DAILY BET

Daily Bet: Έριξε χρήμα η Ρεν και πήρε τον γκολτζή που της έλειπε

Ο Ζερεμί Ντοκού της Ρεν
Ο Ζερεμί Ντοκού της Ρεν AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Τσάρλυ ξεψαχνίζει τις ποδοσφαιρικές επιλογές της Κυριακής και καταλήγει στις τέσσερις που του προσφέρουν ασφάλεια.

Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής (12/9), πάμε να δούμε τις 4 επιλογές που ξεχώρισα.

Την Κυριακή πριν από τη διακοπή κάθισα να δω την Ρόμα, στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι. Πραγματικά ήταν αδύνατον να βγουν συμπεράσματα για τη δουλειά του Μουρίνιο. Η εικόνα της Σαλερνιτάνα ήταν κωμικά χαμηλή. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει πετύχει να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο που να ανήκει στη Serie A.

Εποχή Ιβάν Γιούριτς

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Τορίνο συμφώνησε με τον Ιβάν Γιούριτς που εξαργύρωσε την πολύ καλή δουλειά που έκανε τα προηγούμενα δύο χρόνια στη Βερόνα. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές γνώρισε οριακές ήττες. Πρώτα ήταν ανώτερη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα και έχασε 1-2 με τέρμα του Πίκολι στην τελευταία φάση του αγώνα σε παιχνίδι με υπέρ της xGoals 1,38-0,94. Κατόπιν στη Φλωρεντία, σε παιχνίδι με λίγες φάσεις και xGoals 0,51-0,30, κατάφερε να δεχθεί δύο τέρματα και να χάσει 2-1 από τους βιόλα.

Σε κάθε περίπτωση είναι υπερβολικό που δεν έχει πάρει βαθμό και δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Σαλερνιτάνα που απέκτησε τον Ριμπερί, την περασμένη εβδομάδα, για να ανεβάσει το επίπεδο της. Ο άσος της Τορίνο στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Έχει δεχθεί 8 τέρματα σε δύο παιχνίδια η Σπέτσια

Η Ουντινέζε μπήκε καλά στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα με τη Γιουβέντους, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2, δεν παράτησε το παιχνίδι, ήταν ανώτερη και αξιοποιώντας δύο ακραία λάθη του Σέζνι, πήρε την ισοπαλία με 2-2. Κέρδισε άνετα με 3-0 τη Βενέτσια την δεύτερη αγωνιστική. Η Σπέτσια έχει δεχτεί απίστευτα πολλές φάσεις στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Την πρώτη αγωνιστική πήρε έναν τελείως άδικο βαθμό στο Κάλιαρι. Έκανε δύο φάσεις και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως δέχτηκε πίεση και στο τέλος από τύχη, κράτησε τον βαθμό. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα σε παιχνίδι με xGoals 3,17-1,05. Τη δεύτερη αγωνιστική ταπεινώθηκε χάνοντας με 6-1 στην έδρα της Λάτσιο. Πιο πειστική η εικόνα της Ουντινέζε, πέρυσι πέρασε με 0-1, από την έδρα της Σπέτσια, το διπλό στο 2.28 στο μέσο όρο των εταιριών.

Δυνατές μεταγραφές και ο γκολτζής Λαμπόρντ το κερασάκι στην τούρτα

Μπορεί να πουλήθηκε ο Καμαβινγκά, συνολικά όμως η Ρεν είναι κερδισμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Η διοίκηση έριξε 80 εκ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου, για να ενισχύσει την ομάδα. Πήρε μία απόφαση που περιμένω να της βγει, καθώς έδωσε από 12-17 εκ. ευρώ για 5 ποδοσφαιριστές ενδεκάδας.

17 εκ. ευρώ για τον 21 ετών στόπερ της Λανς Λουάκ Μπαντέ, 15 εκ. ευρώ στη Νόρτζελαντ, για τον 19 ετών εξτρέμ Σουλεμάνα, 14 εκ. στη Φράιμπουργκ για τον αμυντικό χαφ Σανταμαρία, 12 εκ. στην Ντινάμο για τον Σέρβο επιτελικό χαφ Μάερ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος, με τη μεταγραφή του στράικερ Λαμπόρντ, έναντι 15 εκ. ευρώ, από τη Μονπελιέ.

Η Ρεν χρειαζόταν και προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια, να πάρει έναν γκολτζή, για να της προσφέρει πιο εύκολες, εντός έδρας νίκες, σε παιχνίδια όπως αυτό με τη Ρεμς. Ο 27χρονος Λαμπόρντ πέτυχε πέρυσι 16 τέρματα και ςφέτος στις 4 πρώτες αγωνιστικές με την Μονπελιέ είχε ήδη προλάβει να πετύχει άλλα 3. Συντηρητικό ποδόσφαιρο παίζει η Ρεμς, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, που δεν τα πήγε καλά ούτε στη Θέλτα μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τους ερυθρόλευκους. Ο άσος στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Ανζέ, στην μετά Μουλέν εποχή. Η διοίκηση έδωσε τη δουλειά στον Ζεράρ Μπατίκλ, που επι 10 χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης των προπονητών της Λιόν και πραγματικά το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό. 10 βαθμοί σε 4 παιχνίδια μέσα από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Διπλό με 2-0 στο Στρασβούργο, 3-0 εντός τη Λιόν, 1-1 στην Μπορντό, 2-0 εντός τη Ρεν. Με βάση την εικόνα που έχει στο γήπεδο η Ανζέ είναι δύσκολο να ηττηθεί στο ντέρμπι Βρετάνης, από την Μπρεστ. Οριακά πάνω από το 1,50 το Χ2Δ στο μέσο όρο των εταιριών.

16.00 Τορίνο-Σαλερνιτάνα 1

16.00 Σπέτσια-Ουντινέζε 2

16.00 Ρεν-Ρεμς 1

16.00 Μπρεστ-Ανζέ Χ2Δ

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ