BWIN BET

Countdown στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Predictor* των €250.000

Countdown στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Predictor* των €250.000

Μόλις πέντε μέρες απέμειναν για να ολοκληρωθεί ο δωρεάν* διαγωνισμός της bwin, Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί όπου με δέκα προβλέψεις έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις €250.000 σε μετρητά!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, για να μπεις κι εσύ στο Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο, που έχει έπαθλο* €250.000! Δέκα προβλέψεις σε περιμένουν μέχρι και πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ. Μπορεί όλοι να έχουν κατεβάσει τα… παλτά, όμως εσύ έχεις την ευκαιρία ν’ αποδείξεις πόσο μεγάλος παίκτης είσαι.

Το Predictor* παίζει μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με €250.000 μετρητά!

Θα τερματίσουν πρώτες η Γαλλία και η Ολλανδία στους ομίλους τους;

Αποτελούν δύο από τα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου! Ολλανδία και Γαλλία έχουν στα ρόστερ τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και σταρ που ετοιμάζονται να «λάμψουν» στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Πόσο εύκολα θα μπορέσει όμως η παρέα των Φαν Ντάικ και Ντεπάι να τερματίσει πρώτη στον όμιλο που μετέχει και η Πρωταθλήτρια Αφρικής, Σενεγάλη; Η ίδια ερώτηση είναι όμως στο… τραπέζι και για τους «τρικολόρ» των Μπενζεμά, Μπαπέ και Γιορίς. Στον 4ο όμιλο δεσπόζει το όνομα της Δανίας, μίας ομάδας που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του EURO 2020! Στο πρόσφατο παρελθόν Γάλλοι και Δανοί ήταν στον ίδιο όμιλο το 2002, όταν οι πρώτοι αποκλείστηκαν καταλαμβάνοντας τη τελευταία θέση. Αλλά και το 2018. Διοργάνωση που κατέκτησαν οι «πετεινοί»!

Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο: €250.000 ευρώ μετρητά με δωρεάν* συμμετοχή!

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Γερμανία – Ισπανία;

Ποιος είπε ότι τα ντέρμπι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινούν από τις νοκ άουτ αναμετρήσεις; Όποιος δηλώνει σίγουρος, καλύτερα να γυρίσει το ημερολόγιο στις 27 Νοεμβρίου και να περιμένει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία! Δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές σχολές, που θ’ αναμετρηθούν μόλις την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο: €250.000 μετρητά*!

Δέκα δωρεάν προβλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αυτές και ακόμα οκτώ «καυτές» ερωτήσεις σε περιμένουν στο Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή είναι η απόσταση από το μεγάλο έπαθλο των €250.000, που δίνει ο διαγωνισμός της bwin. Δέκα ερωτήσεις και η δωρεάν συμμετοχή σε αυτές είναι έτοιμες για τους… μεγάλους παίκτες.

Διαγωνισμός μετρητών* με δωρεάν συμμετοχή! 10 ερωτήσεις για το έπαθλο!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ