BWIN BET

Top-10 by bwin: Οι κορυφαίες ντρίμπλες

Top-10 by bwin: Οι κορυφαίες ντρίμπλες

Θυμηθήκαμε 10 κορυφαίες ντρίμπλες, τις οποίες καμιά φορά ξεχνάμε, αλλά όταν τις ξαναβλέπουμε ξυπνάνε τα ίδια συναισθήματα.

Θα μπορούσαν να αποκαλούνται και ποδοσφαιρικά έργα τέχνης, καθώς για να ντριμπλάρει κάποιος με αυτόν τον τρόπο πρέπει να βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο. Όπως αυτό του app της bwin!

bwin – Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με φοβερό interface, αμέτρητα πρωταθλήματα και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Υπάρχουν ντρίμπλες που μπορεί να οδηγήσουν σε γκολ, υπάρχουν και άλλες που μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σημείο του αγωνιστικού χώρου και να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάθε μία έχει τη δική μας μαγεία, κάθε μία μπορεί να ξεσηκώσει τους οπαδούς και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι ίδιο: θέαμα! Για να φτάσει όμως ένας παίκτης να εκτελέσει άρτια μια ντρίμπλα, χρειάζεται χάρισμα και πολλή δουλειά στην προπόνηση με τα dummies, όπως αυτό που πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό spot της bwin! Ένα βασικό εργαλείο προπόνησης αποκτά φωνή, μιλά για τη δουλειά του και για το πώς το app της bwin αλλάζει το επίπεδο στο παιχνίδι σου!

Απολαύστε τις 10 κορυφαίες ντρίμπλες, τις οποίες καμιά φορά ξεχνάμε, αλλά όταν τις ξαναβλέπουμε ξυπνάνε τα ίδια συναισθήματα.

10) Ροναλντίνιο (Πορτογαλία - Βραζιλία 2-1, 2003)

Όπως όλοι οι «μάγοι», έτσι και ο Ροναλντίνιο μέσα σε όλες τις απίθανες στιγμές του μας προσέφερε μία ντρίμπλα που μόνο εκείνος που μπορεί να εκτελέσει στην τελειότητα. Το πόσο γρήγορα άλλαζε η μπάλα από το ένα πόδι του στο άλλο, για πότε περνούσε κάτω από τα πόδια των αντιπάλων του και για πότε είχε ήδη ξεφύγει, κάνοντας μία από τις γνωστές του κούρσες παραμένει ασύλληπτο! Το έκανε τόσες φορές που έμοιαζε ρουτίνα, όμως κάθε φορά ήταν τόσο ξεχωριστή…

9) Ζινεντίν Ζιντάν (Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 3-1, 2003)

Όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του, ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Και υπάρχει μία κίνηση την οποία είχε κάνει «δική» του. Η περίφημη πιρουέτα, την οποία εκτέλεσε τόσες φορές και σπάνια κάποιος αντίπαλος κατάφερε να τον σταματήσει. Μία τόσο απλή κίνηση που ο Γάλλος έκανε με φαντασμαγορικό, τέλειο τρόπο, ανοίγοντας το παιχνίδι και κάνοντας χώρο για τις γνωστές του πάσες. Δεν υπάρχει μόνο μία σε αυτή την περίπτωση, αλλά ολόκληρη… συλλογή! Μία από τις κορυφαίες που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video είναι με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Γιουβέντους.

bwin - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί και πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες! |21+

8) Ντίμιταρ Μπέρμπατοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουεστ Χαμ 2-0, 2008)

Καμιά φορά ξεχνάμε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής ήταν ο Μπέρμπατοφ στις καλές του μέρες στην PremierLeague. Άλλωστε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξόδεψε ένα… καράβι λεφτά για να τον αποκτήσει από την Τότεναμ και δεν το μετάνιωσε. Σε μία από τις εξάρσεις ποιότητας του Βούλγαρου ήρθε και μία από τις καλύτερες ντρίμπλες που θα δείτε. Στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, ο Μπέρμπατοφ βρέθηκε στη γωνία της περιοχής και γύρισε με μαγικό τρόπο για να αποφύγει τον αντίπαλό του και να προσφέρει το γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Να και μία φάση που ο Πορτογάλος δεν είχε τη δόξα…

7) Χοακίν (Βαλένθια - Έλφσμποργκ 3-0, 2007)

Ξεκίνησε την καριέρα του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, ακόμα αγωνίζεται και όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Μπέτις. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, πάντως, τα πέρασε στη Βαλένθια, όπου ξεσήκωνε το κοινό με τις ντρίμπλες και τις κούρσες του. Και κατάφερε να δώσει το όνομά του σε μία από αυτές! Στην προσπάθεια να κάνει χώρο και να σεντράρει από τα δεξιά, άλλαζε την μπάλα τόσο γρήγορα στα πόδια του, που κανένας αντίπαλος δεν μπορούσε να τον κόψει όταν την πετύχαινε. Είναι, πλέον, η περίφημη «La Joaquininha», την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω video.

6) Χουάν Ρομάν Ρικέλμε (Μπόκα Τζούνιορς - Ροσάριο Σεντράλ 1-0, 1999)

Μπορεί στην Ευρώπη ο Αργεντίνος να μην έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν, αλλά κυρίως σε αυτό ίσως να έφταιγε το ίδιο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που δεν μπορούσε να εντάξει έναν αρτίστα με τη δική του ποιότητα. Παρόλα αυτά, και στα μέρη μας προσέφερε στιγμές μαγείας. Ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα, όμως, της καριέρας του μας το προσέφερε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Απλά απολαύστε τον. Και… λυπηθείτε τον αντίπαλό του.

Top-10 by bwin: Οι κορυφαίες ντρίμπλες


5) Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα - Θέλτα 6-1, 2016)

Δίχως αμφισβήτηση ο Νεϊμάρ αποτελεί έναν από τους πιο προικισμένους τεχνικά ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και ακολουθεί άλλους μεγάλους συμπατριώτες του. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν όλα αυτά τα χρόνια έχει τελειοποιήσει την κίνηση «σομπρέρο», περνάει δηλαδή την μπάλα πάνω από τους αντιπάλους του. Κάτι που γίνεται πιο εύκολα όταν η μπάλα είναι στον αέρα. Ο Νεϊμάρ, όμως, έχει τον τρόπο να το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, ακόμη και όταν η μπάλα βρίσκεται στο έδαφος. Όπως συνέβη στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα. Και το κάνει να φαίνεται τόσο απλό…

4) Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 3-0, 2015)

Το πόσο καλός είναι ο Λιονέλ Μέσι δεν χρειάζεται να το πούμε σε αυτό το κείμενο. Και δεν θα μπορούσε να μην μας προσφέρει μία ντρίμπλα που θα μείνει στην ιστορία. Τόσο απλή, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή, επειδή ήρθε στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν και κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς των Βαυαρών, τον Ζερόμ Μπόατενγκ, στα ημιτελικά του ChampionsLeague. Ο τρόπος που έπεσε στο χορτάρι ο Γερμανός έμεινε στην ιστορία, πριν ο Μέσι στείλει με άνεση την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση του Μπόατενγκ λίγα χρόνια αργότερα, όταν τον ρώτησαν πώς ένιωσε ήταν απολαυστική: «θα ήθελα να δω όλους εσάς να αμύνεστε κόντρα στον Μέσι»…

3) Φερνάντο Ρεδόνδο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3, 2000)

Ήταν μία εποχή που έβλεπες τέτοιες ντρίμπλες από λίγους μόνο παίκτες στον κόσμο. Έτσι, όταν το έκανε ο Ρεδόνδο, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Και ειδικά όταν το έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα σε μία ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τότε έγραφε ιστορία. Ο κακόμοιρος Χένινγκ Μπεργκ δεν κατάλαβε καν τι έκανε ο Αργεντίνος, που τον πέρασε σαν σταματημένο πριν σερβίρει έτοιμο το γκολ στον Ραούλ. Μετά το 0-0 της Μαδρίτης, η Ρεάλ είχε κερδίσει με 3-2 στην Αγγλία, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του ChampionsLeague και να χαραχθεί εκείνη η φάση για τα καλά στο μυαλό όλων.

2) Ντιέγο Μαραντόνα (Αργεντινή - Αγγλία 2-1, 1986)

Στην περίπτωση του «Θεού» δεν μιλάμε απλά για μία ντρίμπλα από αυτές που έβλεπαν όσοι τυχεροί οπαδοί μπορούσαν να φτάσουν μέχρι το γήπεδο της Νάπολι ή στα εκτός έδρας παιχνίδια των «παρτενοπέι» στην Ιταλία. Μιλάμε για μία σειρά από ντρίμπλες, που οδήγησαν στο «γκολ του Αιώνα» στο Μουντιάλ του του 1986. Ένα γκολ που έμεινε στην ιστορία και όσες φορές και να το δεις απλά δεν το χορταίνεις στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αγγλία.

1) Ντένις Μπέργκαμπ (Νιούκαστλ - Άρσεναλ 0-2, 2002)

Η ποιότητα του Ντένις Μπέργκαμπ ήταν πάντα αδιαμφισβήτητη. Και για κακή του τύχη, ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε απέναντί του στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ τη σεζόν 2001-02 στην PremierLeague. Σε εκείνο το παιχνίδι, λοιπόν, ο Ολλανδός γύρισε με απίθανο τρόπο στην περιοχή για να εξουδετερώσει τον Έλληνα αμυντικό και συνδύασε εκείνη την εκπληκτική πιρουέτα με γκολ για να κάνει τη φάση ακόμα πιο ξεχωριστή και να ψηφίσουν το τέρμα του οι οπαδοί της Άρσεναλ ως το κορυφαίο στην ιστορία του συλλόγου.

Για να φτάσουν, λοιπόν, να δημιουργούν τέτοιες ντρίμπλες που έμειναν στην ιστορία, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές πέρασαν αμέτρητες ώρες με ένα… συμπαθές dummy, σαν αυτό του διαφημιστικού spot. Όπως συμβαίνει και με το ap της bwin, εκτοξεύει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο!

To παιχνίδι σου σε... bwin επίπεδο, με κορυφαίο live στοίχημα και μοναδικά έπαθλα*! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Sponsored content

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ