BWIN BET

Ημιτελικοί με τρελό πάρτι στο Wembley και υψηλές αποδόσεις!

England's Harry Kane controls the ball during the Euro 2020 soccer championship group D match between Czech Republic and England at Wembley stadium in London, Tuesday, June 22, 2021. (AP Photo/Frank Augstein, Pool)
AP Photo/Frank Augstein, Pool) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL)

Ώρα ημιτελικών και η στιγμή για τα μεγάλο ραντεβού επιτέλους έφτασε! Οι Αγγλοι επιστρέφουν στο Wembley, όμως οι υπόλοιποι διεκδικητές... υπόσχονται μεγάλες εμφανίσεις!

Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία! Το Wembley υποδέχεται τους τέσσερις φιναλίστ και 60.000 φίλαθλοι μάς γυρίζουν σε εποχές ονειρεμένες! Το EURO έφτασε στην τελική ευθεία τα «τρία λιοντάρια» έγιναν μεγάλο φαβορί χάρη στην άμυνά τους, ωστόσο, Ιταλοί, Ισπανοί και Δανοί είναι έτοιμοι για την εκτόξευση.

Ημιτελικοί με τρελό πάρτι στο Wembley και υψηλές αποδόσεις!

Ιταλία – Ισπανία (6/7 – 22.00)

Με σπασμένα φρένα η Ιταλία στα ημιτελικά του EURO και η αυτοπεποίθηση των Ατζούρι για το ραντεβού της χρονιάς με τους Ιβηρες στα ύψη! Στα 32 ματς το αήττητο της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία με τη νίκη επί του Βελγίου έσπασε και την παράδοση που ήθελε αυτόν που αποκλείει την πρωταθλήτρια ευρώπης να παίρνει την κούπα! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έπεσαν στην παγίδα των Ατζούρι και η Ιταλία είναι στον 12οη ημιτελικό σε μεγάλο τουρνουά! Τι λένε οι αριθμοί; Εννέα προκρίσεις συνολικά και οι τέσσερις είναι διαδοχικές. Απίθανο μομέντουμ, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο EURO 2020, η μοναδική με απόλυτο από τις τέσσερις φιναλίστ. Ετσι, το να νικήσει και να φτάσει το ρεκόρ της Ολλανδίας (η μοναδική με έξι σερί νίκες σε μεγάλο τουρνουά) προσφέρεται στο 2.45 στην bwin. Μπροστάρης της επιτυχίας ο Μάρκο Βεράτι, που έχει δημιουργήσει 12 ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα, το να βρει δίχτυα ο μέσος των Ατζούρι τιμάται στο 13.00.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Η Ισπανία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του EURO με δυο διαδοχικές πεντάρες, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε εντυπωσιάζουν με την εικόνα τους. Κι αν κόντρα στην Κροατία η επίθεση τους έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης, απέναντι στους Ελβετούς η ρώσικη ρουλέτα ήταν αυτή που στάθηκε σύμμαχός της. Είναι η τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία EURO που οι Ιβηρες φτάνουν στα ημιτελικά του τουρνουά, ενώ τις δυο τελευταίες φορές, το 2008 και το 2012 κατέκτησαν την κούπα! Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Wembley, η Ισπανία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, όμως ήταν στο EURO 1996, όταν και έχασε από τους Αγγλους στα πέναλτι. Να οδηγηθεί ξανά η αναμέτρηση στα πέναλτι τιμάται σε απόδοση 3.20 στη bwin.

Αγγλία – Δανία (7/7 – 22.00)

Τι και αν έφυγε για πρώτη φορά από το Νησί στο τουρνουά, η Αγγλία ήταν εντυπωσιακή και βρέθηκε στα ημιτελικά του EURO. Στην αρένα του Ολίμπικο έδωσε τη δική της παράσταση, διέλυσε με 4-0 την Ουκρανία και στις 7 Ιουλίου επιστρέφει στο Wembley για να παίξει κόντρα στους Δανούς το εισιτήριο για τον τελικό! Οι Βρετανοί τραγουδούν... It's coming home, It's coming Football's coming home! Ηταν μόλις η δεύτερη φορά που η Αγγλία βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές σε νοκ άουτ φάση μεγάλου τουρνουά. Οταν το έκανε την πρώτη, κατάφερε να πάρει το Μουντιάλ. Στο 2.60 προσφέρει η bwin την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Αγγλία. Σούπερ η άμυνά της, δεν έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει κι αν τα καταφέρει θα έχει πετύχει κάτι απίθανο, μιας και θα γίνει η μοναδική ομάδα σε EURO ή Μουντιάλ με ανέπαφη εστία έπειτα από έξι ματς. Ετσι, νίκη της Αγγλίας με 0 παθητικό τιμάται από τη bwin στο 2.40. Ο Χάρι Κέιν παίρνει μπρος, οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούν κι αυτός σκοράρει. Εφτασε τα εννέα γκολ σε μεγάλα τουρνουά και θέλει ακόμα ένα να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκάρι Λίνεκερ. Στο 4.00 προσφέρεται να βρει ο Κέιν πρώτος δίχτυα στον ημιτελικό με τη Δανία.

Το παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλάζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα και Build A Bet*! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αυτή η Δανία αρέσει και οι ευρωπαίοι φίλαθλοι υποκλίνονται στο πάθος, τον ενθουσιασμό της και τα ψυχικά αποθέματα. Εγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε έπειτα από δυο ήττες στο ξεκίνημα, ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Διέλυσε τη Ρωσία, διέσυρε την Ουαλία, ενώ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην Τσεχία. Για τέταρτη φορά σε ημιτελικά EURO (1964, 1984 και 1992), με τους Σκανδιναβούς να το κατακτούν την τελευταία φορά. Είναι το αουτσάιντερ και η 2η κατάκτηση EURO στην ιστορία της προσφέρεται στο 10.00. Η ομάδα του Γιούλμαντ εντυπωσιάζει επιθετικά, έχει ήδη 11 γκολ (2η καλύτερη επίθεση στο τουρνουά) την καλύτερή της επίδοση σε μεγάλη διοργάνωση. Ετσι, την επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και το ματς να λήξει ισόπαλο, τη βρίσκουμε στο 5.50 στην bwin!

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ