BET CORNER

EuroLeague: Το Match Combo του Ολυμπιακού στηρίζεται σε Βεζένκοβ και Φόγκτμαν για το 5.10

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Σάσα Βεζένκοβ στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το Match Combo να βρίσκεται στο προσκήνιο χάρη στο δίδυμο των Σάσα Βεζένκοβ και Γιοχάνες Φόγκτμαν.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague πέφτει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, με αναμετρήσεις που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά αυτά που πρόκειται να συμβούν σε Μόσχα και Βαρκελώνη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός (20:00): Μετά τη Βαρκελώνη, αυτό το ταξίδι είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν μία από τις πιο αποτελεσματικές άμυνες της διοργάνωσης, είναι σκληροί στο πίσω μέρος του παρκέ και έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την απουσία των δύο βασικών ψηλών της "αρκούδας" (Τόρνικε Σενγκέλια - Νίκολα Μιλουτίνοβ). Ο Κένεθ Φαρίντ προστέθηκε στο rotation, αλλά μοιάζει αμφίβολο πως θα βρεθεί για αρκετή ώρα στο παρκέ. Αντίθετα, ο Γιοχάνες Φόγκτμαν αναμένεται να αποτελέσει ξανά την πρώτη επιλογή του Δημήτρη Ιτούδη τόσο για το "4" όσο και για το "5 -ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες. Γι' αυτό η πρώτη επιλογή που προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει να κάνει με το Over 21.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ που προσφέρει στο 1.70 η Stoiximan. Για τους πιο... τολμηρούς, υπάρχει πάντα κι η επιλογή του Match Combo, συνδυάζοντας την ίδια επιλογή για τον Γιοχάνες Φόγκτμαν με το Over 19.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ του Σάσα Βεζένκοβ και το +3.5 στο χάντικαπ του Ολυμπιακού, για να ανέβει η απόδοση στο 5.10 και να αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα στοιχηματική προοπτική.

Μπασκόνια - Μονακό (21:30): Η Μονακό δίνει τρίτο σερί παιχνίδι απέναντι σε ισπανική ομάδα, θέλοντας να κερδίσει για πρώτη φορά. Όπως και να το κάνουμε, το εμπόδιο της Μπασκόνια είναι χαμηλότερο εν συγκρίσει με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, κάτι που συνεπάγεται αυτόματα περισσότερες πιθανότητες νίκης. Βάσει εικόνας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η γαλλική ομάδα είναι ανώτερη και γι' αυτόν τον λόγο η βασική επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά στο χάντικαπ των +3.5 πόντων για το σύνολο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μια επιλογή που η Stoiximan προσφέρει στο 1.82.

Μπαρτσελόνα - Ζενίτ (22:00): Το remake των playoffs της περσινής σεζόν εξιτάρει σε κάθε επίπεδο, αφού πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες με προπονητές που έχουν ξεκάθαρη επιρροή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τους. Η συγκεκριμένη μονομαχία της EuroLeague περιλαμβάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από το Match Combo: Over 11.5 πόντοι ο Μπράντον Ντέιβις, Over 0.5 εύστοχα τρίποντα ο Κόρι Χίγκινς και το +8.5 της Ζενίτ στο 5.50 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ