CHARLIE BETS

Charlie bets: Με υπομονή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με το 2.30 στο ΟΑΚΑ

Ο Κώτσιρας κόντρα στον Ρέαμπτσουκ σε αναμέτρηση στο Απόστολος Νικολαΐδης για τη Super League Interwetten
Ο Κώτσιρας κόντρα στον Ρέαμπτσουκ INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten μεσοβδόμαδα. Σειρά παίρνει η όγδοη αγωνιστική των playoffs. Δεσπόζει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Charlie bets: Με υπομονή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με το 2.30 στο ΟΑΚΑ

(Τετάρτη 18:30) Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί υπερβολική κριτική για το αρνητικό του σερί. Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει σε αγώνες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Σε παιχνίδια που γίνονται μετά από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και έχουν φέρει τραυματισμούς και αγωνιστική πτώση.

Καλά όμως δεν είναι ούτε ο Άρης. Την περασμένη Κυριακή ο Μαρτίνς κατέβασε τον Ολυμπιακό με τα τρίτα και όμως έχασε εύκολα με 0-1 και στο τέλος ο Μπούργος και οι παίκτες του αποδοκιμάστηκαν. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει σαν κίνητρο να πραγματοποιήσει μία νίκη στα playoffs που θα κλειδώσει την δεύτερη θέση, αλλά πάνω από όλα που θα κάνει σημαντική ζημιά στον Άρη.

Σημαντικές οι επιστροφές των Ίνγκασον (17/2), Ζίβκοβιτς (28/3) και Λύρατζη (12/1) για τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουν εκτός Κρέσπο (10/1), Βιεϊρίνια (20/1), Μπίσεσβαρ (27/1), έβγαλε την τελευταία προπόνηση ο Ελ Καντουρί (12/1), ανέτοιμος Ζαμπά (12/2). Δεν υπολογίζεται ο Αουγκούστο (21/3). Για τον Άρη επιστρέφει ο φορ Καμαρά (29/6), παραμένουν εκτός ο μέσος Σάσα (30/2) κι ο μπακ Γκανέα (30/0). Νοκ άουτ ο Εντάιγ (31/4). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Περιμένω να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ, ο άσος στο 2.10 στην Interwetten.

Charlie bets: Με υπομονή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με το 2.30 στο ΟΑΚΑ

(Τετάρτη 19:30) Η ΑΕΚ όλη την χρονιά είχε πρόβλημα στο να πάρει την μπάλα και να ανοίξει οργανωμένη άμυνα, ήρθε και ο τραυματισμός του Αραούχο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα την περασμένη Κυριακή, έδωσε την μπάλα στην ΑΕΚ, έχασε το κέντρο, στην πράξη όμως οι παίκτες του Οφρυδόπουλου δεν ήξεραν πώς να αξιοποιήσουν τα υπερ τους δεδομένα. Μία ευκαιρία με ένα μακρινό σουτ του Χατζισαφί στο δοκάρι είχε η ΑΕΚ σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ θα πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει πίσω από την μπάλα και να χτυπήσει με τον Περέα στις αντεπιθέσεις. Προέρχεται από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι επι του ΠΑΟΚ. Πέτυχε τρία τέρματα, μέτρησε μόνο το ένα γιατί δύο φορές ο εντυπωσιακός Περέα ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από την άμυνα της ΑΕΚ. Δύσκολα να παίξει χειρότερα ο ΠΑΣ από ό,τι ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή. Δεν έχουν λογική οι χαμηλές τιμές στον άσο της ΑΕΚ, αξίζει το ρίσκο στα γκολ, το Goal/Goal στο 2.30 στην Interwetten.

Εκτός οι Αραούχο (26/12), Σιμόες (21/0), Γέβτιτς (16/0) και Βράνιες (22/3). Θα τσεκαριστεί ο Ανσαριφάρντ (27/4), που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Για τον ΠΑΣ εκτός οι δύο επιθετικοί Μορέιρα (26/2) και Κόντε (3/1). Νοκ άουτ ο Πίρσμαν (26/2), Γκαρντάβσκι (20/1), Ποζνάσκι (5/0). Εκτός και ο γκολκίπερ Σούλης (4/0).

Charlie bets: Με υπομονή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με το 2.30 στο ΟΑΚΑ

(Τετάρτη 21:00) Το βαθμολογικό κίνητρο το έχει ο Παναθηναϊκός, όμως σε αυτά τα παιχνίδια αδιάφορος δεν υπάρχει. Πόσω μάλλον από τη στιγμή στους πρωταθλητές δεν κάθεται καλά πως δεν έχουν πετύχει ακόμη γκολ σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει με τον Παναθηναϊκό φέτος. Την περασμένη Κυριακή ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε μία πειραματική ενδεκάδα με παίκτες που έχουν παίξει ελάχιστα. Αποδείχθηκε πως είχαν κίνητρο να αποδείξουν πως αξίζουν περισσότερο χώρο στην ομάδα και το πιο σημαντικό για αυτήν την εποχή πως διαθέτουν ενέργεια και τρεξίματα.

Από τα ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Μαρτίνς σήμερα σκοπεύει να επαναφέρει βασικούς, μπορεί να αποτελεί αυτό καλή είδηση για τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, αν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παίξει όπως με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης θα χάσει. Είναι δεδομένο πως θα παλέψει ο Παναθηναϊκός για το 0-0, έχει σαν στόχο να πάρει τον έναν βαθμό, που αν τον κατακτήσει θα είναι χρυσός. Στα τρία προηγούμενα ντέρμπι των δύο ομάδων έχει μπει μόλις ένα τέρμα, δύσκολα στα μέσα Μαΐου να μπουν περισσότερα από 2, 5. Το under 2,5 λογικά δίνεται στο 1.53 στην Interwetten.

Επιστρέφει ο Σισέ (23/5), εκτός ο Μανωλάς (10/0), επιστρέφει ο Μπα (17/0), εκτός Φορτούνης (2/0). Ανέτοιμος ο Ονιεκούρου (14/0). Εκτός για τον Παναθηναϊκό ο Γκατσίνοβιτς (11/0) και ο Βέλεθ (28/0), στην αποστολή Χουάνκαρ (29/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ