BET CORNER

EuroLeague: Το MatchCombo του ΣΕΦ στο 3.40 και η κυριαρχία του Γιαν Βέσελι

EUROLEAGUE 2021-2022 /   -
EUROLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Το MatchCombo στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους αγώνες της ημέρας, μαζί φυσικά με... τον Γιαν Βέσελι.

Ακόμη μία διαβολοβδομάδα ολοκληρώνεται, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Φυσικά, αυτή που ξεχωρίζει είναι η μονομαχία του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ. Κρατήστε ακόμη, όσα πρόκειται να συμβούν σε Καζάν, Αγία Πετρούπολη και Κάουνας.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ, όπου φέτος είναι αήττητος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο στο γήπεδό τους (6/6), θέλοντας να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που τρέχουν στο Φάληρο, αυτή τη φορά σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μετά την περσινή περίεργη σεζόν, η "ομάδα του λαού" είναι ισχυρή και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στα playoffs. Όπερ και σημαίνει πως το έργο του Ολυμπιακού θα είναι αρκετά απαιτητικό. Εν προκειμένω, το MatchCombo της Stoiximan είναι ξανά αυτό που προσφέρει μια εξαιρετικά καλή απόδοση, στο 3.40 για τον αγώνα του ΣΕΦ. Πώς προκύπτει αυτή; Νίκη του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τους Under 11.5 πόντους του Άντε Ζίζιτς και τα Over 1.5 τρίποντα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Κάθε μία από τις τρεις επιλογές έχει τη σημειολογία της: Πρώτον, ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του είναι πανίσχυρος, κερδίζει τους αντιπάλους του με κάθε τρόπο (είτε με ευρεία διαφορά είτε σε κλειστούς αγώνες) και εν γένει γεμίζει με εμπιστοσύνη τους φίλους του. Δεύτερον, η ισχυρή παρουσία του Μουσταφά Φαλ στην ερυθρόλευκη ρακέτα και το γεγονός πως ο Τζέιλεν Ρέινολντς είναι αξιόπιστος περιορίζει αισθητά τον αριθμό των κατοχών που θα πάρει ο Άντε Ζίζιτς και κατ' επέκταση τον βαθμό αποτελεσματικότητάς του. Τρίτον, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί σταθερό στόχο της επίθεσης του Ολυμπιακού, είναι παίκτης που μπορεί να πάρει μπάλες για να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι από την περιφέρεια και να κάνει τη ζημιά στην πρώην ομάδα του.

Ούνικς Καζάν - Άλμπα (18:00): Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε διαρκώς ανοδική πορεία, πήραν το διπλό στο ΟΑΚΑ κι εν συνεχεία συνέτριψαν τους παίκτες του Έτορε Μεσίνα. Είναι το φαβορί για το παιχνίδι με την Άλμπα, η οποία κλείνει τη διαβολοβδομάδα με δεύτερο διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση. Γι αυτό κιόλας, η επιλογή από τον συγκεκριμένο αγώνα έχει να κάνει με την επικράτηση της Ούνικς Καζάν, στηρίζοντας μάλιστα το χάντικαπ των -6.5 πόντων που δίνει η Stoiximan στο 1.87. Δεδομένου άλλωστε πως η Άλμπα δεν είναι ομάδα που προσαρμόζεται απόλυτα στον αντίπαλο, είναι σαφές πως η Ούνικς Καζάν θα έχει την ευκαιρία να της κάνει ζημιά, είτε από την περιφέρεια είτε από τη ρακέτα.

Ζενίτ - Αρμάνι Μιλάνο (19:45): Πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το τακτικό επίπεδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Έτορε Μεσίνα έχουν καταφέρει να περάσουν τη φιλοσοφία τους σε απόλυτο βαθμό, με τη Ζενίτ να επενδύει πολύ σε λίγες κατοχές, αλλά πολλές διαφορετικές εκτελεστικές επιλογές, και την Αρμάνι Μιλάνο να ποντάρει στο πολύπλευρο επιθετικό ταλέντο που έχει -σε συνδυασμό με το μέγεθος από το "3" έως το "5". Αμφότερες οι ομάδες δίνουν μεγάλη σημασία σε όσα γίνονται στο πίσω μέρος του παρκέ, γι' αυτό κιόλας η επιλογή από το παιχνίδι της Sibur Arena είναι οι Under 148.5 πόντοι, επιλογή που προσφέρεται στο 1.93 από τη Stoiximan.

Ζάλγκιρις - Φενέρμπαχτσε (20:45): Μετά την σφαλιάρα στο Μόναχο, η Φενέρμπαχτσε ξέρει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο Κάουνας. Το κακό για εκείνη βέβαια είναι πως βρίσκει τη Ζάλγκιρις σε θέση να προέρχεται -για πρώτη φορά φέτος- από νίκη στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, ενώ ο Γιαν Βέσελι το απόλυτο αφεντικό στις δύο ρακέτες. Ο βασικός ψηλός της τουρκικής ομάδας κάνει γεμάτη σεζόν, είναι ο πλέον αξιόπιστος παίκτης της και αυτός πάνω στον οποίο έχει επενδύσει τα περισσότερα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Όπως καταλαβαίνετε, στρεφόμαστε στην κυριαρχία του Γιαν Βέσελι, με τους Over 11.5 πόντους στο 1.70 από τη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ