BET CORNER

EuroLeague: Το 2.31 του Ολυμπιακού και το MatchCombo της Κωνσταντινούπολης

Ο Κώστας Παπανικολάου βρυχάται
Ο Κώστας Παπανικολάου βρυχάται ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τα παιχνίδια της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου μυρίζουν... διπλά βάσει εικόνας των ομάδων. Γι αυτό κιόλας, η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζενίτ κι ένα MatchCombo που έχει ως βάση την επικράτηση της Αρμάνι Μιλάνο επί της Φενέρμπαχτσε έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πριν μπούμε σε ακόμη μια διαβολοβδομάδα, το μενού της EuroLeague για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου περιλαμβάνει αναμετρήσεις που σε... ψήνουν να παρακολουθήσεις μέχρι τέλους.

Ζενίτ - Ολυμπιακός (19:00): Ο Ολυμπιακός ξεκινά από την Αγία Πετρούπολη μια πολύ απαιτητική σειρά αγώνων, που περιλαμβάνει πέντε δοκιμασίες μακριά από το ΣΕΦ στις επόμενες έξι αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετικό μομέντουμ, είναι υγιείς και δείχνουν ικανοί να διατηρηθούν στα υψηλά πατώματα της κατάταξης. Το εμπόδιο της Ζενίτ είναι αυτό που παρουσιάζεται μπροστά τους, μια ομάδα που πριν από τέσσερις ημέρες έβαλε 18 τρίποντα σε αγώνα της VTB League. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει πολύ πιο γεμάτο πάγκο εν συγκρίσει με πέρσι, την ίδια ώρα όμως ο έμπειρος τεχνικός καλύπτει εκ των έσω την απουσία του Σαμπάζ Νέιπιερ, με τον Κόνερ Φράνκαμπ και τον Μπίλι Μπάρον να επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος στη θέση του πόιντ γκαρντ. Οι γηπεδούχοι αρέσκονται να οδηγούν τους αγώνες σε χαμηλό ρυθμό (παίζουν σε λίγες κατοχές εδώ και δύο χρόνια, από την στιγμή δηλαδή που ανέλαβε το τιμόνι ο Τσάβι Πασκουάλ), την ίδια ώρα που οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει φέτος πως δεν έχουν πρόβλημα αν μία αναμέτρηση εξελιχθεί σε... dogfight. Η εμπιστοσύνη που αποπνέει ο Ολυμπιακός, αλλά κι η εξαιρετική απόδοση που προσφέρει η Stoiximan στο διπλό (2.31) αρκούν για να μας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο (19:45): Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη, αναζητώντας ένα διπλό που θα της επιτρέψει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την απόσταση που τη χωρίζει από τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Βάσει εικόνας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και ως τέτοιο θα μπουν στο παρκέ της Ulker Sports Hall. Η σκληρή άμυνα, η πληθώρα επιλογών κοντά στο καλάθι και οι προσωπικότητες που διαθέτει, καθιστούν την Αρμάνι Μιλάνο φαβορί όχι απλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά συνολικά για να φτάσει μέχρι το Final Four του Βερολίνου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει άλλωστε πολλές ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές, γεγονός που οδηγεί σε MatchCombo, ανάλογα με τις... ορέξεις του καθενός. Εν προκειμένω, υπάρχει μια τριάδα που στηρίζεται στη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο και δύο βασικούς παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Ποια είναι αυτή; Το διπλό των κόκκινων σε συνδυασμό με τους Over 12,5 πόντους του Γιαν Βέσελι και τα Under 3,5 λάθη του Νάντο Ντε Κολό προσφέρονται στο 8.00 στη Stoiximan. Απόδοση αδύνατο να... παραβλεφθεί από τον οποιονδήποτε.

Μονακό - Μπάγερν (21:00): Το παιχνίδι της Salle Gaston Medecin μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό του διημέρου, έχει όμως πολύ μεγάλο προπονητικό ενδιαφέρον. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς έχει δημιουργήσει μια φουλ αθλητική ομάδα, την ώρα που ο Αντρέα Τρινκιέρι συνεχίζει να... βγάζει από τη μύγα ξύγκι, σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση της ομάδας του. Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει, πλην όμως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ. Μετρούσαν άλλωστε τρεις διαδοχικές νίκες, πριν ηττηθούν εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα σημεία. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η Μπάγερν τον τελευταίο μήνα δίνει το δικαίωμα της... προτίμησης στο διπλό, το οποίο τιμάται στο 2.15 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ