CHARLIE BETS

Charlie bets: Από το 1.50 έως το 5.00 στην Τρίπολη

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Σόνι κόντρα στο Βόλο | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Σόνι κόντρα στο Βόλο | 15 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Στην Τρίπολη ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Αστέρας φιλοξενεί τον Απόλλωνα και ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο πονταρίσματα.

Charlie bets: Από το 1.50 έως το 5.00 στην Τρίπολη

(19:30) Βρήκε ουσία ο Αστέρας και σε μία εποχή που δεν εντυπωσιάζει έχει καταφέρει να κερδίσει τα 3/4 τελευταία του παιχνίδια, να πλησιάσει στους 3 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από την 6η θέση. Καταλαβαίνετε πως τώρα έχει έρθει η ώρα για την τελική αντεπίθεση προκειμένου να μπει στην μάχη των playoffs. Το σημαντικό είναι πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε άλλες χρονιές η απόσταση από την 4η θέση δεν είναι μεγάλη.

Επτά βαθμοί χωρίζουν τον Αστέρα από τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού το Σάββατο. Καταλαβαίνετε πως υπάρχει υψηλό κίνητρο και θα είναι αυτοκτονία να μην κερδίσει εντός έδρας την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.

Είναι μεγάλη η ευκαιρία του Αστέρα για να αξιοποιήσει την ήττα του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό το Σάββατο Έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια μετράει ο Γερμανός Μάρκο Γκρότε. Ο ρεαλιστικός στόχος του Απόλλωνα είναι να καταφέρει να βάλει μία ομάδα από κάτω και να παίξει στα μπαράζ την παραμονή. Ακόμη και αυτό όμως εύκολο δεν είναι.

Ο Απόλλων δεν σκοράρει εύκολα, ο Αστέρας ξέρει να κερδίζει στο 1-0. Ο άσος του Αστέρα στο 1.50 στην Interwetten, που έπεσε ελαφρώς από το 1.55. Στο 4.80 το ακριβές σκορ 1-0, στο 5.00 το 2-0 στην Interwetten.

Εκτός αποστολής ο χαφ Σανταφέ (7/0) και ο μπακ Γκαρσία (9/0). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Ιωαννίδης (16/3), "κόπηκε" ο μπακ Μπαξεβανίδης (12/0), νοκ άουτ ο χαφ Σλίβκα (12/0). Πάγια εκτός ο στόπερ Ντομίνγκες (8/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ