CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

Φάση από την αναμέτρηση του Βόλου με τον Απόλλωνα για τη Super League Interwetten, μονομαχία μεταξύ Μπαρτόλο και Σλίβκα
Φάση από την αναμέτρηση του Βόλου με τον Απόλλωνα για τη Super League Interwetten EUROKINISSI

Συνεχίζονται τα playouts στη Super League Interwetten με το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

(16:00) Ακόμα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα είχαν πιστέψει πως η ομάδα έπεσε, αλλά ο Μπάμπης Τεννές πάει να γυρίσει το έργο. Δύο νίκες στην σειρά με Παναιτωλικό εντός και ΟΦΗ εκτός και δύο ήττες στη σειρά της Λαμίας, μετέτρεψαν το -8 σε -2. Πλέον όλα είναι ανοιχτά με τον Απόλλωνα να έχει αποκτήσει ψυχολογία. Υποδέχεται τον Βόλο που αν και αδιάφορος έπαιξε κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία και επικράτησε με 3-0. Με νίκη ο Απόλλων κάνει ένα γερό βήμα για την παραμονή, όμως ο Βόλος δείχνει πως στα playoffs παίζει χωρίς άγχος το ποδόσφαιρο του.

Εκτός ο εξτρέμ Τσιλούλης (19/5), αμφίβολος ο Γιαννιώτας (12/0), πάγια εκτός ο φορ Σίγκνεβιτς (10/0), μαζί με τους Γιακιμόβσκι (9/0), Παμλίδη (25/3) και Σαλί (8/0). Ξανά εκτός ο μπακ Ρομέρο (25/0), εκτός ο μέσος Τσοκάνης (24/0) για τον Βόλο. Εκτός αποστολής ο αμυντικός χαφ Μπαριέντος (19/0). Πάγια εκτός Νίνης (19/1), Ορός (18/5), Σοάρες (20/1), Ρομέρο (25/0), Κότνικ (7/0) και Τερεζίου (12/1).

Με βάση όσα έχουμε δει στα αλλοπρόσαλλα φετινά playouts από τις δύο ομάδες πιο λογική επιλογή μοιάζει το Goal/Goal, που πιέζεται ελαφρώς, σε απόδοση 1.90 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

(19:30) Αγώνας αδιάφορων. Την περασμένη εβδομάδα Παναιτωλικός και Αστέρας έχασαν στο γήπεδο τους από ομάδες κατώτερες, που είχαν όμως μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα. Επειδή οι κολλητές ήττες έγιναν τρεις το αποτέλεσμα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στον Παναιτωλικό.

Ο Αναστασίου μίλησε με σκληρή γλώσσα λέγοντας πως "Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό" και στον Αστέρα όμως οι παίκτες του Ράσταβατς δέχτηκαν την επίσκεψη του Μποροβήλου στο προπονητικό κέντρο. Χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο μία ισοπαλία θα βόλευε και τους δύο για να μείνει ήρεμο το κλίμα. Το Χ στο 3.10 στην Interwetten.

Επιστρέφει για τον Παναιτωλικό ο βασικός στόπερ Λάρσον (8/0), σταθερά λείπουν ο αμυντικός Μαλής (20/0) και ο μέσος Τσιγγάρας (19/0), παραμένει εκτός κι ο μπακ Χουχούμης (20/0) με τον στόπερ Βργκοτς (15/0). Για τον Αστέρα είναι εκτός ο μεσοεπιθετικός Καπίγια (15/1), ενώ ανακοινώθηκε και ένα κρούσμα κορονοϊού. Εκτός αποστολής Τασουλής (13/0) και Σονί (26/6).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ