CHARLIE BETS

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ στη Super League Interwetten κόντρα στον Βόλο
Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ στη Super League Interwetten INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστική της Super League Interwetten. Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός


(15:00) Οι δύο εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Ο Αστέρας με 4 νίκες στη σειρά με 1-0, 5/6 στα τελευταία παιχνίδια κατάφερε όχι μόνο να πατήσει εξάδα, αλλά να βάλει ισχυρή υποψηφιότητα για την πρώτη τετράδα και για την ευρωπαϊκή έξοδο. Έναν βαθμό πιο πάνω, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο ΠΑΣ που έχει όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο. Η νοοτροπία και των δύο ομάδων παρόμοια.

Αρκετά συντηρητική προσέγγιση, προσπαθούν πρώτα να εξασφαλίσουν την αμυντική τους ασφάλεια και στη συνέχεια να χτυπήσουν στο λάθος ή στις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο τρόπος διαφέρει, ο ΠΑΣ το κάνει μέσα από άμεσο ποδόσφαιρο και αντεπιθέσεις, ο Αστέρας με παιχνίδι κατοχής και υπομονή. Δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5, που δίνεται στο 1.55 από το αρχικό 1.50 στην Interwetten. Τιμωρημένος ο αρχηγός/μέσος Μουνάφο (14/0) για τους γηπεδούχους, παραμένει εκτός ο μπακ Γκαρσία (9/0). Τιμωρημένος ο χαφ Ντομίνγκεθ (18/0) για τον ΠΑΣ, δεν πρόλαβε ο χαφ Σνάιντερ (17/1). Νοκ άουτ ο χαφ Γκαρντάβσκι (11/0).

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

(17:15) Ο ΟΦΗ έχει χάσει την κυνικότητα του, την ικανότητα που είχε στον πρώτο γύρο να παίρνει αποτέλεσμα ακόμα και όταν είναι κατώτερος από τους αντιπάλους του. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες βγάζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα σε αυτά τα παιχνίδια. Περίεργο που του γύρισε τον αγώνα η Λαμία, που έδινε 4ο παιχνίδι σε 9 ημέρες και έχοντας παίξει παράταση πριν από δυόμιση ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός όπως συνηθίζει "έχυσε την καρδάρα με το γάλα". Σε ένα διάστημα που έδειχνε ικανός να καθαρίσει με την πρώτη τετράδα και βλέπει ανοιχτή την προοπτική να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση και έχασε 1-0 από τον Αστέρα. Το παιχνίδι στο Ηράκλειο κομβικό, το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος της σεζόν είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός με την συνολική του εικόνα και με το ρόστερ που διαθέτει είναι ομάδα τετράδας. Θα ζοριστεί πολύ αν δεν περάσει από την Κρήτη. Βρίσκει τον ΟΦΗ σε μία εποχή που δεν είναι καλά. Σε 6 παιχνίδια το 2022 έχει κερδίσει μόνο τον ουραγό Απόλλωνα. Το διπλό στο 2.30 στην Interwetten.

Σημαντικές οι επιστροφές των μέσων Μεγιάδο (12/0) και Νέιρα (16/2), εξέτισε και ο στόπερ Βούρος (18/1), κάρτες ο στόπερ Πασαλίδης (17/1). Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο τερματοφύλακας Επασί (13/0). "Κόπηκε" ο επιθετικός Καστάνιος (12/0). Σημαντική επίσης για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του Βιγιαφάνιες, θα λείψει ο Κώτσιρας (15/0), εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική έμεινε ο Μακέντα (13/3). Στην αποστολή ο νεοφερμένος χαφ Γκατσίνοβιτς. Επέστρεψε στην αποστολή ο Χατζηγιοβάνης (14/1) μετά από καιρό.

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

(17:15) Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερα του, έχει όμως έναν προπονητή που το γνωρίζει καλά και την κρατάει την ομάδα μαζεμένη. Κατάφερε μέσα από αυτήν την λογική να πάρει το 0-0 στη Λεωφόρο και το 1-1 στην Τούμπα. Αποτελέσματα που του δίνουν το δικαίωμα να διατηρεί ένα σοβαρό προβάδισμα ασφαλείας 9 βαθμών. Ο Μαρτίνς γνωρίζει πως οι παίκτες του δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτήν την εποχή την ομάδα την κρατάει.

Δεν είναι καλή περίοδος για τον Ολυμπιακό, βρίσκει τον τρόπο όμως να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Επίσης ο Παναιτωλικός γνωρίζει πως την ευκαιρία του στο Καραϊσκάκης, αν την έχει, θα την έχει μία φορά. Το ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Αγρινίου είναι αυτό που έρχεται για την ρεβάνς του Κυπέλλου.

Τιμωρημένος ο Μαντί Καμαρά (17/0). Για το Κόπα Άφρικα πλέον λείπουν μόνο σταθερά Σισέ (15/4) και Κουντέ (8/0). "Κόπηκαν" Λόπες (13/1) και Καρπόβνικ (6/0). Πολύ σημαντικές οι απουσίες των στόπερ Κορνέλιους (18/1) και του μεσοεπιθετικού Μεντόσα (14/3) τον Παναιτωλικό. Τιμωρημένος ο γκολκίπερ Μελίσσας (15/0) και ο μπακ Χουχούμης (14/0). Μακροχρόνια απόντες Βαρόνε (71) και Ντίας (5/1). Ο Ολυμπιακός πηγαίνει συντηρητικά τα παιχνίδια του, ο άσος με under 3,5 στο 1.85 στην Interwetten.

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

(19:30) Είναι απίστευτο, αλλά ο Άρης μετράει 11 σερί under 2,5 βάζοντας μέσα και τα παιχνίδια Κυπέλλου. Η ομάδα του Μάντζιου έχει αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, έχει όμως επίσης τεράστιο πρόβλημα στο γκολ. Δεν αποκλείεται πάντως η προβληματική άμυνα της ΑΕΚ, να βοηθήσει τον Άρη να ξεμπουκώσει. Θυμάμαι και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα του Γιαννίκη είχε κερδίσει τον Άρη και πως η νίκη της ΑΕΚ ήταν τυχερή.

Είχε κάνει δύο νίκες σε ντέρμπι η ομάδα του Γιαννίκη με Άρη και Παναθηναϊκό, που η εικόνα έδειχνε πως θα έρθουν χαστούκια αν δεν υπάρξει πρόοδος. Δεν ξέρω αν θα βρει τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι ο Άρης, ή θα τον καταστρέψει ξανά η δυσκολία στο σκοράρισμα, η ΑΕΚ αυτή την εποχή δεν δείχνει σε θέση να πάει να κάνει διπλό στο Βικελίδης. Στο 1.43 το 1Χ στην Interwetten.

Στην Έουπεν ο μέσος Τζέγκο (15/0), δεν πρόλαβε ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (13/1). νοκ όυτ ο μπακ Γκανέα (18/0). Για την ΑΕΚ δεν έχουν επιστρέψει οι διεθνείς Ανσαριφάρντ (16/3) και Μοχαμάντι (13/0), θα τσεκαριστεί ο Μάνταλος (17/2), ανέτοιμος ο Άμραμπατ (15/3). Αμφίβολοι δίνονται οι Βράνιες (16/3), Τσιντώτας (5/0) και Σιμόες (14/0). Ετοιμοπόλεμος ο Χατζισαφί (13/1), παρά το χτύπημα στο προηγούμενο ματς.

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

(19:30) Αξιοποίησε τις αμυντικές αδυναμίες και πέτυχε τεράστια νίκη ο Βόλος, που τον κρατά σε τροχιά 6άδας. Έστω και αν φοβήθηκε στην επανάληψη και καρδιοχτύπησε, ο Ιωνικός πήρε μία τεράστια νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Βόλος είναι ομάδα του over. Από την άλλη ο Δημήτρης Σπανός διαθέτει έναν πολύ έμπειρο κορμό στον άξονα, με τους Τσιγκρίνσκι - Σάντσες στο αμυντικό δίδυμο και τους Κάνιας - Ρομαό στο κέντρο, σε συνδυασμό με την απουσία του αρχισκόρερ του Βόλου δημιουργούν συνθήκες για under 2,5. Ο Φαν Βέερτ έχει πετύχει 13 από τα 30 τέρματα του Βόλου. Εκτός επίσης ξανά οι τερματοφύλακες Κότνικ (7/0) και Κλέιμαν (12/0). Ξανά εκτός ο μπακ Πουρίτα (12/0). Εκτός αποστολής για τον Ιωνικό ο εξτρέμ Καμπράλ (16/0) και ο χαφ/αρχηγός Γκοτσούλιας (10/0) μαζί με τον επιθετικό Τουράμ (13/2). Ανακοινώθηκε παράλληλα και ένα κρούσμα κορονοϊού. Όλα αυτά τα έχουν εξετάσει οι εταιρίες που δίνουν σε τιμές φαβορί το under 2,5 στο 1.53 στην Interwetten, το οποίο έπεσε από το αρχικό 1.63.

Charlie bets: Με combo ο Ολυμπιακός, αξίζει ο Παναθηναϊκός

(21:30) Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Απόλλωνα, αλλά η ομάδα δεν σκοράρει με τίποτα, έχει πετύχει μόλις 7 τέρματα σε 18 παιχνίδια, δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο να έχει συμβεί σε ομάδα σε επίπεδο Super League Interwetten. Στα τέσσερα παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο ο Γερμανός Γκρότε δεν ήρθε ούτε ένα γκολ, κάτι που αγνοείται από τις 4 Δεκεμβρίου, από την ήττα με 4-1 από τον Ατρόμητο. Η κατάσταση είναι δραματική. Παρελθόν αποτέλεσε από τον πάγκο της ομάδας μετά από ένα μήνα και θα αναλάβει νέος τεχνικός, ο Φέστα, τον οποίο και είχε διαδεχτεί.

Ο Λουτσέσκου έχει μαζέψει τον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει πως παίζει καλά η ομάδα του και το ταβάνι είναι περιορισμένο κάτι που αποδείχτηκε και με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως σημαντικό πως μετά από την ήττα στην Νίκαια μάζεψε αμυντικά την ομάδα του βρίσκοντας άκρη σε μία σκληρή τριάδα στον άξονα. Τιμωρημένος ο Αουγκούστο (16/3), εκτός ο Μπίσεσβα (18/1) . Εκτός αποστολής Μίτριτσα (12/1), Βαρέλα (10/0), Κρέσπο (6/0) και Ζαμπά (4/1). Πάγια εκτός ο Ελ Καντουρί (7/0). Παράλληλα ανακοινώθηκε και ένα κρούσμα κορονοϊού. Ένα τέρμα για να κερδίσεις τον Απόλλωνα φτάνει, στο 1.45 το διπλό στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ