TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χαρτς - ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου δουλεύει… ρολόι

Χαρτς - ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου δουλεύει… ρολόι
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το ζευγάρι Χαρτς - ΠΑΟΚ και ποντάρει σε μια επιλογή του 1.91.

Από τις αρχές του καλοκαιριού υπήρχε γκρίνια και αμφισβήτηση στον ΠΑΟΚ για τη χρονιά που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Προερχόμενη από τον κόσμο της ομάδας, που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, τους τίτλους και τις μεγάλες επιτυχίες. Την ανησυχία την καταλαβαίνω, την γκρίνια όχι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει τόσο καλά το ρόστερ αλλά και τον μηχανισμό της ομάδας και ουσιαστικά εγγυάται την αγωνιστική ευρυθμία. Τα μέχρι στιγμής δείγματα, κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε Μπειτάρ και Χάιντουκ στην Ευρώπη αρκετά πειστικά, η πρεμιέρα στη Stoiximan Super League ήταν άνετη έως επιβλητική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η κουβέντα για το τεράστιο κενό που αφήνει πίσω του η πώληση του Ίνγκασον έχει… ξεφτίσει, στα 5 επίσημα ματς μέχρι τώρα, το παθητικό γράφει 1! Το λες και εντυπωσιακό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τον τελευταίο μήνα έχει καταφέρει να πείσει αγωνιστικά, μέσα από μια παράλληλη διαδικασία… μπολιάσματος νέων παικτών. Και το πλάνο εξελίσσεται εύρυθμα. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Εδιμβούργο (21:45 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) για να κάνει όσα έκανε στους δύο προηγούμενους προκριματικούς.

Η Χαρτς δεν μπορεί να τον τρομάξει, είναι μια κλασική ομάδα Σκωτίας, δύο σκαλιά κάτω από την τωρινή Σέλτικ και ένα κάτω από την τωρινή Ρέιντζερς. Δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, μπορείς όμως να την βγάλεις από τις γραμμές της και στο… ξέφωτο να την κερδίσεις, ή έστω να μην χάσεις. Μην ξεχνάμε η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Στον 3ο προκριματικό απέκλεισε την Ρόζενμποργκ, η οποία έχει χάσει τα σκήπτρα στη Νορβηγία, είναι όμως μια έμπειρη ομάδα. Και το έκανε με ανατροπή, δείγμα του πείσματος και της νοοτροπίας που έχει.

Η Χαρτς στηρίζεται πολύ στον επιθετικό Σάνκλαντ (είναι και αρχηγός, πρώτος σκόρερ πέρυσι με 24 γκολ στο πρωτάθλημα) ο οποίος έχει ξεκινήσει δυνατά με 4 τέρματα σε 5 επίσημα ματς. Στα παιχνίδια που ο Σάνκλαντ μπλοκάρει, όλος ο μηχανισμός χωλαίνει, συνεπώς εκεί βρίσκεται το μυστικό απορρύθμισης των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν έχει τελικά διαθέσιμο τον Οζντόεφ, θα χρειαστεί βοήθειες ο Σβαμπ στον άξονα, λογικά θα κληθεί ως παρτενέρ του ο Φιλίπε Σοάρες. Αν το κέντρο έχει ισορροπία και αντέξει το physical παιχνίδι, μεσοεπιθετικά το ταλέντο των Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς θα δημιουργήσει ρήγματα και κινδύνους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε αυτή την ισορροπία θα κινηθεί η εξέλιξη του ματς, ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να κρατήσει μίνιμουμ την ισοπαλία κι αν εκμεταλλευτεί τις στιγμές του να πάρει και όλο το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρτς - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ