CHARLIE BETS

Charlie bets: Υπό πίεση η ΑΕΚ, προβάδισμα το 1.90 στους Ζωσιμάδες

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League Interwetten
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Στους Ζωσιμάδες ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Υπό πίεση η ΑΕΚ, προβάδισμα το 1.90 στους Ζωσιμάδες

(18:00) Ο Κώστας Μεταξάς βλέπει το κάθε παιχνίδι των playoffs ξεχωριστά. Δεν κοιτά την βαθμολογία δεν επηρεάζεται από τα γεγονός πως χρειάζεται μία νίκη ο ΠΑΣ για να μπορέσει να διεκδικήσει στην πράξη το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απολαμβάνει τη συμμετοχή της ομάδας στο κορυφαίο εγχώριο επίπεδο και φροντίζει η ομάδα του να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί σε κάθε παιχνίδι συνήθως αυτό είναι η ισοπαλία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μοιάζει σαν να είναι η ομάδα που βάση της χρονιάς που έχει κάνει αξίζει να τιμωρηθεί μένοντας εκτός Ευρώπης. Στα playoffs πληρώνει πως ήρθαν έτσι τα πράγματα που μια ομάδα που δεν είναι καλά δουλεμένη και δεν έχει βάσεις δόθηκε να την διαχειριστεί ένας άπειρος προπονητής. Όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα μοιάζουν να επιδίδονται. Η πίεση για το σημερινό ματς έγινε ακόμα μεγαλύτερη, υπάρχει υποχρέωση νίκης μετά από τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού την Κυριακή κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό, από τύχη πήρε τον βαθμό, πηγαίνει όμως τους αγώνες σε λίγες φάσεις. Περιμένει στο μισό γήπεδο, δεν δίνει χώρους, αφήνει τους αντιπάλους να κάνουν επιθέσεις. έχοντας μόνιμα πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Απέναντι στην ΑΕΚ ο Περέα θα βρει πιο εύκολα χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Με τα χάλια που έχει η άμυνα του Οφρυδόπουλου αξίζει το 1.90 στο 1Χ στην Interwetten.

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ, μάλιστα μπορεί να πάρει χρόνο και ο Κόντε (2/1) που μπήκε στην αποστολή μετά από 7 μήνες. Μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στα προγνωστικά ο Στάνκοβιτς (16 συμ.), αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Επιστρέφουν επίσης ο Ανσαριφάρντ (24/4) και ο Σιμόες (20/0). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Λε Ταλέκ (23/1) και ο Μισλέν (21/0). Τραυματίες Βράνιες (22/3), Άμραμπατ (25/4) και Τάνκοβιτς (14/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ