REX TIPS

Euro πρεμιέρα: οι Ιταλοί με τον καλύτερο προπονητή του τουρνουά

Euro πρεμιέρα: οι Ιταλοί με τον καλύτερο προπονητή του τουρνουά

Ο Rex μελετάει για το Euro και δίνει τα tips του ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας.

Γεια, είμαι ο Rex και όπως πολύ καλά γνωρίζετε πλέον, το τελευταίο διάστημα, μελετάω για το Euro. Όπως καλά γνωρίζετε, όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει την προετοιμασία μου. Γνωρίζω τα πάντα: τακτικές, συστήματα, παρολί. Έχω μελετήσει ποιοι είναι οι καλοί επιθετικοί και μπορούν να βάλουν πολλά γκολ, ποιες ομάδες έχουν άμυνα "μπετό" και τα σχετικά. Τις τριάντα μέρες που διαρκεί η διοργάνωση, κάθε μέρα θα μελετάω και θα είμαι έτοιμος να απολαύσω με τον φίλο μου και την παρέα του κάθε στιγμή της διοργάνωσης.

Πριν από λίγες μέρες, σας έδωσα μερικά tips για τη διοργάνωση, με το βλέμμα μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Αυτή τη φορά, μιας και έχουμε πρεμιέρα, θα μιλήσουμε για το πρώτο ματς και θα κάνουμε focus στην Ιταλία.

Με "όπλα" της την έδρα και τον Μαντσίνι

Την διοργάνωση ανοίγουν οι Ιταλοί, που παίζουν με τους Τούρκους. Ο Μαντσίνι είναι ο καλύτερος προπονητής του τουρνουά. Όταν οι Ιταλοί πηγαίνουν στις μεγάλες διοργανώσεις με καλό προπονητή, είναι επικίνδυνοι και μπορούν να προχωρήσουν στο τουρνουά.

Βλέπετε; Όλα τα έχω μάθει. Και πού να πάρω φόρα!

Η Ιταλία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία . Η φετινή διοργάνωση διεξάγεται σε πολλές πόλεις, έχει μοιραστεί σε όλη την Ευρώπη και η Ιταλία θα δώσει και τα τρία παιχνίδια του ομίλου της, σαν γηπεδούχος στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Πρωτιά στον όμιλο και πορεία τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά

Η Ιταλία έχει, λοιπόν, πολλές πιθανότητες να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, που στη Stoiximan προσφέρεται στο 1,60.

Δεν θα μείνει εκεί η Ιταλία όμως. Ο Μαντσίνι στον πάγκο έχει δουλέψει ένα 4-3-3 σε πολύ υψηλά στάνταρτ. Κλασική ιταλική άμυνα, και ένα ρόστερ που μεοσεπιθετικά είναι γεμάτο λύσεις. Κάτω από τα δοκάρια ο Ντοναρούμα, στο κέντρο της άμυνας οι Κιελίνι, Μπονούτσι και στο κέντρο η τριάδα Ζορζίνιο, Βεράτι, Μπαρέλα. "Ελάτε να μας κερδίσετε" θα φωνάζουν παίζοντας το ιταλικό κατενάτσιο, σε μία πιο σύγχρονη μορφή και την κατάλληλη στιγμή θα χτυπάνε με τον Ιμόμπιλε και τον Ινσίνιε, όπως έκαναν κάποτε και με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο. Η Ιταλία μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης κάτι που στη Stoiximan προσφέρεται σε απόδοση 3,60.

Σήμερα κάναμε το ζέσταμά μας. Αύριο ξεκινάει η πραγματική δράση, με τρία παιχνίδια κάθε μέρα. Στις 16:00 Ουαλία-Ελβετία, 18.00 με 18.45 βόλτα. Στις 19:00 Δανία-Φιλανδία, 21:00 με 21:45 βόλτα. Στις 22.:00 Βέλγιο-Ρωσία. Με το που τελειώσει το πρόγραμμα ύπνο, γιατί θα έχουμε διάβασμα την επόμενη ημέρα. Ωραίο καλοκαίρι θα περάσουμε.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ