BWIN BET

bwin Fans Final: Λίγες μέρες έμειναν για το ταξίδι ζωής στον τελικό του Europa League

bwin Fans Final: Λίγες μέρες έμειναν για το ταξίδι ζωής στον τελικό του Europa League

Αντίστροφα μετράμε για να ολοκληρωθεί ο απόλυτος ποδοσφαιρικός διαγωνισμός της bwin, που προσφέρει ένα VIP ταξίδι με προορισμό την «Puskás Aréna» της Βουδαπέστης! Το bwin Fans Final σε περιμένει, για να διεκδικήσεις μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Στις 21 Απριλίου ολοκληρώνεται ο απόλυτος διαγωνισμός, που σου προσφέρει την ποδοσφαιρική εμπειρία της ζωής σου. Ο προορισμός είναι η Βουδαπέστη και ο τελικός του Europa League. Η bwin, Επίσημος Χορηγός του UEFA Europa League, δίνει σ’ εσένα κι έναν φίλο σου φανέλα βασικού και την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο μέσα από το ένα VIP ταξίδι.

bwin - Μπες στην κλήρωση για 2 εισιτήρια του τελικού του Europa League κι ένα VIP ταξίδι!

Μπαίνεις στο bwin Fans Final, διεκδικείς τις πιθανότητες σου να ταξιδέψεις στη Βουδαπέστη, να παρακολουθήσεις τον τελικό του Europa League στην «Puskás Aréna» και την επόμενη μέρα να παίξεις συμπαίκτης στο ίδιο γήπεδο με τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία.

Η bwin ως Επίσημος Χορηγός του UEFA Europa League, σου προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ζωής σου. Σωστά κατάλαβες! Την επομένη του τελικού θα πατήσεις το χορτάρι της «Puskás Aréna» και θα παίξεις συμπαίκτης με τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία!

bwin - Κλείνεις θέση στον τελικό του Europa League & παίζεις μπάλα με Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία!

Πτήσεις & διαμονή, 2 εισιτήρια τελικού, συμμετοχή σε αγώνα με Καμπιάσο και Λουίς Γκαρσία και σεμινάριο τακτικής από τους UEFA Legends! Μία VIP εμπειρία ζωής σε περιμένει στη Βουδαπέστη κι εσύ μέχρι και τις 21 Απριλίου έχεις τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τις πιθανότητες σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ