TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Εντυπωσιακό αήττητο η Σοσιεδάδ, κλειδώνει την πρωτιά η Γουέστ Χαμ στο 1.60

Ο άσος της Σοσιεδάδ, Αλεξάντερ Ισακ
Ο Αλεξάντερ Ισακ © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε τέσσερις προτάσεις από τα ματς του Europa League.

Στον 2ο όμιλο, Μονακό με 8 βαθμούς, Σοσιεδάδ με 6 και Αϊντχόφεν με 5 δίνουν μάχη για τα εισιτήρια. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Σοσιεδάδ, σε ένα παιχνίδι που έχανε σε όλη του τη διάρκεια ευκαιρίες, κατάφερε να μείνει στο 1-1 με την Στουρμ Γκρατς, με xg 4,45-0,92.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια και έπεσε από την κορυφή της La Liga. Συνεχίζει όμως να τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί, 17 αγώνων, με 9-8-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σοσιεδάδ είναι γεμάτη φιλοδοξίες, έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο που αρνείται να ηττηθεί και αν φύγει αήττητη (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) από το Μονακό, μένει στο κόλπο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Σημαντικό νέο, η επιστροφή του ηγέτη και πρώτου σκόρερ Οϊρθάμπαλ, έπαιξε 30 λεπτά σαν αλλαγή την Κυριακή και αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Η Μονακό δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τρέχει ένα σερί 0-3-1 τον τελευταίο μήνα, δυσκολεύεται εντός έδρας να αντιμετωπίσει ομάδες που είναι συμπαγείς και έχουν ταχύτητα επιθετικά όπως η Σοσιεδάδ. Το Χ2Δ οριακά πάνω από 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Πατάει κορυφή η Λέστερ

Στον 3ο όμιλο, η Λέστερ βρίσκεται στην τελευταία θέση, όμως έχει μία τεράστια ευκαιρία μία αγωνιστική πριν το τέλος να περάσει στην κορυφή. Η Σπάρτακ έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Νάπολι, αν η Λέστερ κερδίσει εντός έδρας τη Λέγκια (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) μένει μόνη πρώτη με 8 βαθμούς και πάει την τελευταία αγωνιστική στη Νάπολι να παίξει για την πρόκριση.

Εύκολο έργο συνολικά δεν έχει, όμως ο σημερινός αντίπαλος είναι κάτι παραπάνω από βατός. Η Λέγκια είναι σε άθλια κατάσταση. Μετρά 7 συνεχόμενες ήττες στο πολωνικό πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η νίκη της Λέστερ, με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ταχύτητα της Λεβερκούζεν

Στον 7ο όμιλο η Λεβερκόύζεν με νίκη επί της Σέλτικ (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), εξασφαλίζει την πρώτη θέση από σήμερα. Στον πρώτο γύρο είχε περάσει από τη Γλασκώβη, κερδίζοντας με 4-0.

Είχε φανεί και η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων και η δυσκολία των Σκωτσέζων αμυντικών να αντιμετωπίσουν την ταχύτητα των Γερμανών. Ταβάνι για τη Σέλτικ η 3η θέση και η προσπάθεια για μία καλή πορεία στο Conference.

Σφραγίζει την πρώτη θέση η Γουέστ Χαμ

Στον 8ο όμιλο, η Γουέστ Χαμ του Μόγιες έχει την ευκαιρία με διπλό στην Αυστρία (19:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), επί της αδύναμης φέτος Ραπίντ, να σφραγίσει την εξαιρετική της πορεία, με πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa.

Με νίκη εξασφαλίζει την πρώτη θέση και έχει την τύχη να παίζει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που πήρε η Αυστριακή κυβέρνηση για τον κορονοϊό. Προβληματική η πορεία της Ράπιντ στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 5-4-6 βρίσκεται στην 6η θέση. Το διπλό στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν - Σέλτικ 1 (απόδοση 1.50), 19:45
  • Ραπίντ Βιέννης - Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 1.60, 19:45
  • Μονακό - Σοσιεδαδ: Χ2Δ ( απόδοση 1.50), 22:00
  • Λέστερ-Λέγκια: 1 ασιατικό χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1.60), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ