BWIN BET

Top-5 Champions League: Οι καλύτεροι ημιτελικοί στην ιστορία

Top-5 Champions League: Οι καλύτεροι ημιτελικοί στην ιστορία

Ημιτελικοί πιο… απολαυστικοί κι από τελικό! Πέντε μεγάλα ραντεβού στους «4» του Champions League που δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

Ωρα για ημιτελικά Champions League, ώρα για μπάλα, καλό ποδόσφαιρο και θέαμα! Η Ευρώπη ξεπερνά το… μίνι σοκ με τη Super League, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι μπαίνουν έτοιμες να τσεκάρουν εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη. Φαβορί; Ποιος μπορεί να ξεστομίσει κάτι τέτοιο, όταν η ιστορία του Champions League έχει φροντίσει να «τιμωρήσει» αυτόν που… κομπάζει. Πέντε ημιτελικοί με πάθος, δύναμη, ανατροπές, εκπλήξεις σας βάζουν στο κλίμα!

Top-5 Champions League: Οι καλύτεροι ημιτελικοί στην ιστορία

1999 | Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1, 2-3)

Ήταν η χρονιά των ανατροπών, ήταν η χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο τελικός της Βαρκελώνης πέρασε στην ιστορία για το φινάλε - θρίλερ, όμως ο ημιτελικός της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους είχε δείξει τον δρόμο για τι θα ακολουθούσε... Το ραντεβού στο Ολντ Τράφορντ ήταν συναρπαστικό με την αγωνία να φτάνει στο κόκκινο. Ο Κόντε άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Γκιγκς έφερε το ματς στα ίσα. Έτσι, ο επαναληπτικός στο Τορίνο είχε πολλά να δώσει... Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε δυνατά κι ένα καταιγιστικό τέταρτο την έφερε μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Πίπο Ιντζάγκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με δυο γκολ, με τη Γιουβέντους να κρατάει στο χέρι το εισιτήριο πρόκρισης. Ομως, δεν σφραγίστηκε ποτέ! Ο Ρόι Κιν στο 24' και ο Ντουάιτ Γιορκ δέκα λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα βάζοντας τη Γιούβε σε ρόλο κυνηγού. Οι Ιταλοί πίεσαν, αλλά είπαμε, «ήταν η χρονιά της Μάντσεστερ». Ο Αντι Κόουλ στο 84’ πέτυχε το 3-2 και φόρτωσε αυτοπεποίθηση τους συμπαίκτες του ενόψει τελικού! Aπόδοση 6.75 να δούμε over 4.5 γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης -Τσέλσι, στον ημιτελικό που συμμετέχει φέτος η μοναδική αγγλική ομάδα.

2009 | Τσέλσι – Μπαρτσελόνα (0-0, 1-1)

Η Τσέλσι του Γκους Χίντινκ έκανε το τέλειο αμυντικό παιχνίδι στο Καμπ Νόου, έκλεισε όλους τους χώρους, είχε σύμμαχο και την τύχη και κράτησε τημ Μπαρτσελόνα στο μηδέν. Ο επαναληπτικός στο Στάμφορντ Μπριτζ απαιτούσε για τους Μπλε μια επανάληψη αυτής της εικόνας, όμως πόσο εύκολο ήταν να κρατήσεις τους Καταλανούς χωρίς γκολ σε δυο σερί ματς; Οι Μπλε μπήκαν πιο δυνατά, με αυτοπεποίθηση και μόλις στο 9' με τον Εσιέν έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους. Η Μπαρτσελόνα πήρε τον έλεγχο, αλλά χωρίς καμία ουσία. Μόλις ένα σουτ εντός στόχου για την ισπανική ομάδα, που είδε τον Αμπιντάλ να αντικρίζει στο 66' την κόκκινη κάρτα. Ομως εκείνη η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα δεν έχανε! Ο απόλυτος μαέστρος, ο Αντρές Ινιέστα με ένα υπέροχο τέρμα στο 93' έβαζε τη σφραγίδα πρόκρισης!

Πού θα κάτσει η μπάλα στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι; Στην bwin το ζεις με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα! |21+

Το παρατεταμένο Goooooool των Ισπανών πάγωνε το Λονδίνο κι έστελνε τους Μπλαουγκράνα στον τελικό του Champions League. Βέβαια, αλησμόνητο θα μείνει το παιχνίδι και για τους οπαδούς της Τσέλσι, με τον διαιτητή Οβρεμπο να μετατρέπεται σε κόκκινο πανί. Τέσσερα πέναλτι ζήτησαν οι Λονδρέζοι και δεν πήραν κανένα. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τον Μπάλακ να πηγαίνει… καροτσάκι τον Νορβηγό διαιτητή διαμαρτυρόμενος γι΄ αυτά που δεν είχε καταλογίσει! Απόδοση 3.10 να φύγει η Τσέλσι με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μαδρίτη.

2010 | Ίντερ - Μπαρτσελόνα (3-1, 0-1)

«Καλησπέρα κόσμε. Είμαι εγώ, ο Special One. Ξανά». Αφήνοντας στην άκρη τις ατάκες του Μουρίνιο, το παιχνίδι της Ίντερ με τη Μπαρτσελόνα ήταν μία κομβική στιγμή του Champions League του 2010. Ήταν η στιγμή του Μουρίνιο με τις... αντι-ποδοσφαιρικές τακτικές και το σύστημα «αντί-Μπαρτσελόνα». Μία τακτική που αποδόμησε το πιο ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν εκείνοι που αντιμετώπισαν τη νίκη αυτή ως τη νίκη των αουτσάιντερ απέναντι στο total football και τα φαβορί. Η Ίντερ προχώρησε στην επόμενη φάση με ένα συνολικό 3-2, νικώντας 3-1 στο γήπεδό της, ενώ εκτός έδρας ηττήθηκε με 1-0 κρατώντας τους Μπλαουγκράνα μακριά από ένα 2ο γκολ.

bwin – Κορυφαίες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Champions League |21+

Η Μπαρτσελόνα με το εκτός έδρας γκολ του Πέδρο Ροντρίγκες είχε μείνει... ζωντανή στον επαναληπτικό και ειδικά μετά την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο 28' του 2ο αγώνα. Παρότι ο Πικέ έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ στο 84', ο Κρκιτς είδε το γκολ του να ακυρώνεται και τους Καταλανούς να μένουν εκτός. Η Ίντερ πήγε στον τελικό και νίκησε 2-0 τη Μπάγερν Μονάχου παίρνοντας το τρόπαιο. Είχε ανοίξει πλέον ο δρόμος για να πάει ο Μουρίνιο στη Ρεάλ. Απόδοση 2.35 να προκριθεί η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

2011 | Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (2-0, 3-1)

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα Clasico σε έναν ημιτελικό Champions League; Με την ένταση στα ύψη μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων και των τεχνικών τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο. ήταν μία ακόμα επική μάχη. Η Μπαρτσελόνα είχε διασύρει τους Λος Μπλάνκος με 5-0 τον Νοέμβριο του 2010. Τον Απρίλιο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1, όμως στον τελικό του Copa Del Rey η Ρεάλ είχε νικήσει με 1-0.

Ποιος θα επικρατήσει στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι; Στην bwin το παιχνίδι αλλάζει με Build A Bet! |21+

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Φαινόταν πως ο Μουρίνιο είχε βρει το κλειδί για να περιορίσει τις επιθετικές απειλές της Μπαρτσελόνα. Ο Special One σύντομα όμως αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι. Μετά την αποβολή του Πέπε με κόκκινη στο 61', ο Μέσι έσπασε την... κλειδαριά της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και έδωσε ένα κρίσιμο εκτός έδρας γκολ στη Μπάρτσα στο 76'. Μετά προσέθεσε και ένα 2ο στο 87'. Απόδοση 2.15 να φύγει η Σίτι του Γκουαρδιόλα με τη νίκη μέσα από την έδρα της Παρί.

Τι μπορούσε να πάει άσχημα για τους Καταλανούς στον επαναληπτικό στο Καμπ Νόου; Τίποτα. Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ κι έβαλε τέλος στις ελπίδες ανατροπής. Ο Μαρσέλο πέτυχε ένα εκτός έδρας γκολ με 30 λεπτά να απομένουν να τελειώσει το 2ο παιχνίδι, όμως η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να χάσει αυτή την πρόκριση. Υπήρξαν 11 κίτρινες κάρτες, δύο κόκκινες και ένα αγωνιστικό... δράμα που θα περίμενε κανείς από ένα Clasico, το οποίο κρίνει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

2015 | Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (3-0, 2-3)

Παραμονές του πρώτου ματς στο Καμπ Νόου ο Νόιερ... τόνιζε πως «Θα δείξουμε στον Μέσι ποιος είναι το αφεντικό». Ο Αργεντίνος δεν το ξέχασε και στο 100ό του ευρωπαϊκό του ματς έδωσε τις απαντήσεις του στους Βαυαρούς. Δυο μαγικά γκολ, μια ασίστ και η Μπαρτσελόνα με το 3-0 εξασφάλιζε ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του Βερολίνου. Ο Αργεντίνος έφτανε τα 10 γκολ στη διοργάνωση, τα 77 συνολικά στο Champions League και προσπερνούσε τον Κριστιάνο. Σημαδιακός ο αγώνας, μιας και ο Μέσι νικούσε για πρώτη φορά και τον γκολκίπερ των Γερμανών.

Bwin – Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ στους ημιτελικούς του Champions League

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, απέναντι στην πρώην του ομάδα, δεν είχε τον τρόπο να αντιμετωπίσει την Μπάρτσα και είναι χαρακτηριστικό πως σε εκείνο το ματς οι Βαυαροί δεν έκαναν ούτε σουτ εντός εστίας. Τι και αν η Μπάγερν είχε την κατοχή (52%), η παρέα του Λιονέλ Μέσι ήταν καταιγιστική στις αντεπιθέσεις και στο 94ο λεπτό ο Νεϊμάρ έβαζε το κερασάκι στην τούρτα με το 3-0. Ο επαναληπτικός αποδείχθηκε μια τυπική διαδικασία, καθώς οι Βαυαροί ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Δυο γκολ πέτυχε ο Νεϊμάρ, με τους Γερμανούς να επικρατούν 3-2, αλλά να βλέπουν τη Μπαρτσελόνα να περνά στον τελικό! Κι όταν οι Καταλανοί φτάνουν στην πηγή, πίνουν νερό. Απόδοση 3.00 να χάσει ξανά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε ημιτελικό και να νικήσει η Παρί την Μάντσεστερ Σίτι.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ