TIPS ΜΑΡΚΟ

Έχει τα "όπλα" το Πόρτλαντ για το 1.90 στο Ντένβερ

Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Χιούστον
Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν © 2021 MICHAEL WYKE/ASSOCIATED PRESS

Τα playoffs στο MLS συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον και στο Ντένβερ προμηνύεται μεγάλη μάχη μεταξύ Κολοράντο και Πόρτλαντ.

Ώρα ημιτελικών στο MLS και στο Ντένβερ, εκεί που το Κολοράντο φιλοξενεί το Πόρτλαντ (23:30 LIVE από το SPORT24) για την ημιτελική φάση των playoffs στο MLS. Το παιχνίδι είναι μονό και διεξάγεται στην έδρα του Κολοράντο, καθώς έχει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς ολοκλήρωσε τη regular season στην κορυφή της περιφέρειας, ενώ το Πόρτλαντ τερμάτισε τέταρτο.

Απόλυτα σοβαρό το Κολοράντο, από την αρχή έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και δικαία τερμάτισε στην κορυφή της Δύσης. Κέρδισε έναν γύρο στα playoffs, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική (08/11), σκόρπισε εντός έδρας το Λος Άντζελες FC 5-2, παρότι ο αντίπαλος καιγόταν και οι Ράπιντς ήταν αδιάφοροι.

Το Πόρτλαντ έρχεται με φόρα, σοβαρεύτηκε στα δύσκολα, είναι μια ταλαντούχα και σκληρή ομάδα. Είναι πιο πολύ ομάδα έδρας, το έδειξε και κόντρα στη Μινεσότα πριν τρεις μέρες που επικράτησε 3-1 στην έναρξη των playoffs κάνοντας γεμάτη εμφάνιση. Αποδείχθηκε βέβαια και πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και πόσο προβληματική είναι η Μινεσότα στον δρόμο. Από τη στιγμή που επέστρεψε ο ηγετικός Μπλάνκο είναι μια άλλη ομάδα οι Τίμπερς.

Ο άσος καταγράφει ανοδική τάση, γυροφέρνει στο 1.85 από το αρχικό 1.65. Δικαιολογημένη η άνοδος πάντως, καθώς το ματς είναι πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Δεκτόν, το Κολοράντο είναι σοβαρό εντός, έχει να χάσει από τις 25/04 εντός έδρας και το ματς με το Όστιν, έκτοτε τρέχει ρεκόρ 9-7-0. Η φιλοξενούμενη είναι πολύ ζόρικη ομάδα, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και διαθέτει τα "όπλα" και την εμπειρία για να χτυπήσει το ματς (Ασπρίγια, Μπλάνκο, Φελίπε Μόρα, Νιεζγκόντα), μπορεί έστω να το στείλει στην παράταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολοράντο - Πόρτλαντ: Χ2 (απόδοση 1.90), 23:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ