BWIN BET

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Γι’ ακόμα μία χρονιά η bwin στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με πράξεις αγάπης και σκοπός της είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει.

To ταξίδι άρχισε το 2018 και οι πράξεις αγάπης της bwin αποτυπώνουν τις προσπάθειες για μια κοινωνία που ενδιαφέρεται και νοιάζεται για τους λιγότερο ευνοημένους. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand, μέσα σε μια τετραετία, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει δεκάδες πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος «οργώνοντας» όλη την Ελλάδα με πολύπλευρες δράσεις.

Βίντεο Εδώ

Η προσπάθεια ήταν δύσκολη, άλλα πάνω απ' όλα περιβαλλόταν από αγάπη, συνέπεια και πείσμα ώστε να μπει το «λιθαράκι» για έναν καλύτερο κόσμο. Το κοινωνικό αποτύπωμα ενός brand είναι εκείνο που το κάνει πραγματικά μεγάλο και δείχνει στην πράξη πως σκοπός του είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει.

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Αθηνών

Η bwin, γι’ ακόμα μια χρονιά πραγματοποίησε μια συμβολική κίνηση αγάπης προς τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών. Η δραστήρια ομάδα του βραβευμένου brand προσπάθησε να κάνει αυτές τις ημέρες πιο χαρούμενες, πιο ζεστές για ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική. Χριστούγεννα, πάνω απ’ όλα σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, ανιδιοτελής προσφορά. Γι’ αυτούς τους λόγους εκπρόσωποι του κορυφαίου στοιχηματικού brand βρέθηκαν δίπλα τους για να προσφέρουν γιορτινά καλάθια γεμάτα με είδη πρώτης ανάγκης και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα.

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Ξεπέρασε τον πήχη του ενός τόνου!

Η bwin κατάφερε να εκπληρώσει ακόμα ένα μεγάλο στόχο. Οι εργαζόμενοι του βραβευμένου brand, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν για τρίτη χρονιά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» περισσότερο από ένα τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά.

Ο πήχης όσο μεγάλος κι αν φαινόταν ξεπεράστηκε, με τα γραφεία να γεμίζουν από προϊόντα και το ανθρώπινο δυναμικό να χαμογελά, κατανοώντας πλήρως την αξία της προσφοράς και τη σημασία του επιτεύγματος για τόσους συνανθρώπους μας. Μια ζεστή ενέργεια που οι άνθρωποι της bwin θα τη θυμούνται για πάντα.

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin δίπλα στα παιδιά!

Οι Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες του διεθνούς brand και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Οι πράξεις αγάπης είχαν συμπαίκτη αυτή τη φορά την ΚΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας η bwin αποτελεί Μεγάλο Χορηγό. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που προσδοκούσαν όλες οι πλευρές. Οι εκπρόσωποι της bwin και οι Τόμας Γουόκαπ, Αλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπoλομπόι, Μιχάλης Λούντζης και Τζορτζ Πάπας, από πλευράς των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ», ώστε να κάνουν τα Χριστούγεννα πιο ξεχωριστά. Φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη, μοίρασαν δώρα σε παιδιά με σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα εισπράττοντας τα χαμόγελα και τις αγκαλιές τους.

Από τους Άγιους Βασίληδες του Πειραιά, σ’ εκείνους του Περιστερίου. Τη σκυτάλη πήραν οι παίκτες του Περιστερίου bwin, του οποίου το κορυφαίο brand αποτελεί Ονομαστικό και Μεγάλο Χορηγό. Συγκεκριμένα οι Μάρκους Ντένμον, Δημήτρης Αγραβάνης, Σιλβέν Φρανσίσκο, Νίκος Περσίδης, Αλέξα Ραντάνοφ, μαζί με τη δραστήρια ομάδα της bwin επισκέφθηκαν το Κέντρο Λογοθεραπείας «Χαρισματικά Παιδιά» στο Περιστέρι, όπου μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους.

bwin: Δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Οι κοινωνικές δράσεις της bwin

Σε κάθε ευκαιρία, η bwin στηρίζει έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη και αποδεικνύει ότι ακολουθεί πιστά τις αξίες της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων που δραστηριοποιείται. Το απέδειξε με το ταξίδι αγάπης σε όλη την επικράτεια, από το ακριτικό Διδυμότειχο, στην πανέμορφη Σαμοθράκη, στο Κιάτο και στις Σάπες Ροδόπης, όπου με την ανακατασκευή επτά γηπέδων έδωσε την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον.

Η bwin υπήρξε καθοριστικός υποστηρικτής της ανέγερσης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη», αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του Σωματείου καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του μεγάλου έργου για τη στέγαση ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

Παράλληλα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που αποτελεί στρατηγικό της συνεργάτη τα τελευταία πέντε χρόνια, για βοήθεια και υποστήριξη στη δημιουργία του ξενώνα φιλοξενίας «Irina».

Κάθε κοινωνική δράση, βραβευμένη ή όχι, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Άλλωστε, αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για ένα brand, που συνδέει όλο και περισσότερο το όνομά του με την έννοια της κοινωνικής προσφοράς.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 10: Λιγότερες Ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους.Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ