CHARLIE BETS

Charlie bets: Combo bet στο ΑΕΚ - ΟΦΗ για ήρεμες γιορτές

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άρη σε ματς για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άρη INTIME

Ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super League Interwetten με δυο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο συνδυαστικά στοιχήματα.

Charlie bets: Combo bet στο ΑΕΚ - ΟΦΗ για ήρεμες γιορτές


(19:30) Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να κλείσει με νίκη το 2021 και να κάνει καλές γιορτές. Ο Γιαννίκης έχει μία ομάδα με συγκεκριμένες αδυναμίες όμως και με αδιαπραγμάτευτο επιθετικό ταλέντο. Μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και το κυριότερο είναι πως έχουν πολύ καλή τελική εκτέλεση. Ο ΟΦΗ κατέγραψε μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι σήμερα. Στάθηκε όρθιος στο ξεκίνημα που είχε απουσίες και η ομάδα επιθετικά ήταν δύσκολη στην δημιουργία χάρη στον κυνισμό του προπονητή του. Ο Νιόπλιας κατάφερε να πάρει η ομάδα του ισοπαλίες σε πολλά παιχνίδια που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Βρίσκεται στη μάχη της εξάδας, προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες ομάδες για αυτόν τον στόχο, όμως ο ΟΦΗ δείχνει πως μπορεί να ελέγξει καλύτερα την κακή του ημέρα.

Θεωρώ υπερβολικό πως ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει ακόμα εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και τρέχει ένα ρεκόρ 2-3-0. Ήρθε η ώρα για να χάσει το πρώτου του παιχνίδι μακριά από το Ηράκλειο. Ο άσος με over 1,5 στο 1.60 από την Interwetten. Σημαντική η επιστροφή του Σιμόες σε σχέση με το παιχνίδι στη Νίκαια, παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς (12/0), δεν πρόλαβε ο Μοχαμαντί (10/0). Σταθερές οι απουσίες για τον ΟΦΗ, καθώς δεν υπολογίζονται ο στόπερ Διαμαντής (10/1), ο μέσος Νέιρα (9/4), ο φορ Ντουρμισάι (10/2) και ο μπακ Ουές (4/0). Πρόβλημα προέκυψε με τον χαφ Ναμπί (4/1).

Charlie bets: Combo bet στο ΑΕΚ - ΟΦΗ για ήρεμες γιορτές

(19:30) Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δυσκολεύεται σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Άρης έχει αφήσει βαθμούς με ομάδες που τον περιμένουν πίσω από την μπάλα. Είναι σημαντικό όμως να βρει τον τρόπο για να κάμψει την αντίσταση του Ιωνικού. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει το γεγονός πως είναι δύσκολο για την ομάδα του Σπανού το να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Ασφαλώς είναι πιο εκπαιδευμένοι σε αυτήν την κατάσταση οι παίκτες του Άρη και επίσης η απουσία του Άοσμαν. Όπως και να το κάνουμε ο Σύριος είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Η απουσία του θα κάνει τον Ιωνικό πιο εύκολα ελεγχόμενο για την ομάδα του Μάντζιου και ακόμα και ένα τέρμα μπορεί να φτάσει για να δώσει την νίκη.

Ο άσος με under 3,5 στο 1.85 από την Interwetten. Όπως αναφέρω και παραπάνω είναι σοβαρή η απουσία του τιμωρημένου μεσοεπιθετικού Άοσμαν (13/4, 4 ασίστ). Εξέτισε ο μέσος Ρομαό (12/0) και ο μπακ Μύγας (13/0). Ανέτοιμος ο φορ Τουράμ (10/2). Αμφίβολος ο Μπερτόγλιο (9/1). Πειθαρχικό παράπτωμα για τον Σούντγκρεν (11/1) που δεν υπολογίζεται για απόψε. Τιμωρημένος ο Τζέγκο (12/0). Νοκ άουτ ο Γκαρσία (12/3).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ