CHARLIE BETS

Charlie bets: Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, πέφτει ο άσος του Άρη

ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ με τον Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη στη Super League Interwetten
ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ με τον Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη INTIME

Συνεχίζεται η δράση στα playoffs και τα playouts της Super League Interwetten. Δεσπόζει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, πιέζεται ο άσος του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, πέφτει ο άσος του Άρη

(16:00) Οι δύο ομάδες θα παίξουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή των playouts. Κακά τα ψέματα κανείς δεν ασχολείται. Ο ΟΦΗ μετρά τρεις σερί ήττες στο Γεντί Κουλέ, ο Αστέρας δεν σκοράρει με τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ειδικά σε μία ημέρα που έχει παιχνίδια που καίνε.

Για τους γηπεδούχους χτύπησε ο εξτρέμ Λάμπρου (29/5), επιστρέφουν ο φορ Ντουρμισάι (21/3) και ο μέσος Ντε Γκουζμάν (21/0). Επιστρέφει ο μέσος Μουνάφο (21/1), ο χαφ Καπίγια (15/1) και ο εξτρέμ Ριέρα (27/7), εκτός Κρέσπι (28/5), Τιλίκα (18/1) για τον Αστέρα. "Κόπηκαν" ο στόπερ Καστάνιο (20/0) και ο χαφ Βαλιέντε (29/1).

Charlie bets: Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, πέφτει ο άσος του Άρη

(18:00) Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού βγάζει κούραση και μοιάζει σαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του τελικού Κυπέλλου στις 21 Μαΐου. Μεσοβδόμαδα έχασε δίκαια 2-1 από τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Super League Interwetten και επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να πανηγυρίσουν στην Τούμπα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ έκανε αξιέπαινη προσπάθεια στα playoffs, θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερους από τους 3 βαθμούς που έχει κατακτήσει. Ετοιμοπόλεμος ο μεσοεπιθετικός Σνάιντερ (27/3), εκτός ο χαφ Μορέιρα (26/1) και ο επιθετικός Κόντε (3/1). Ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λογικά δεν υπολογίζει στους Κρέσπο (10/1), Αουγκούστο (21/3), Βαρέλα (14/0), Βιεϊρίνια (20/1), Μπίσεσβαρ (27/1) και Ελ Καντουρί (12/1). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε πάμε πάσο.

Charlie bets: Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, πέφτει ο άσος του Άρη

(19:30) Τελικός Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 3-3-0 στα playoffs μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 12 βαθμούς. Στην ειδική βαθμολογία των playoffs βρίσκεται στην πρώτη θέση και στην τελευταία βρίσκεται η ΑΕΚ με 6 βαθμούς. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και αξίζει να κερδίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Πάτησε με τη νίκη επί του Άρη στην 3η θέση, αν ηττηθεί όμως από την ΑΕΚ θα πέσει στην 5η θέση και έχοντας να δώσει εκτός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα μετατραπεί ξανά σε αουτσάιντερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τρέχει τυχαία το αήττητο σερί, έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που λειτουργεί στο αμυντικό κομμάτι και φαντάζει πιο εύκολο να σκοράρει στην άμυνα της ΑΕΚ από το να δεχτεί γκολ από την επίθεση της χωρίς τον Αραούχο. Το Χ2 στο 1.65 στην Interwetten.

Σοβαρές απουσίες για τα δεδομένα του παιχνιδιού των Αραούχο (26/12), Σιμόες (21/10) στην ΑΕΚ, όπως και ο χαφ Γέβτιτς (16/0), εκτός αποστολής ο Βράνιες (22/3), εκτός ο Γκατσίνοβιτς (11/0) από τον Παναθηναϊκό.

Charlie bets: Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, πέφτει ο άσος του Άρη

(21:00) Οι εταιρίες με τις αποδόσεις που έχουν δώσει δείχνουν πως θεωρούν ότι θα μιλήσει το μονόπλευρο κίνητρο και οι καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι διοικήσεις των δύο ομάδων. Λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Άρης παίζει την φετινή και την επόμενη χρονιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα πανηγύρισαν το πρωτάθλημα.

Μοιάζει σαν να κρατά την τύχη στα χέρια του ο Άρης. Ο άσος κατρακύλησε και από 1.80, τιμάται πλέον στο 1.53 στην Interwetten.

Τιμωρημένος ο φορ Καμαρά (29/6), εκτός ο μέσος Σάσα (30/2) και ο μπακ Γκανέα (30/0) για τους γηπεδούχους. Τέλος η σεζόν για τον Μπεναλουάν (6/0). Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού που θα πάει με εναλλακτική ενδεκάδα στη Θεσσαλονίκη. Έμειναν εκτός αποστολής οι Λαλά (25/0), Μαντί Καμαρά (27/0), Μασούρας (29/7), Εμβιλά (29/1), Ρέαμπτσουκ (30/1), Γκάρι Ροντρίγκες (17/5), Παπασταθόπουλος (23/1), Φορτούνης (2/0) και Βατσλίκ (31/0). Τραυματίες επίσης Μπα (16/0), Σισέ (23/5), Μανωλάς (10/0) και Ονιεκούρου (14/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ