην EuroLeague. Το "πάντρεμα" από τον Όντεντ Κάτας θα καθορίσει τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κοντράρεται με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, κι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ στο ΣΕΦ, δύο αναμετρήσεις που μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους αιώνιους, κρύβουν όμως κάποιες πολύ δυνατές επιλογές. Αν, τώρα, θελήσουμε να εστιάσουμε σε δύο αγώνες με πολύ μεγάλο κίνητρο και αντίστοιχες προοπτικές, υπάρχουν η μονομαχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αρμάνι Μιλάνο και το clasico της EuroLeague, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, για να υποδεχθεί τη Μακάμπι. Για να δούμε, επί τη ευκαιρία, για πρώτη φορά τη σύμπραξη του Μάριο Χεζόνια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Δεδομένου της μη συμμετοχής του πρώτου στη Stoiximan Basket League και του τραυματισμού του δεύτερου την περασμένη βδομάδα, αυτή θα είναι η πρώτη αφορμή συνύπαρξης στην πεντάδα του τριφυλλιού. Ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος, ένας δεύτερος πόλος δημιουργίας από τα φτερά και η δυνατότητα του Όντεντ Κάτας να παρουσιάσει ένα σύνολο που δεν θα είναι τόσο προβλέψιμο, όσο στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Είναι δεδομένο πως ο διεθνής φόργουορντ θα πάρει μπάλες από τα χέρια του νεοαποκτηθέντα περιφερειακού, ενδεχομένως μάλιστα να παίξει αυτός τον πρωτεύοντα δημιουργικό ρόλο στα set plays των πρασίνων. Όπως και να έχει όμως, ο Μάριο Χεζόνια έχει το ταλέντο και τον πληθωρικό τρόπο παιχνιδιού για να γεμίσει την στατιστική του, κατά βάση σε εκτελεστικό επίπεδο. Γι αυτό κιόλας, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εστιάζουμε στον Μάριο Χεζόνια και το over 17.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ, που προσφέρεται στο 1.80 από τη Stoiximan.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ντέρμπι τετράδας αυτό που θα διεξαχθεί στη MegaSport Arena, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αρμάνι Μιλάνο να έχουν από μία (πολύ) μεγάλη απουσία -Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μάλκολμ Ντιλέινι είναι στα "πιτς". Κάτι που έχει οδηγήσει αμφότερες ακόμη περισσότερο σε αμυντική εγρήγορση και προσήλωση. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως ο ιταλικός σύλλογος επενδύει πολύ φέτος στο πώς συμπεριφέρεται στο πίσω μέρος του παρκέ, με την απόκτηση του Λουίτζι Ντατόμε και του Κάιλ Χάινς να αφορούν κατά βάση σε αυτό. Το καλό για τον Έτορε Μεσίνα είναι πως η ομάδα του δεν έχει πρόβλημα μεγέθους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (όπως δηλαδή συμβαίνει με την πλειοψηφία των υπόλοιπων ομάδων της EuroLeague), κάτι που του επιτρέπει να παρουσιάσει όσες παραλλαγές και προσαρμογές χρειάζεται για να πετύχει τον σκοπό του. Γι αυτό τον λόγο, η επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το under στους 159.5 πόντους, που προσφέρεται στο 1.93 από τη Stoiximan.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι δύο ομάδες τα λένε για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα, μετά από το Copa del Rey και τη Liga Endesa. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλύτερη κατάσταση, ανεβάζει σταδιακά στροφές, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει την "τρύπα" στο "1" (μετά την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάσο για το ΝΒΑ) να είναι πιο εμφανής από ποτέ. Οι μπλαουγκράνα έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τον τρόπο για να κάνουν τη δουλειά, περιμένοντας πολλά από τους κοντούς τους -υπερτερούν στο ματσάρισμα με αυτούς των γηπεδούχων. Σε ένα τόσο ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι, η στοιχηματική επιλογή δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου... ιδιαίτερη. Το "πες το κι έγινε" της Stoiximan είναι από μόνο του μια ειδική κατηγορία που παρουσιάζει εξαιρετικές αποδόσεις για συνδυαστικά πονταρίσματα, εν προκειμένω με το under του Νικ Καλάθη στα 3.5 ριμπάουντ και το over του Νίκολα Μίροτιτς στις 0.5 ασίστ. Μία επιλογή που δίνεται στο 2.70 από τη Stoiximan -αξίζει και με το παραπάνω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΕΝΙΤ

Το αρνητικό σερί ηττών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε πριν από μια βδομάδα, στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή τη φορά, το εμπόδιο είναι αρκετά πιο υψηλό και περιλαμβάνει τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. Η ρωσική ομάδα είναι από τις πλέον αποτελεσματικές κάθε φορά που παίζει μακριά από το γήπεδό της, κάτι που θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου απέναντι στους ερυθρόλευκους. Με δεδομένο μάλιστα πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο εκτελεστικό κομμάτι μέσα στο 2021, αλλά και πως η Ζενίτ επενδύει πολύ σε αγώνες με χαμηλό ρυθμό και λίγες κατοχές, το under των γηπεδούχων στους 75.5 πόντους έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μία επιλογή που η Stoiximan δίνει στο 1.90 και αξίζει την προσοχή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ