DAILY BET

Daily Bet: Επιλογές με βάση την εικόνα των πρώτων παιχνιδιών

Μπενφίκα και Αϊντχόφεν διεκδικούν την πρόκριση στους όμιλους του Champions League
Μπενφίκα και Αϊντχόφεν διεκδικούν την πρόκριση στους όμιλους του Champions League AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Τσάρλυ αναλύει τους αγώνες της ημέρας στα προκριματικά του Champions League και καταλήγει στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 12 ομάδες ψάχνουν να βρουν χρυσό. Γνωρίζουν πως η ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League είναι το πιο ακριβό παιχνίδι που θα δώσουν σ' ολόκληρη την σεζόν. Πάμε να δούμε τις επιλογές από τα τρία σημερινά παιχνίδια.

Πιο έτοιμη η Αϊντχόφεν

Στην Λισαβόνα η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας με 2-1 την φορμαρισμένη Αϊντχόφεν. Άδικό αποτέλεσμα. Οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, και ακραίο το 2-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό οι ποδοσφαιριστές του Σμιντ πήραν την μπάλα, επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και κατάφεραν πολύ λιγότερα απ' όσα άξιζαν. Η εικόνα του αγώνα, με την Αϊντχόφεν να παίρνει 61% κατοχή μπάλας, να πασάρει με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας και να γίνεται δημιουργική, έδειξε πως αυτήν την εποχή είναι πιο έτοιμη από την ομάδα του Ζεζούς. Δεν αποκλείεται η πρόκριση να πάει μακριά μετά από το 90λεπτό. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του πρώτου αγώνα οδηγεί σε νίκη της Αϊντχόφεν που δίνεται στο 2.01 στο μέσο όρο των εταιριών.

Τη δύσκολη δουλειά την έκανε στη Γλασκώβη

Η Μάλμε πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League πριν από δύο εβδομάδες. Όταν με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της συνθήκη στη Γλασκώβη και ο Ολυμπιακός "αυτοκτονούσε" στη Βουλγαρία. Η Μάλμε είναι ανώτερη ομάδα από την Λουντογκόρετς, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο παιχνίδι, με τους Σουηδούς να παίρνουν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης. Ανώτερη η Μάλμε το Χ2Δ στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Χαμένη ευκαιρία και γκολ

Η Φερεντσβάρος έχασε τεράστια ευκαιρία, την ώρα που αποδείχθηκε ότι συνολικά είναι κατώτερη από τους Ελβετούς. Όλα πήγαν ευνοϊκά για να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα στην πρώτη φάση που δημιούργησαν. Στο 24ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 είχαν την τύχη να κερδίσουν πέναλτι και να μείνει ο αντίπαλος με παίκτη λιγότερο. Το πέναλτι χάθηκε και παίζοντας για 70 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα έχασαν με 3-2. Ξεκάθαρο το αγωνιστικό προβάδισμα των Ελβετών, όπως και οι αμυντικές τους αδυναμίες. Είναι τέτοιος ο ρυθμός που δίνουν στο παιχνίδι τους που είναι δύσκολο να μην δεχθούν γκολ αλλά και να μην σκοράρουν. Στο 1.50 βρίσκεται το Goal-Goal στο μέσο όρο των εταιριών.

22.00 Αϊντχόφεν-Μπενφίκα 1

22.00 Λουντογκόρετς-Μάλμε Χ2Δ

22.00 Φερεντσβάρος-Γιουνκ Μπόις Goal-Goal

TAGS DAILY BET CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ