BWIN BET

Μιλγουόκι Μπακς: Απόδοση 9.00 για το repeat του Γιάννη!

Μιλγουόκι Μπακς: Απόδοση 9.00 για το repeat του Γιάννη!
AP PHOTO/ALEX BRANDON

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ να του υποκλιθεί και οι αποδόσεις για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν φέρνουν τους Μπακς στην τρίτη θέση των φαβορί!

MVP των τελικών. Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δημιούργησε το δικό του κλειστό κλαμπ, αποτελούμενο από τον ίδιο και τον Μάικλ Τζόρνταν, αφού είναι οι μόνοι που έχουν φορέσει το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή και ταυτόχρονα έχουν στη συλλογή τους το MVP της Κανονικής Περιόδου, το Βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς, το MVP του All Star Game και, φυσικά, το βραβείο του πολυτιμότερου των τελικών!

Ο «αέρινος» Μάικλ Τζόρνταν έκλεισε το… καρέ το 1991, όταν πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Έναν χρόνο μετά, φορούσε το δεύτερο δαχτυλίδι και η απόδοση να βαδίσει ο Γιάννης ξανά στα χνάρια του καλύτερου όλων των εποχών και να πάρει δεύτερο σερί πρωτάθλημα, βρίσκεται στο 9,00!

Βέβαια του χρόνου, ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει, αφού το δύσκολο στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι να παραμείνεις στην κορυφή! Κάπως έτσι, τα «ελάφια» δεν θεωρούνται καν πρώτο φαβορί για το repeat, με τους Νετς να προσφέρονται στο 3,50. Η ομάδα των σούπερ σταρ από το «μεγάλο μήλο» ταλανίστηκε από τραυματισμούς και είδε τα «πεινασμένα ελάφια» να την εκτροχιάζουν φέτος, ωστόσο η παρέα των Ίρβινγκ, Ντουράντ και Χάρντεν δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Στη Δύση, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε τον Κρις Πολ να μένει εκτός νυμφώνος και απέκτησε ακόμα ένα κίνητρο για να επιστρέψει στην κορυφή, παίρνοντας… εκδίκηση για τον καλό του φίλο εκτός παρκέ. Οι «λιμνάνθρωποι» πλήρωσαν την μακρά σεζόν 2019-20 και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν δριμύτεροι, μετά τον φετινό αποκλεισμό στον πρώτο γύρο. Στο 5,50 βρίσκεται η απόδοση να κατακτήσουν τον 18ο τίτλο της ιστορίας τους, ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι Γουόριορς και οι Τζαζ, σε απόδοση 13.00!

Οι Κλίπερς και κυρίως οι 76ερς, που έμειναν μακριά από τους τελικούς της περιφέρειας, σχεδιάζουν ήδη την αντεπίθεσή τους. Η απόδοση για τη Φιλαδέλφεια τοποθετήθηκε στο 17.00, ενώ στο 19.00 βρίσκει κανείς τους Κλίπερς, που ξεκινούν πάντα με φιλοδοξίες και ονειρεύονται να βγουν από τη σκιά των Λέικερς!

Last but not least, η ομάδα που έφτασε στην πηγή, αλλά είδε τον επελαύνοντα Γιάννη Αντετοκούνμπο να της κόβει τη φόρα προς το δαχτυλίδι. Παρά τη φετινή εκρηκτική πορεία τους, οι Σανς παραμένουν το μαύρο άλογο της κούρσας, καθώς η απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος τοποθετήθηκε στο 15,00.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ