CHARLIE BETS

Charlie bets: Με το κίνητρο του Παναθηναϊκού για το 2.40

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ΙΝΤΙΜΕ

Τα playoffs στη Super League Interwetten συνεχίζονται. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της τρίτης αγωνιστικής και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.


Charlie bets: Με το κίνητρο του Παναθηναϊκού για το 2.40

(17:00) Τον έχει πληγώσει σημαντικά ο ΠΑΣ φέτος τον Άρη. Του έβαλε 5 τέρματα με παιχνίδι αντεπιθέσεων στο Βικελίδης για το πρωτάθλημα και η εντός έδρας επικράτηση του με 2-0 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Άκη Μάντζιου. Σε περίπτωση που η ομάδα του Κώστα Μεταξά έχει να δώσει και τρίτο χτύπημα θα μπει γερά στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο άσος στο 1.57 από την Interwetten.

Ο Άρης πάντως είναι σημαντικά βελτιωμένος με τον Μπούργος, χρειάζεται την νίκη και μία μικρή εκδίκηση απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον έχει πληγώσει σημαντικά φέτος. Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα για τους γηπεδούχους ο Μαντσίνι (23/4) που δίνεται αμφίβολος, αποθεραπεύθηκε, μπήκε στην αποστολή αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Νοκ άουτ ο μπακ Πίρσμαν (22/2) που γράφεται πως είναι κλεισμένος από τον Άρη για το καλοκαίρι, επιστρέφει ο εξτρέμ Λώλης (17/0). Πάγια εκτός ο Κόντε (2/1).


Charlie bets: Με το κίνητρο του Παναθηναϊκού για το 2.40

(19:00) Σημαντικό αποτέλεσμα πήρε ο Παναθηναϊκός στο Βικελίδης. Είχε πολλές απουσίες, κατάφερε να βγάλει για πρώτη φορά φέτος αμυντική σκληράδα και να πάρει την ισοπαλία που τον κρατά γερά στην μάχη για την πρώτη 4άδα. Αναμένεται να υπάρχει ζεστό κλίμα στην Λεωφόρο μετά την υπερψήφιση του ΝΑΙ από τα μέλη του ερασιτέχνη για το γηπεδικό ζήτημα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως είναι και εύλογο το μυαλό των ποδοσφαιριστών του να είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ. Δεν αποκλείεται να φρεσκάρει ο Λουτσέσκου και κάποιους ποδοσφαιριστές για να είναι φρέσκοι για το Βελοντρόμ. Έχει πιο υψηλό κίνητρο για την νίκη ο Παναθηναϊκός, ο άσος στο 2.40 από την Interwetten.

Επιστρέφουν Βέλεθ (23/0), Ιωαννίδης (20/4), Γκατσίνοβιτς (7/0), Πέρεθ (24/1), Κουρμπέλης (6/0), Βιτάλ (26/1), Χατζηγιοβάνης (21/1), Χατζηθεοδωρίδης (5/0) και Χουάνκαρ (25/0) για τους γηπεδούχους. Πάγια εκτός Μακέντα (13/3) και Λούντκβιστ (11/1). Εκτός για τον ΠΑΟΚ ο Μιτρίτσα (17/1), όπως και ο Κρέσπο (9/1), ρήξη χιαστού ο Μιχαηλίδης (19/2), επιστρέφουν Ελ Καντουρί (11/1), Μιχάι (8/0) και Σβαμπ (25/2). Προστατεύθηκαν Λύρατζης (10/1) και Μουργκ (21/3) και έμειναν εκτός αποστολής.


Charlie bets: Με το κίνητρο του Παναθηναϊκού για το 2.40

(20:00) Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε στα Γιάννενα προσφέρει κίνητρο στην ομάδα του Μαρτίνς για να κερδίσει την ΑΕΚ και να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να σκεφτεί πως μπορεί να μπει στη μάχη του τίτλου. Δεν είναι καλή η κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Οφρυδόπουλος έχει αναλάβει μία πολύ δύσκολη αποστολή που δεν έχει την εμπειρία να την διαχειριστεί. Η ΑΕΚ βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από τον Άρη και 3 από τον Παναθηναϊκό.

Αν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται πραγματικά ζόρικη. Είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα του Μαρτίνς ξέρει να βρίσκει τον τρόπο για να κερδίζει, ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. Ο άσος στο 1.85 από την Interwetten, που καταγράφει άνοδο από το αρχικό 1.67.

Για τους γηπεδούχους επιστρέφουν Μασούρας (25/7) και Βρουσάι (14/1). Η μεγάλη είδηση είναι η επιστροφή του Φορτούνη μετά από τον περσινό τραυματισμό του για πρώτη φορά. Νοκ άουτ ο Ροντρίγκες (14/4). Συνεχίζει εκτός ο κομβικός για τον χαρακτήρα του παιχνιδιού Σιμόες (20/0), φρέσκο πρόβλημα ο Τζαβέλλας (22/2), επιστρέφει ο Λε Ταλέκ (21/1). Εκτός ο Ανσαριφάρντ (24/4) και ο Γέβτιτς (16/0), ανακοινώθηκε παράλληλα και ένα κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ