ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Έχουν τον τρόπο τους Μιραντές και Σοσιεδάδ Β’ για το 1.86

Φίλαθλος της Μιραντές σε ματς για το Κύπελλο Ισπανίας
Φίλαθλος της Μιραντές © 2021 I. LOPEZ/ASSOCIATED PRESS

Η αγωνιστική δράση στη Β΄ Ισπανίας συνεχίζεται στη Μιράντα, εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ Β’ σ’ ένα ματς που υπόσχεται γκολ.

Η Μιραντές δίνει ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου απόψε στην έδρα της κόντρα στην προτελευταία Σοσιεδάδ Β’ (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστικής της La Liga 2. Στη 18η θέση η Μιραντές και στο +1 από τη σωτηρία, προτελευταία, ήτοι 21η η Σοσιεδάδ Β΄ με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Ύστερα από τρία ματς δίχως ήττα (1-2-0) η Μιραντές κατάφερε να χάσει. Έπιασε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της για φέτος, σπατάλησε ουκ ολίγες στιγμές, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ίσως είναι άδικο που έχασε εν τέλει 2-1.

Για τρίτο σερί ματς η Σοσιεδάδ Β’ δεν κατάφερε να σκοράρει. Πάει με πληγωμένο εγωισμό στη Μιράντα, καθώς απέναντι στην Μπούργος (1-0) πάτησε γερά στα πόδια απέδωσε καλή εικόνα, είχε ουκ ολίγες στιγμές, αλλά στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η ισοπαλία ενδεχομένως να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Μιραντές και Σοσιεδάδ Β’ προέρχονται από αποτελέσματα που δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που έβγαλαν στο χορτάρι. Αμφότερες προσπαθούν παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Μιραντές είναι εντυπωσιακή από τη μέση και μπροστά, ωστόσο άθλια ανασταλτικά και δίνει δικαιώματα. Η Σοσιεδάδ Β’ και αυτή μια από τα ίδια, είναι πιο άστοχη βέβαια, αλλά κάνει φάσεις και σκοράρει. Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας της Σοσιεδάδ Β’. Τα 9/10 τελευταία εντός έδρας ματς της Μιραντές έληξαν Goal/Goal, ενώ και οι δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν Goal/Goal. Στο 1.86 κατά μέσο όρο να σκοράρουν και οι δυο στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιραντές - Σοσιεδάδ Β’: Goal/Goal (απόδοση 1.86), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ