BWIN BET

Ο Γιάννης έχει τις 30άρες για πλάκα και πάει για τίτλο

Ο Γιάννης έχει τις 30άρες για πλάκα και πάει για τίτλο
AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο ηγέτης των Μπακς ετοιμάζεται για τους τελικούς της Ανατολής, ενώ οι μέσοι όροι του σε πόντους και ριμπάουντ "τρομάζουν".

Καμιά φορά τα λόγια και οι αριθμοί δεν μπορούν να αποτυπώσουν τις πράξεις και τα ανδραγαθήματα των αστέρων στο παρκέ. Στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η στατιστική γίνεται μάρτυρας αδιαπραγμάτευτος της κυριαρχίας του στην επίθεση, αφού από το Game 3 έως το Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με τους Νετς, ο Greek Freak δεν σταμάτησε ποτέ πριν τους 30 πόντους!

Ο Γιάννης έχει τις 30άρες για πλάκα και πάει για τίτλο

Προφανές highlight του, η ξεγυρισμένη 40άρα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, εκεί όπου κρίνονταν όλα και η μπάλα ζύγισε τόνους. Συνολικά, στα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν το 2-0, ο Αντετοκούνμπο έγραψε κατά σειρά, 33, 34, 34, 30 και 40 πόντους! Σε απόδοση 1,95 στην bwin να σημειώσει ο Αντετοκούνμπο περισσότερους από 33,5 πόντους κόντρα στους Χοκς.

bwin - Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ και Live Streaming* στα Playoffs του NBA! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Βράχος και κάτω από το καλάθι

Αν κάτι χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο είναι η… πολυπραγμοσύνη! Αδόκιμος ο όρος, αλλά απολύτως ταιριαστός στον Έλληνα σούπερ σταρ. Πώς αλλιώς άλλωστε να χαρακτηρίσεις έναν παίκτη που μπορεί να γράφει 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 3+ ασίστ σε σειρά αγώνων playoffs; Κόντρα στους Νετς, από την στιγμή που βρέθηκαν στην κόλαση του 0-2, ο Αντετοκούνμπο ανέβασε κατακόρυφα τα ποσά ενέργειας που κατανάλωνε και στην άμυνα.

bwin – Ειδικά στοιχήματα και σούπερ αποδόσεις για κάθε φάση των αγώνων του NBA. |21+

Όχι, πως ο Γιάννης «έκλεβε» στο αμυντικό κομμάτι, αλλά από το τρίτο παιχνίδι και μετά, έμοιαζε να έχει ίδιες δυνάμεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Απόδειξη, το γεγονός ότι σε κανένα παιχνίδι ως το φινάλε της σειράς, δεν μάζεψε λιγότερα από 12 ριμπάουντ! Στο Game 3 κατέβασε 14 «σκουπίδια», από μια ντουζίνα κράτησε για τα Game 4 και 5, ενώ στο Game 6 σταμάτησε στα 17! Παρά τους 40 πόντους του στο τελευταίο ματς, δεν αμέλησε τα ριμπάουντ, μαζεύοντας 13, αριθμός που μόνο γρουσούζικος δεν αποδείχθηκε! Σε απόδοση 2,05 στην bwin το ειδικό στοίχημα να μαζέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περισσότερα από 13,5. ριμπάουντ στη σειρά.

Θα πάρουν πρωτάθλημα οι Μπακς;

To 2019 ήταν εκείνοι που έπαθαν ό,τι οι Νετς. Στους τελικούς της Ανατολής, οι Μπακς προηγήθηκαν 2-0 των Ράπτορς και έφτασαν μια ανάσα από το 3-0. Αντ’ αυτού, είδαν τους Καναδούς να γυρίζουν τη σειρά, στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει πιο «αγριεμένος» από ποτέ, δείχνει έτοιμος να καταρρίψει και τα «γεράκια» στον δρόμο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι Χοκς συνιστούν μια από τις εκπλήξεις της σεζόν, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Όμως, στον δρόμο τους βρίσκεται πια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μοιάζει πως βρίσκεται σε… αποστολή. Aπόδοση 3.40 στην bwin να σημειώσουν οι Μπακς περισσότερους από 124.5 πόντους στο πρώτο ματς με αντίπαλο τους Χοκς.

Υπέγραψε το Super Max συμβόλαιο με τους Μπακς και έμεινε πιστός στο Μιλγουόκι, με σκοπό να γίνει αυτός που θα χαρίσει το πρώτο δαχτυλίδι στην πόλη του Γουισκόνσιν, μετά το 1971. Θα προσπαθήσει να μπει, δηλαδή, στην ίδια πρόταση το δικό του όνομα, με αυτό του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Στο 2,10 να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι Μιλγουόκι Μπακς.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλλαγές

21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ