BETANO

Betano και Μπενφίκα: Μια ισχυρή και καινοτόμος συνεργασία τριετούς διάρκειας

Ο CEO της Kaizen Gaming, κύριος Γιώργος Δασκαλάκης με τον πρόεδρο της Benfica, Ρουί Κόστα
Ο CEO της Kaizen Gaming, κύριος Γιώργος Δασκαλάκης με τον πρόεδρο της Benfica, Ρουί Κόστα KAIZER GAMING

Η Betano, το διεθνές brand της Kaizen Gaming, παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας της με την Μπενφίκα τόσο σε χορηγικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, μέσω του Benfica Foundation.

Η Μπενφίκα και η Betano, το διεθνές Brand με το οποίο δραστηριοποιείται στο εξωτερικό Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη GameTech εταιρία στην Ελλάδα και γνωστή για το brand Stoiximan, παρουσίασαν με κάθε επισημότητα στις 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Estádio da Luz τη νέα τους συνεργασία που υπεγράφη τον Αύγουστο.

Η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται με το Brand Betano στην Πορτογαλία από το 2019 και αποτελεί τον πρώτο χορηγό που εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλα των Αετών της Λισαβόνας. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει επίσης ενεργή συμμετοχή και συνδιαμόρφωση στα διάφορα κανάλια της Μπενφίκα, κυρίως σε ψηφιακό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, μέσω του Benfica Foundation.

Ο Ρουί Κόστα, Πρόεδρος της Benfica, εξήγησε τη σημασία της νεοσύστατης συνεργασίας. "Η Betano θα αποτελέσει τον πρώτο χορηγό που θα έχουμε στο μανίκι της Manto Sagrado (επίσημη εμφάνιση της ομάδας), γεγονός που εξηγεί από μόνο του τι αντιπροσωπεύει αυτός ο χορηγός για εμάς. Η Betano είναι ένα brand που ξεχωρίζει για την καινοτομία του, ιδιαίτερα στον ψηφιακό τομέα, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα σεβαστή στον κλάδο.

Η συνεργασία μας θα έχει αρχικά τριετή διάρκεια, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα παραταθεί με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Betano θα συνεργαστεί με το Ίδρυμα μας Benfica Foundation, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα στήριξης της ομάδας μας προς την κοινότητα και προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στους χορηγούς μας και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μία μακροπρόθεσμη και ωφέλιμη συνεργασία και για τα δύο μέρη", δήλωσε ο Ρούι Κόστα.

"Η Betano είναι μια σημαντική επωνυμία. Οι επωνυμίες που διατηρούμε στην εμφάνιση μας είναι πολύ σημαντικές. Πάντα δημιουργούμε μόνιμους δεσμούς μεταξύ συλλόγου και της εκάστοτε επωνυμίας, και, μέσω της καινοτομίας που προσφέρει στην αγορά η Betano θεωρήσαμε απαραίτητο να την έχουμε στο πλευρό των συνεργατών μας", δήλωσε ο Πρόεδρος της Benfica.

Ο CEO της Kaizen Gaming, κύριος Γιώργος Δασκαλάκης με τον πρόεδρο της Benfica, Ρουί Κόστα
Ο CEO της Kaizen Gaming, κύριος Γιώργος Δασκαλάκης με τον πρόεδρο της Benfica, Ρουί Κόστα KAIZEN

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming, "ήταν ενθουσιασμένος και συνάμα υπερήφανος" για την επικύρωση της τριετούς συνεργασίας. "Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για εμάς, μια εξέλιξη που μας ενθουσιάζει και μας κάνει περήφανους. Είναι χαρά μας που έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέους φίλους, όπως τον Ρουί Κόστα και τον Ντομίνγκος Σοάρες ντε Ολιβέιρα. Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που αποτελούμε πλέον κομμάτι ενός θρυλικού συλλόγου, ενός από τους πιο αξιοσέβαστους και ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη.

Αυτή η συνεργασία καταδεικνύει τη δέσμευση μας στον πορτογαλικό αθλητισμό και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές, αλλά και εκτός αυτών. Γι 'αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Foundation Benfica και μέσω του προγράμματος “Herois Betano” θα συμμετέχουμε σε δράσεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Είμαστε υπέρ των μακρών συνεργασιών και η παρούσα ελπίζουμε ότι αποτελεί μόνο την αρχή. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους", κατέληξε.

Η Kaizen Gaming, αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη και τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 7 χώρες, σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και Ρουμανία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Γερμανία και Χιλή με το brand Betano.

Μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η στήριξη του αθλητισμού και των αθλητών σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται με την Πορτογαλία να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Μπενφίκα είναι ο πέμπτος σύλλογος, τον οποίο χορηγεί η Betano στην Πορτογαλία, ενώ διατηρεί ήδη παρουσία στις εμφανίσεις των Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Μαρίτιμο και Μπελενένσες.

Η Kaizen Gaming, μέσω των επωνυμιών της Betano και της Stoiximan, αποτελεί χορηγό της Φλουμινένσε και της Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Stoiximan Basket League στην Ελλάδα, της Στεάουα Βουκουρεστίου και της Κραϊόβα στη Ρουμανία καθώς και της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα Λεμεσού και της Πάφου στην Κύπρο.

TAGS BETANO ΜΠΕΝΦΙΚΑ STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ