BET CORNER

EuroLeague: Ο Πάντερ μπορεί να κάνει τη ζημιά

Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο Κέβιν Πάντερ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη δουλειά για την Αρμάνι Μιλάνο, με το μαρκάρισμά του να είναι μείζονος σημασίας για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Αυτές είναι οι τρεις πιο "δυνατές" επιλογές για την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Η προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague μπορεί να καθορίσει πολλά στη μάχη για την οκτάδα και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs. Γι αυτό κιόλας, τα λάθη απαγορεύονται και το παραμικρό στραβοπάτημα μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο. Εξ ου κι η "υποχρέωση" της Αρμάνι Μιλάνο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος -από την πλευρά του- βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση τον τελευταίο μήνα.

Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, η μονομαχία της Fernando Buesa Arena και η κόντρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ερυθρό Αστέρα είναι οι τρεις αναμετρήσεις στις οποίες εστιάζεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον της 33ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ρίχνει αυλαία στα εντός έδρας παιχνίδια της EuroLeague για τη φετινή σεζόν με τη μονομαχία απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι πράσινοι είναι σε πολύ κακή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, προέρχονται από διαδοχικές απογοητευτικές εμφανίσεις και ήττες, οπότε εκ των πραγμάτων η ιταλική ομάδα είναι αυτή που θα ξεκινήσουν ως φαβορί. Κι ας μην έχουν τον Μάλκολμ Ντιλέινι για ακόμη μια φορά στη σύνθεσή τους. Η πληθώρα επιλογών στο "2" και το "3" αρκεί για να καλύψει το κενό του και να κάνει τη δουλειά για τον Έτορε Μεσίνα. Το διπλό λοιπόν μοιάζει -και είναι- η πλέον προφανής επιλογή, γι αυτό στη Stoiximan στρεφόμαστε στον συνδυασμό της εκτός έδρας νίκης των κόκκινων μαζί με το over 1.5 τρίποντο του Κέβιν Πάντερ στο 1.90. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επωμίζεται αρκετές περισσότερες ευθύνες από την στιγμή που λαβώθηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, έχει το ταλέντο και μπορεί να σκοράρει από τα 6μ75, για να προβληματίσει την ελληνική άμυνα.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Πρόκειται για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της EuroLeague, με την πρώτη να παλεύει για την είσοδο στην οκτάδα και τη δεύτερη να είναι μια ανάσα από τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Όπερ και σημαίνει πως αμφότερες καίγονται για τη νίκη, προκειμένου να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον στόχο που έχουν. Εν προκειμένω, η Αναντολού Εφές δείχνει τόσο δυνατή και ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το φαβορί -όποιος κι αν ήταν απέναντι. Γι αυτό κιόλας, προκρίνεται μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή από τον συγκεκριμένο αγώνα: αυτή της νίκης της τουρκικής ομάδας και της επίτευξης περισσότερων από 81.5 πόντων, επιλογή που προσφέρεται στο 2.10 στη Stoiximan. Η κατοστάρα προ δύο ημερών στο WiZink Center απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αρκεί για να καταδείξει πως οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν το πόδι από το γκάζι, σε καμία περίπτωση.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ

Μετά τη μεγάλη -από ψυχολογικής άποψης- νίκη επί της Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δοκιμάζεται στο Aleksandar Nikolic Hall από τον Ερυθρό Αστέρα. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη, κι ας βρίσκονται αμφότερες αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλούνται αυτή τη φορά να κερδίσουν στο Βελιγράδι, για να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί (δύο αγώνες) που ήδη τρέχουν. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι είναι σε κακή κατάσταση, δεν έχουν τις επιλογές κοντά στο καλάθι για να ματσάρουν τα κορμιά της Μακάμπι και εκτός του Τζόρνταν Λόιντ, ούτε το ταλέντο για να προβληματίσουν τόσο πολύ την άμυνα της "ομάδας του λαού". Γι αυτό το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ που προσφέρεται από τη Stoiximan στο 1.72 είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: Olimpia Milano / Twitter

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ