DAILY BET

Daily Bet: Ένταση, ταχύτητα και ρυθμός κάνουν την διαφορά

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν μετά το γκολ κόντρα στη Νόριτς
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν μετά το γκολ κόντρα στη Νόριτς © 2021 RUI VIEIRA/ AP IMAGES

Συνεχίζεται απόψε (15/9) η πρώτη αγωνιστική του Champions League, με παιχνίδια από τους πρώτους τέσσερις ομίλους. Πάμε να δούμε τον κάθε όμιλο ξεχωριστά.

Στον 1ο Όμιλο βρίσκονται δύο μεγάλα φαβορί. Σίτι-Παρί ξεκινούν την σεζόν, έχοντας σαν διακαή πόθο να κατακτήσουν την διοργάνωση και θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση, που προσφέρει περισσότερες πιθανότητες, για μία καλή κλήρωση στους 16. Η Λειψία με την Μπριζ, το πιθανότερο είναι να δώσουν τη μάχη τους για την 3η θέση.

Το παιχνίδι της Παρί, στο Βέλγιο θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς, καθώς αναμένεται για πρώτη φορά να συνυπάρξουν οι Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Ο Ποτσετίνο δεν θα έχει στην διάθεση τους σημαντικούς για την λειτουργία της ομάδας, Βεράτι, Ντι Μαρία, Γκέιγ, ο Ράμος πηγε τραυματίας και δεν έχει μπει ακόμη σε αγωνιστική δράση. Ασφαλώς η ενδεκάδα που θα παρουσιάσει, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αν βρει ρυθμό. Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικά χαμηλές και για νίκη της Παρί και σε ποντάρισμα στα γκολ. Ειδικά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει ξανά μαζί, δεν έχουν και νόημα.

Βρίσκει ρυθμό η Σίτι

Στο Έτιχαντ, η Σίτι υποδέχεται την Λειψία. Επειδή η φετινή Πρέμιερ είναι ανταγωνιστική, ο Γκουαρδιόλα προσπαθεί να δώσει ρυθμό και να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο που για πρώτη φορά από την ημέρα που πήγε στη Σίτι, παρουσίασε την ίδια ενδεκάδα σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Βλέπει τον υψηλό ανταγωνισμό και θέλει να δημιουργήσει συνθήκες, ώστε να βρουν ρυθμό οι παίκτες του. Η Λειψία δεν είναι καλά, πληρώνει την αποχώρηση του Νάγκελσμαν. Μετρά μόλις 3 βαθμούς σε 4 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, δεν δείχνει σε κατάσταση ικανή να χτυπήσει την Σίτι. Ο άσος με over 1,5, ανεβαίνει στο 1,55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Θέλει χρόνο για να αγωνιστεί στον πιο υψηλό ρυθμό η Μίλαν

Ο 2ος Όμιλος αποτελείται από παραδοσιακές ομάδες της διοργάνωσης. Τα τελευταία χρόνια όμως, Λίβερπουλ και Ατλέτικο ανήκουν σε πιο υψηλό επίπεδο.

Η Λίβερπουλ, υποδέχεται την Μίλαν και όσο καλή δουλειά και να έχει κάνει ο Πιόλι, υπάρχει ακόμα απόσταση από το να φθάσει την ομάδα του στο σημείο να βάζει πραγματικά δύσκολα, στις ομάδες που παίζουν στο πιο υψηλό ρυθμό. Η Λίβερπουλ προέρχεται από την μία πειστική εμφάνιση στην έδρα της Λιντζ. Την καλύτερη από την ημέρα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020. Σε πτωτική πορεία ο άσος, βρίσκεται ακόμα στο όριο του 1,50.

Το πιο γεμάτο ρόστερ στην ιστορία της

Το πιο γεμάτο ρόστερ στην ιστορία της έχει η Ατλέτικο. Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έχει δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και η επιστροφή Γκριεζμάν δίνει την δυνατότητα στον Σιμεόνε να έχει μόνιμα στο γήπεδο, ένα επιθετικό δίδυμο πολύ υψηλού επιπέδου. Το διπλό με ανατροπή στο τέλος, στην έδρα της Εσπανιόλ, αποδεικνύει το μεσοεπιθετικό βάθος που υπάρχει στο ρόστερ. Μπήκε σαν αλλαγή ο Καράσκο, οργίασε και γύρισε το παιχνίδι. Υπάρχουν πλέον πολλές λύσεις.

Η Πόρτο, δεν ήταν καλή το περασμένο Σάββατο στο 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Σπόρτινγκ, με xg 1,04-0,38. Η άμυνά της, με τον Πέπε 38 ετών στο κέντρο της άμυνας και με τον βαρύ 34 ετών Μαρκάνο, στα αριστερά, μοιάζει αργή για να σταματήσει την Ατλέτικο. Ο άσος σε πτώση, βρίσκεται ακόμη στο όριο του 1,60.

Οι μεταγραφές της Μπεσίκτας και ο χαρακτήρας της Ντόρτμουντ οδηγούν στο Goal Goal

Για τον 3ο Όμιλο, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας, έκανε σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις. Πήρε σαν δανεικούς τούς Πιάνιτς, Μπατσουαγί, ελεύθερο τον Τεξέιρα, αγόρασε τον Γκεζάλ από την Λέστερ. Δυνάμωσε σε σημαντικό βαθμό μεσοεπιθετικά και έχοντας και τους τέσσερις στην βασική ενδεκάδα, επικράτησε με 3-0 της Μαλάτιασπορ.

Η Ντόρτμουντ, σε έναν δραματικό αγώνα που ανέδειξε την νοοτροπία της, κέρδισε με 3-4 στην Λεβερκούζεν, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τον χαρακτήρα της σαν ομάδα. Οι μεταγραφές έδωσαν επιθετικότητα, πίστη και ενθουσιασμό στην Μπεσίκτας. Ομάδα που βγάζει επιθετικότητα, δεν το κρατά το μηδέν η Ντόρτμουντ, ασφαλώς και είναι ακόμη πιο δύσκολο για την άμυνα των Τούρκων να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην Ντόρτμουντ. Στο 1,60 φαντάζει δίκαιο το Goal Goal. Ο αγώνας ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Άγιαξ, δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.

Μονόδρομος το διπλό για την Σαχτάρ

Ίντερ και Ρεάλ είναι τα φαβορί του 4ου ομίλου, η Σαχτάρ μοιάζει δύσκολο να ξεφύγει από την τρίτη θέση και η Σερίφ από την τελευταία, εκτός αν αλλάξουν σήμερα οι ισορροπίες.

Ο Ντε Τσέρμπι πάντως γνωρίζει, πως μόνο αν κάνει το διπλό την πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Σερίφ, θα μπορεί να δώσει την μάχη για να σπάσει το δίδυμο Ρεάλ-Ίντερ. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι δίνει καθοριστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα. Περνώντας με διπλό από την Σερίφ, στην πράξη σφραγίζει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την τρίτη θέση και θα δικαιούται να δώσει την μάχη της, για να μπει ανάμεσα στα δύο φαβορί. Το υλικό της Σερίφ δεν ανήκει στην διοργάνωση, θα μου προκαλέσει έκπληξη να αποδειχτεί ανταγωνιστική στον όμιλο. Το διπλό στο 1,88 στο μέσο όρο των εταιριών, μοιάζει μονόδρομος για τους Ουκρανούς.

Ελκυστική επιθετικά, τρικυμία πίσω

Η φετινή Ρεάλ, φαντάζει σαν η χαρά του μέσου οπαδού. Οι ελευθερίες που έχει δώσει μεσοεπιθετικά ο Αντσελότι, η εντυπωσιακή άνοδος τους Βινίσιους, η σταθερά του Μπενζεμά, την έχει κάνει γρήγορη και αξιόπιστη επιθετικά, στην άμυνα όμως υπάρχει τρικυμία. Οι Ράμος, Βαράν αποχώρησαν, ο Αλάμπα που αποκτήθηκε, παίζει κυρίως στα αριστερά, το δίδυμο των Μιλιτάο, Νάτσο δεν μπορεί να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησαν οι δύο αποχωρήσεις.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δείχνει πως είναι μία καλή επιλογή από την διοίκηση της Ίντερ. Δουλεύει χρόνια παραλλαγές τακτικών με τρεις στην άμυνα όπως ο Κόντε, η ομάδα παρά τις αλλαγές δείχνει να έχει συνέχεια. Δύσκολα πάντως να κρατήσει η βαριά αμυντική τριάδα την ταχύτητα των παικτών του Αντσελότι. Ο Χαντάνοβιτς έφαγε δύο τέρματα όρθιός στο 2-2 της περασμένης Κυριακής με την Σαμπντόρια στην Γένοβα. Η μέχρι στιγμής εικόνα των δύο ομάδων, κάνει να μοιάζει δύσκολο να μην σκοράρουν στις αντίπαλες άμυνες, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Το Goal Goal στο 1,62 στο μέσο όρό των εταιριών.

19.55 Σερίφ-Σαχτάρ 2

19.55 Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ Goal Goal

22.00 Μ Σίτι-Λειψία 1 over 1,5

22.00 Λίβερπουλ-Μίλαν 1

22.00 Ατλέτικο-Πόρτο 1

22.00 Ίντερ-Ρεάλ Goal Goal

TAGS DAILY BET CHAMPIONS LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΕΙΨΙΑ ΜΙΛΑΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ