BWIN BET

Άννα Ντουντουνάκη και bwin… έφυγαν για Παρίσι!

Άννα Ντουντουνάκη και bwin… έφυγαν για Παρίσι!

Η Άννα Ντουντουνάκη αποτελεί την πρώτη αθλήτρια του Team Future της bwin, που προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου!

Το όνειρο για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την Άννα Ντουντουνάκη έγινε πραγματικότητα! Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια της κολύμβησης, αποτελεί το πρώτο μέλος του Team Future της bwin, που πανηγύρισε την πρόκρισή του στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, η οποία θα φιλοξενηθεί το επόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

Η Άννα Ντουντουνάκη στο meeting του «Σέτε Κόλι» της Ρώμης, σημείωσε χρόνο 57.75 στα 100μ. πεταλούδα και με όριο το 57.92, εξασφάλισε την πολυπόθητη πρόκριση, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Χανιώτισσα Πρωταθλήτρια, όχι μόνο πήρε το «εισιτήριο» για την Πόλη του Φωτός, αλλά κατέκτησε και την 3η θέση προσθέτοντας ακόμα ένα μετάλλιο στην ήδη «πλούσια» συλλογή της. Παράλληλα έγινε η πέμπτη Ελληνίδα αθλήτρια, που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στην κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού.

Περήφανα στο πλευρό της, για τέσσερα συναπτά έτη στέκεται η bwin. Συνοδοιπόρος σε κάθε δυσκολία, δίπλα της σε κάθε αντιξοότητα, που βρέθηκε στην πορεία της. Η Άννα Ντουντουνάκη συγκαταλέγεται μεταξύ των αθλητών που έμπρακτα υποστηρίζει το κορυφαίο στοιχηματικό brand, μέσω του χορηγικού προγράμματος «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Το πρώτο μέλος αυτής της ξεχωριστής ομάδας νέων Ελλήνων αθλητών, των οποίων η αντίληψη γύρω από το αθλητικό ιδεώδες συνάδει με τη φιλοσοφία της bwin, έκανε το πρώτο μεγάλο «βήμα» με την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά τη διοργάνωση, που έλαβε χώρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο κι εκείνη του Τόκιο, που της άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση, η Άννα Ντουντουνάκη έκλεισε «εισιτήριο» και για το Παρίσι. Και πλέον είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα! Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, θα συνεχίσει την λαμπρή της πορεία στην Πόλη του Φωτός. Εκεί όπου τον Ιούλιο του 2024 οι κορυφαίοι αθλητές του πλανήτη θα βρεθούν για να διαγωνισθούν στην σπουδαιότερη αθλητική εκδήλωση.

Ιδιαίτερη σημασία για την Άννα Ντουντουνάκη σε όλο αυτό το «ταξίδι» που έχει προορισμό τη γαλλική πρωτεύουσα, έπαιξε ρόλο η κοινή της πορεία με την bwin. Το διεθνές στοιχηματικό brand, αποτελεί εδώ και τέσσερα χρόνια τον πυλώνα στήριξης των προσπαθειών της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας του υγρού στίβου. Η bwin, πιστή στη φιλοσοφία της να συμβάλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό, «αγκάλιασε» τις ελπίδες και τα όνειρα της Χανιώτισσας Πρωταθλήτριας και ξεκίνησε ένα «μαγικό» ταξίδι, που έχει κατάληξη τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η bwin, βοήθησε την Άννα Ντουντουνάκη να δουλεύει αναπόσπαστη με στόχο την κορυφή, για να κάνει ξακουστό το όνομα του ελληνικού αθλητισμού σε όλο τον κόσμο και να δώσει στην γαλανόλευκη μόνιμη παρουσία στα κορυφαία event.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ