CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζει ο διπλασιασμός στο Άρης - Παναθηναϊκός

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο απέναντι στον Ιωνικό μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο INTIME

Δεύτερη αγωνιστική για τα playoffs της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Αξίζει ο διπλασιασμός στο Άρης - Παναθηναϊκός

(15:30) Πλησίασε να πάρει τον βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ, τον έχασε στην τελευταίο άμυνα. Χρειάζεται να πάρει κάτι από τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να μείνει στην μάχη της 4άδας. Εύκολο δεν είναι, αλλά οι παίκτες του Κώστα Μεταξά είναι δεδομένο πως θα δώσουν ξανά την μάχη τους. Ο Ολυμπιακός χωρίς να βγάλει μάτια κέρδισε με 2-1 τον Άρη και διατήρησε το +12, δεν θα πάθει κάτι αν φέρει ισοπαλία στα Γιάννενα, έχει όμως τον τρόπο να κερδίζει ακόμη και χωρίς να είναι καλός. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Επανέρχεται στον πάγκο του ΠΑΣ ο Μεταξάς, εξέτισε ο μπακ Σάλιακας (26/1) επιστρέφει και ο βασικός μέσος Καραχάλιος (23/0), μοναδική απουσία, αλλά σημαντική, του μπακ Πίρσμαν (22/2). Εκτός ο Μασούρας (25/7), ο Βρουσάι (14/1), Λόπες (13/1) και Κουντε (8/0) για τον Μαρτίνς.

Charlie bets: Αξίζει ο διπλασιασμός στο Άρης - Παναθηναϊκός

(19:00) Οι απουσίες των Αλεξανδρόπουλου - Ιωαννίδη έβγαζαν μάτια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ άσχημα και η ισοπαλία μοιάζει σαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που άξιζε. Τον κρατάει όμως στο κόλπο. Για να μην χάσει την επαφή του με την τετράδα χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Βικελίδης. Ο Άρης σκοράρει πιο εύκολα με τον Μπούργος στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός με τον Αλεξανδρόπουλο στο γήπεδο και έχοντας σε φόρμα τους Παλάσιος - Αϊτόρ γκολ μπορεί να βρει. Μεγάλο φαντάζει το 2.35 στο Goal/Goal από την Interwetten, το οποίο τις προηγούμενες ημέρες ήταν στο 2.25.

Δεν πρόλαβε ο εξτρέμ Μαντσίνι (23/4), αλλά επιστρέφει ο εξτρέμ Γκαρσία (12/3). Εκτός ο Σάκιτς (15/1), ο Λούμορ (10/0) και ο Δεληζήσης (3/0) Εξέτισε ο Αλεξανδρόπουλος (22/1), δεν προπονήθηκε κανονικά ο Βέλεθ (23/0), δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Ιωαννίδης (20/4) και Γκατσίνοβιτς (7/0). Με ίωση Πέρεθ (24/0), Κουρμπέλης (6/0), Χατζηγιοβάνης (21/1), Βιτάλ (26/1) και Χατζηθεοδωρίδης (5/0). Νοκ άουτ την τελευταία στιγμή και ο Χουάνκαρ (25/0).

Charlie bets: Αξίζει ο διπλασιασμός στο Άρης - Παναθηναϊκός

(19:30) Στην πρεμιέρα του Οφρυδόπουλου η ΑΕΚ έπαιξε για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη περισσότερο, πήρε μάλιστα και προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Την Κυριακή της δίνεται ακόμα ένα αβανταδορικό παιχνίδι για να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ιστορικό αγώνα στην Γάνδη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Είναι λογικό να κουβαλά κούραση και το μυαλό να έχει μείνει εκεί. Από την άλλη όμως και το να δίνεται φαβορί ομάδα που έχει κερδίσει τον αντίπαλο της μία φορά στα 18 τελευταία τους (1-7-10) δεν δικαιολογείται. Αν έχουμε κάτι σαν δεδομένο είναι πως ο Λουτσέσκου θα πάει τον αγώνα σε λίγες φάσεις και ο Οφρυδόπουλος θα ψάξει για νίκη στο όριο. Το under 2,5 στο 1.67 στην Interwetten.

Για βασικός πάει ο Κριχόβιακ που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κράσνονταρ ως το τέλος της σεζόν. Εξέτισαν Σιμάνσκι (24/1), Βράνιες (20/3), επιστρέφει και ο Σάκχοφ (20/1). Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γκαρσία (24/4). Με ίωση Σιμόες (20/0), Λε Ταλέκ (21/1), Γέφτιτς (16/0) και Σβάρνας (7/0).

Δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα λόγω τιμωρίας οι Κούρτιτς (23/15) και Ζίβκοβιτς (23/2), οπότε θα είναι ξεκούραστοι και θα αγωνιστούν από την αρχή, κάτι που ενισχύει την επιλογή μου να μην πάω αβίαστα στον άσο. Νοκ άουτ ο Ελ Καντουρί (11/1). Στα τελευταία τεστ ανακοινώθηκαν και δύο κρούσματα κορονοϊού. Θα προφυλαχθεί ο Κρέσπο (9/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ