STOIXIMAN

Βραδιά Ευρώπης με 4 ξεχωριστά Master, στις ελληνικές αναμετρήσεις

Βραδιά Ευρώπης με 4 ξεχωριστά Master, στις ελληνικές αναμετρήσεις
EUROKINISSI

"Τελικοί" με προβάδισμα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και… φιέστα για ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα κρίσιμη η Πέμπτη για την εκπροσώπηση του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη συνέχεια της σεζόν. Στις 19:45 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα. Οι «πράσινοι» διατηρούν προβάδισμα +2 βαθμών στη μάχη της 3ης θέσης, επομένως ακόμη και με ισόπαλο αποτέλεσμα παίρνουν το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League, με φόντο την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Group F του Europa League, με το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα. Δεν ήταν ανάλογη η συνέχεια ωστόσο, με την ισοπαλία στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι και τρεις σερί ήττες κόντρα σε Ρεν (2) και το «κίτρινο υποβρύχιο» την 5η αγωνιστική.

Με το 4-0 επί του ΟΦΗ προ δεκαημέρου, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Με τους διώκτες του ωστόσο σε απόσταση βολής. Τζούρισιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν είναι εκτός μάχης για τον «τελικό» με την Μακάμπι.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι Ισραηλινοί δεν μπόρεσαν να εμπλακούν σε μια μάχη πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League. Εντούτοις το παλικαρίσιο 0-0 στο «Ceramica», στο εξ αναβολής με τη Βιγιαρεάλ, δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη τους για την 3η θέση. Σκληρή ομάδα, πειθαρχημένη και δυνατή στο physical game, έστω και δίχως μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ.

Σε καλή κατάσταση μετά την επανέναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος, με δύο νίκες και το πρόσφατο 1-1 κόντρα στην Μπεϊτάρ. Είναι στο -6 από την κορυφή, αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Γκόλντμπεργκ, Χαζίζα, Μεναχέμ και Σάμπα είναι τραυματίες, αμφίβολος και ο Σουράνοβ για το ματς της Λεωφόρου.

Υποχρεωμένη να ρισκάρει η Μακάμπι, καθώς μόνο με τρίποντο φτάνει στην πρόκριση. Οι συνθήκες ωστόσο ευνοούν τον Παναθηναϊκό, που βολεύεται σε παιχνίδι χώρων. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Αϊτόρ σε απόδοση 3.65 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα, στο φινάλε των ομίλων του Conference League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ελσίνκι στην Τούμπα. Με στόχο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Group G αήττητος και ιδανικά με νίκη, για να γιορτάσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Καταπληκτική η παρουσία του «Δικεφάλου» στη διοργάνωση, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του με το τεράστιο «διπλό» στη Φρανκφούρτη.

Αποτέλεσμα με το οποίο «κλείδωσε» την κορυφή του ομίλου, που τον στέλνει κατευθείαν στη δράση του Μαρτίου για τα ματς των 16 της διοργάνωσης. Η ομάδα του Λουτσέσκου τρέχει αήττητο επτά αγώνων, με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Και είναι γερά μέσα στη μάχη του τίτλου της Stoiximan Super League, καθώς είναι μεν στην 3η θέση αλλά μόλις στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ελσίνκι δεν είχε ούτε την ποιότητα, ούτε και τη δυναμική για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. Είναι ουραγός του ομίλου με δύο βαθμούς, από τις ισάριθμες ισοπαλίες στα παιχνίδια με την Αμπερντίν (1-1, 2-2). Κατέκτησε το πρωτάθλημα Φινλανδίας, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Κουόπιο.

Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και πεισματάρα, εντούτοις πλην του Ραντούλοβιτς, δεν διαθέτει άλλον συνεπή σκόρερ στην επίθεση. Επιτυχημένο το φιλικό τεστ με τη Χάκεν, όπου επικράτησε με σκορ 4-3.

Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρό μομέντουμ και πολλά «μικρά» κίνητρα στην αναμέτρηση. Η Ελσίνκι δεν έχει λόγο να κρυφτεί και θα παίξει δίχως καμία πίεση, «προσφέροντας» τις προϋποθέσεις για καλό ρυθμό και θέαμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στην Johan Cruyff Arena, η ΑΕΚ δίνει αγώνα... επιβίωσης απέναντι στον Άγιαξ. Με έπαθλο την 3η θέση του Group B στο Europa League, που δίνει το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League. Η ολλανδική ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο.

Κάκιστη εικόνα στο χορτάρι, απογοητευτικά αποτελέσματα και παρουσία που παρέπεμπε σε ομάδα που θα δώσει μάχη... παραμονής στην Eredivisie! Η αλλαγή στον πάγκο και η παρουσία του Φαν'τ Σχιπ στην τεχνική ηγεσία είχε ωστόσο θετικό αντίκτυπο.

Στα τελευταία εννέα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο Άγιαξ μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι πλέον σε θετικό μομέντουμ, καθώς με τρία σερί τρίποντα ανέβηκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στο Άμστερνταμ. Είναι στο +2 από τον Άγιαξ και μια ισοπαλία της αρκεί για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Ξεκίνησε την προσπάθεια της στο Group B του Europa League με εκπληκτικό «διπλό» στην Αγγλία κόντρα στη Μπράιτον.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησε το 1-1 με τον Άγιαξ εντός και τρεις σερί ήττες από Μαρσέιγ (2) και Μπράιτον. Κοινός παρονομαστής σε αυτά τα ματς, το γεγονός πως δεν κατάφερε να δείξει αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση, ανάλογη με αυτή στη δημιουργία ευκαιριών. Στοιχείο που την ταλαιπωρεί αγωνιστικά σε όλη τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Αλμέιδα είναι στη 2η θέση της Stoiximan Super League, στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Τιμωρημένος ο Γκατσίνοβιτς, νοκ άουτ ο Αραούχο. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα, ερώτημα ο βαθμός ετοιμότητας των Γκαρσία, Γιόνσον.

Ο Άγιαξ έχει μια διέξοδο διάκρισης στην Ευρώπη και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του. Η ΑΕΚ δικαιούταν περισσότερα στον όμιλο με την εν γένει παρουσία της και θέλει να εξασφαλίσει το μίνιμουμ με την 3η θέση. Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών και με πολλή τακτική και σκοπιμότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένη και η σέντρα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα, στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το highlight των Πειραιωτών στο Group A του Europa League ήταν η νίκη επί της Γουέστ Χαμ στο Φάληρο, ωστόσο η συνολική τους παρουσία ήταν μάλλον απογοητευτική. Ειδικά στο εκτός έδρα 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα και πολύ περισσότερο στη συντριβή 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Έχει ακόμη στόχο ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η 3η θέση που οδηγεί στο Conference League. Στο +3 από τους Σέρβους, αρκεί στην ομάδα του Πειραιά ακόμη και η ισοπαλία για να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της περιπέτεια τη φετινή σεζόν. Σε ένα ματς που θα κάνει ντεμπούτο ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Μετά το 2-2 στο Βόλο, ο Ολυμπιακός έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και το -3 από την κορυφή της Stoiximan Super League. Προέχει ωστόσο η αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα, που δίνει μια διέξοδο διάκρισης στην Ευρώπη.

Ο μοναδικός βαθμός των Σέρβων στον όμιλο, είναι στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του Group A. Δεν είχε την ποιότητα να κάνει κάτι περισσότερο, έστω κι αν πλην της συντριβής από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (5-0), πάλεψε τα υπόλοιπα ματς στο μέτρο του δυνατού.

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει έξι ισοπαλίες, επτά ήττες και τρεις νίκες, μεταξύ των οποίων ωστόσο το εκπληκτικό 4-0 επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι! Είναι 3η στην Σούπερ Λίγκα της Σερβίας, στο +7 από την Τσουκαρίτσκι και το -10 από Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν που παλεύουν για τον τίτλο. Θέλει μόνο νίκη στο Φάληρο για να «κλέψει» την 3η θέση και την πρόκριση στο Conference League.

Ξεκάθαρα τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η Μπάτσκα Τόπολα θα χρειαστεί να ρισκάρει αργά ή γρήγορα και ο γρήγορος ρυθμός με πολλούς χώρους μπορεί να ευνοήσει τον Ολυμπιακό. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.10 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ