BREAKING BET

Χιτ - Μπακς: Η απουσία του Χόλιντεϊ φέρνει σε πρώτο πλάνο το 1.75 του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2021 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Με απουσίες θα παραταχθούν οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στο Μαϊάμι Χιτ και η προσοχή στρέφεται σ’ ένα ειδικό στοίχημα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δύο μέρες μετά την Opening Night τους οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς ταξιδεύουν στο Μαϊάμι για το ματς με τους Χιτ (03:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από SPORT24), οι οποίοι δίνουν το πρώτο ματς της σεζόν. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα κόντρα στους Νετς που τους σκόρπισαν με 127 -104 και τον MVP των NBA Finals να κάνει σούπερ εμφάνιση με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τζρου Χόλιντεϊ απόψε, καθώς ο πόιντ γκαρντ των Ελαφιών αντιμετωπίζει διπλή διάταση, στη δεξιά φτέρνα και στον δεξιό μηρό από το ματς με τους Νετς. Εκτός από τον Χόλιντεϊ, ο Μπουντενχόλζερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρουκ Λόπεζ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Ρόντνι Χουντ, τον Σέμι Οτζελέγε και τον Μπόμπι Πόρτις.

Η απουσία του Χόλιντεϊ δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα ειδικό στοίχημα που σχετίζεται με τον Greek Freak, καθώς ελέω της απουσίας του Χόλιντεϊ αναμένεται να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα χέρια του και να κάνει περισσότερο παιχνίδι. Το όριο των ασίστ του είναι στις 5,5 και το 1.75 που τιμάται τούτη τη στιγμή, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ιατρικού δελτίου προσδίδει αξία, καθώς είναι ένα βατό όριο και μπορεί να ξεπεραστεί σ’ ένα απαιτητικό έτσι και αλλιώς παιχνίδι.

ΣΤΟΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι Χιτ - Μιλγουόκι Μπακς: Γιάννης Αντετοκούνμπο over 5,5 ασίστ (1.75 απόδοση), 03:00
TAGS BREAKING BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ